استاندار فارس: رونق بازارچههای مرزی باعث رشد اقتصادی و تجاری میشود
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام فارس - استاندار فارس با اشاره به تحریمهای ظالمانه صورت گرفته نسبت به ایران، توسعه و رونق بازارچههای مرزی خصوصاً بازارچه لامرد را برای رشد اقتصادی و تجاری مورد تأکید و توجه قرار داد.
حسینعلی امیری امروز، چهارم بهمنماه در آستانه روز جهانی گمرک در جمع مدیران و کارکنان این اداره بیان کرد: اینکه یک روز در جهان به گمرک اختصاص داده شده، نشان از اهمیت این حوزه دارد.
وی با اشاره به اینکه ایران در تحریم است و توسعه بازارچههای مرزی توصیه میشود، گفت: توسعه بازارچههای مرزی برای کم کردن آثار تحریم و رونق اقتصادی و تجاری مهم است، بنابراین باید به موضوع بازارچههای مرزی لامرد توجه ویژه شود تا در این بخش رونق صورت بگیرد.
نماینده دولت چهاردهم در فارس در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه گمرکات کشورهای زیادی را دیدهام و کم و بیش از جایگاه گمرک خبر دارم، اظهار کرد: یک وابستگی و پیوستگی در بین گمرکات دنیا وجود دارد، گاهی از طریق معاهدات منطقهای و گاهی از طریق روابط بینالمللی ارتباطها برقرار میشود و یک پیوستگی بین سازمان جهانی تجارت برقرار است.
امیری با بیان اینکه در حال حاضر ایران به عنوان ناظر است اما روزی به این تجارت ملحق خواهد شد، گفت: با برداشتن تحریمها اهمیت گمرکات به صورت مضاعف خود را نشان میدهد.
استاندار فارس افزود: در الحاق ایران به سازمان تجارت یک طیف از الزامات را خواهیم داشت اما بخش قابل توجهی از الحاقات مربوط به سازمان جهانی، مرتبط به قوانین، مقررات و الزامات گمرکی است.
امیری جوانان و افراد تحصیلکرده را مخاطب قرار داد و گفت: باید بخشی از وقت قشر تحصیل کرده و جوان برای پرداختن به موضوعات سازمان جهانی تجارت اختصاص یابد تا در جهت استانداردسازی، اصلاح و همگام کردن تجارت تلاش کنند.
وی یکی از مواردی که به انسان قدرت، قوت و ارزش میدهد را علم دانست و افزود: یکی از دانشهایی که در چند سال آینده در حین الحاق به سازمان جهانی تجارت در کانون توجه قرار خواهد گرفت، نگاه نوآورانه نسبت به موضوع گمرکات است.
نماینده عالی دولت در فارس در ادامه بیان کرد: در موضوع الحاق کشور ایران به تجارت جهانی بخش مهمی که با آن مواجه خواهیم شد، ارزشهای دینی، مذهبی و ملی است چون باید با حفظ این ارزشها به وظایف گمرکی عمل کرد و تحصیلکردههای این حوزه باید این موضوع را مدنظر قرار دهند.
وی ادامه داد: ماحصل زحمات تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی در بخش قابل توجهی مربوط به گمرک و موضوع صادرات است. یکی از سیاستهایی که در تمام دولتها مهم است، بحث صادرات غیرنفتی است. در این نوع صادرات طبیعتاً با قوانین و مقررات مواجه خواهیم شد. باید ضمن رعایت این قوانین و مقررات به گونهای عمل کنیم تا تسهیلگری فراهم شده و کارها روانتر، کوتاهتر و بهتر انجام شود.
دلیل استفاده تولیدکنندگان فارس از گمرکات سایر استانها مشخص شود
استاندار فارس در ادامه با اشاره به اینکه برخی تولیدکنندگان فارس از گمرکات خوزستان و هرمزگان استفاده میکنند، گفت: باید به دلیل این موضوع توجه کرد و در دستور کار بررسی قرار داد تا دلیل کار تولیدکنندگان فارس مشخص شود.
امیری با اشاره به اینکه یکی از دستگاههای قدیمی هر کشور گمرک است، گفت: همانگونه که نظام اداری کشور به این نتیجه رسید که باید گمرکات را مکانیزه کند، به نظر میرسد که هر سازمان باید یک آسیبشناسی نسبت به خود، تشکیلات و ساختارهای خویش انجام دهد.
وی بیان کرد: امروز اقتضائات در میان جوامع تغییر کرده، فناوریها مدرن شده و بحث هوش مصنوعی کل سازمان اداری، غیر اداری و زندگی شخصی مردم جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، بنابراین بخش فناوری باید این موضوع را در نظر بگیرد.
-
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۳:۵۰
-
۴ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/908643/