تربیت کارآفرین هدف دانشگاه علمیکاربردی/ آغاز پذیرش از امروز
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - رئیس دانشگاه علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری گفت: امروز هدف گذاری ایجاد اشتغال برای فارغالتحصیل نیست بلکه به دنبال تعریف کارآفرینانی هستیم که بتوانند اشتغالزایی کنند و امروز این مهم محقق شد و کارآفرینان تربیت شده نزدیک به صد نفر را به کار گرفتند.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، غلامرضا آقابابایی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی در چهارمحال و بختیاری دو دهه سابقه کار دارد، گفت: این دانشگاه در 2 حوزه آموزشهای مقطعدار و بدون مقطع فعالیت میکند که 4 هزار و 21 دانشجو در رشتههای مقطعدار در 8 مرکز علمیکاربردی فعالیت دارند که طی دوسال گذشته بالغ بر 50 درصد بر تعداد دانشجویان این دانشگاه اضافه شده است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری افزود: پذیرش یا تضمین اشتغال فارغالتحصیل برای اولین بار در مهرماه مطرح شد و ظرفیتی با کمک صنعتگران ایجاد شد به طوری که مبادی بازارکار تعهد کردند در برخی رشتهها دانشجویان را به کارگیری کنند.
وی بیان کرد: این اتفاق سبب شد تا در دفترچههای جدید برای 130 نفر تضمین کار ایجاد شود که 25 نفر این افراد در مهرماه جذب شدند و ما بقی در بهمنماه پذیرش خواهند شد.
آقابابایی با اشاره به اینکه طی دو دهه گذشته 28 هزار و 36 نفر فارغالتحصیل در استان داشتیم، ادامه داد: این دانشگاه با 630 مدرس 20 هزار و 900 نفر ساعت آموزش کوتاه مدت در کنار آموزشهای مقطعدار داشته است.
رئیس دانشگاه علمیکاربردی با بیان اینکه بخش زیادی از فارغ التحصیلان دانشگاهی جز بیکاران هستند، گفت: این دانشگاه طرحهایی از جمله مدیریت گلخانهای در راستای تولید گل شاخه بریده و طراحی و دوخت کاپشن و جلیقه را طراحی کرده و اکنون در مرحله اجرا هستند.
وی ادامه داد: مهرماه سال جاری تعداد یک هزار و 400 نفر از 99 کد رشته محل جذب شدند و پیشبینی میشود برای بهمنماه جاری یک هزار نفر پذیرش داشتهباشیم.
شرایط پذیرش بهمن ماه وی با بیان اینکه پذیرش دانشگاه از امروز یکم بهمنماه شروع شده است، ادامه داد: پذیرش دانشگاه علمی کاربردی از یکم تا 6 بهمن ماه در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ادامه دارد که داوطلبان در 54 کد رشته کاردانی و 45 کد رشته کارشناسی در چهار شهرستان لردگان، فارسان، فرخشهر و شهرکرد حق پذیرش دارند.
آقابابایی با اشاره به اینکه طی سرشماری به عمل آمده در سال 1401، 74.5 درصد از فارغالتحصیلان مشغول به کار بودند، بیان کرد: امروز هدف گذاری ایجاد اشتغال برای فارغالتحصیل نیست بلکه به دنبال تعریف کارآفرینانی هستیم که بتوانند اشتغالزایی کنند و امروز این مهم محقق شد و کارآفرینان تربیت شده نزدیک به صد نفر را به کار گرفتند.
وی ادامه داد: برخی رشتهها مانند کاردانی مکانیک و ماشینآلات صنعتی، مدیریت کسب و کار، ایمنی کار و فنی و کارشناسی تربیت مربی پیشدبستانی جای خالی ندارند لذا علاقهمندان رشتههای مهارتی تک رشتهای انتخاب نکنند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان در پایان گفت: در سال 80 رشتههای خاصی مانند شیلات داشتیم که دانشجویانی خارج از استان در آن تحصیل میکردند اما با گسترش رشتهها در سطح کشور امروز فقط بخشی از دانشجویان این دانشگاه از استان اصفهان هستند که نیازی به خوابگاه ندارند.
-
دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۵:۴۰
-
۲ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/905728/