طبیبانی از جنس مهر/ جراحی رایگان لوزه برای 22 کودک 2 تا 12 سال در بیمارستان بوعلی
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، بیمارستان بوعلی دانشگاه آزاد علوم پزشکی در هفتهای که گذشت میزبان 22 کودک 2 تا 12 سال برای انجام عمل رایگان لوزه بود.
این عملهای جراحی دومین برنامه مهم خیرخواهانه این بیمارستان در سال جاری به شمار میرود. مسعود حسنپور، عضو هیئت علمی بیمارستان بوعلی متخصص گوش و حلق و بینی، سرتیم این جراحیها بود.
هزینههای مربوط به عمل جراحی از جمله هزینههای بستری و دارو، به صورت کامل توسط دانشگاه آزاد اسلامی پوشش داده شده است.
به گفته علیرضا مرادی مسئول اجرایی برنامه، این عمل جراحی به عنوان یک طرح خیرخواهانه با هدف ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان نیازمند طراحی شده که با استقبال دانشگاه آزاد اسلامی و بیمارستان بوعلی و کمک خیرین مواجه شده است.
بیماران ضروری برای این عمل انتخاب شدند علیرضا انتظاری، معاون اجرایی بیمارستان بوعلی تهران، با ابراز خرسندی از برگزاری این برنامه و با اشاره به حضور خود در بیمارستان از سال 1378 گفت: امروز روز بسیار خوبی است و من احساس می کنم اینکارها باعث برکت، آرامش و اجر مادی و معنوی در ایندنیا و آخرت است. ایشان همچنین از همکاری تمامیهمکاران و دستاندرکاران، به ویژه دکتر حسن پور، متخصص گوش و حلق و بینی و بانی اصلی این کار خیر قدردانی کرد.
دکتر انتظاری در ادامه توضیح داد: برنامهریزی به گونهای انجام شده است که بیماران با آرامش کامل و بدون پرداخت حتی یک ریال، از صفر تا صد خدمات درمانی بهرهمند شوند. حتی برای عوارض احتمالی بعد از عمل هم پیشبینی شده که هزینهای پرداخت نشود.
وی افزود: خوشبختانه تمام بیمارانی که برای این عمل انتخاب شدهاند، از نظر پزشکی کاملاً اندیکاسیونداشتند و این عمل برایشان ضروری بود.
انتظاری بیان کرد: این کودکان معمولاً شبها به خوبی نمیخوابند و این مسئله عوارض زیادی از جمله مشکلات شخصیتی، افت تحصیلی،کم شنوایی و کم وزنی به دنبال دارد. به همین دلیل،انجام این عمل برایشان بسیار حیاتی است.
معاون اجرایی بیمارستان بوعلی در خصوص روند اجرای این طرح گفت: تیم بزرگی در چند جلسه هماهنگی توانستند امروز پذیرای بیمارانی از سراسر کشور از جمله لرستان و شمال کشور، در تهران باشند.
وی با اشاره به تجهیز یک بخش مجزا برای اینبیماران، اظهار کرد: اقدامات درمانی، مراقبتهایپرستاری و رسیدگی به این بیماران ممکن است تا فردا ادامه داشته باشد. فرآیند انتخاب بیماران هم توسط دکتر حسن پور، از میان مراجعین مطب و کلینیکهای مختلف، و نیز از طریق معرفی خیرین و پزشکان متخصصین کودکان صورت میگیرد.
دکتر انتظاری در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت این اقدامات برای کودکان نیازمند اشاره کرد: بسیاری از این بیماران به دلیل فقر مالی، امکان پیگیری درمان خود را ندارند. ما با وسواس بیشتریاین کودکان را انتخاب کردیم تا بتوانند از این خدمات رایگان بهرهمند شوند.
وی در خصوص تأمین هزینهها گفت: “هزینهها به صورت تیمی تقبل شده است؛ بخشی توسط خیرین،بخش اعظم آن توسط بیمارستان و بخشی نیز توسط تیم آقای دکتر حسن پور. در واقع، مجموعهای از افراد و نهادها در این کار خیر مشارکت کردهاند.
جراحیهای رایگان برای کودکان، تلاشی برای کاهش رنجهای جامعه مسعود حسنپور، عضو هیئت علمی بیمارستان بوعلی،متخصص گوش و حلق و بینی و مسئول جراحیهای خیریه بیمارستان بوعلی درباره تجربیات و انگیزههایش در زمینه جراحیهای رایگان برایکودکان گفت: در سال 1392 از دانشگاه فارغالتحصیلشدم و از آن زمان به صورت انفرادی شروع به شناساییبیماران نیازمند کردم که از نظر مالی محدودیتداشتند. هدف من این بود که بتوانم تعدادی از اینبیماران را به صورت رایگان جراحی کنم.
وی تشریح کرد: برای اولین بار در سال 1400، جراحیها به صورت گروهی و در روز شهادت حضرت علی (ع) انجام شد. سالها من به عنوان جراح انفرادی مراقب بیمارانی بودم که مشکلاتیداشتند.
حسن پور ادامه داد: شایعترین بیماریها در رده سنی اطفال، همچون بزرگی لوزه، میتواند عوارض متعددی از جمله اختلالات رشد صورت، مشکلات تحصیلی و مشکلات شنوایی را به همراه داشته باشد. بر همین اساس تصمیم گرفتم با توجه به شیوع این بیماریها در کودکان، هر کمکی که از دستم برمیآید را انجام دهم. بسیار خوشحالم که بالغ بر 10 سال است این خدمات را به صورت رایگان انجام میدهم.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تاکنون بیش از 500 جراحی رایگان انجام داده، تاکید کرد: زمانی که من میخواستم وارد رشته پزشکی بشوم، یکی از مهمترین انگیزههایم این بود که بتوانم قسمتی از دردها و آلام را در جامعه کاهش دهم. انگیزهاصلی من برای طبابت همین بود و با گذشت زمان اینحس در من تقویت شد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلاتی مانند بزرگی لوزه که در پشت بینی قرار دارد، ممکن است مشکلات مکرر را به وجود آورد. این مشکلات میتوانندمنجر به اختلال خواب، مشکلات دندانی و مشکلات شنوایی شوند. همچنین عدم رسیدگی به این مشکلات تبعات اقتصادی و روحی فراوانی را برای خود بیمار و خانوادههایشان به همراه خواهد داشت.
حسنپور با اشاره به این نکته که زمان طلایی برایجراحیهای لوزه، تا سن 7 سالگی و به خصوص قبل از ورود به مهد کودک و مدرسه است؛ اضافه کرد: مشکلات اقتصادی در جامعه وجود دارد و در سیستمهایخصوصی، خدمات درمانی با تعرفههای بسیار زیادارائه میشود. اما بسیاری از همکاران بنده در کنار من، به صورت مخفیانه و بدون اینکه در معرض دید باشند، این کار را انجام میدهند. به هر حال با توجه به شیوعبیماریهای مرتبط با لوزه در کودکان، احساس کردم که میتوانم در این زمینه کمک کنم و شاید به نوعیقسمتی از مشکلات را در جامعه کاهش دهم.
انتهای پیام/
کد خبر: 1255857 برچسبها دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه علوم پزشکی
-
پنجشنبه ۲۷ دي ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۷:۳۵
-
۲ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/903080/