بیش از 23 هزار معلم در مدارس استثنایی کشور تدریس می کنند
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - به گزارش خبرگزاری موج از فارس
، سالار قاسمی در سفر یک روزه خود به شیراز در دیدار با استاندار فارس اظهار کرد: وجود حسینعلی امیری با توجه به سوابق مدیریتی وی، یک فرصت طلایی برای استان فارس است.
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور افزود: مهمترین سرمایه یک مدیر، سرمایه اجتماعی، اعتماد و اعتباری است که در نزد جامعه دارد.
قاسمی تصریح کرد: در راستای گرامی داشت هفته جهانی معلولین برنامه های مختلفی در سطح کشور داشتیم و فارس هفتمین استانی است که من به آنجا سفر کردم و بهترین برنامه ها در حوزه استثنایی در استان فارس اجرایی شد لذا از تلاش های استان فارس تقدیر می کنیم.
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به کلنگ زنی مدرسه اوتیسم در شیراز، آن را گام بزرگی در کمک به کودکان معلول برشمرد.
وی عنوان کرد: ما در جهت تحصیل دانش آموزان با نیازهای ویژه در مدارس تلفیقی تلاش می کنیم.
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، خاطرنشان کرد: سالانه بیش از 2 میلیون دانش آموز در مراکز سنجش سلامت بدو ورود به دبستان مورد آزمایش و غربالگری قرار می گیرند لذا این مراکز نیازمند تقویت و توسعه هستند.
وی از پیگیری موضوع تقویت و تجهیز مراکز جامع سنجش خبر داد و افزود: در سطح کشور بیش از 23 هزار معلم در مدارس استثنایی تدریس می کنند، دانش آموزان استثنایی دارای هوش های برترهستند ومعلولیت مانع پیشرفت آنها نیست.
عضو شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش گفت: سیاست ما در سازمان آموزش و پرورش استثنایی، تربیت و کمک به رشد و شکوفایی دانش آموزان معلول به گونه ای که خود این دانش آموزان جامعه معلولین را در آینده مدیریت کنند.
وی اضافه کرد: دانش آموزی که معلولیت را درک کرده در آینده به خوبی می تواند دانش آموزان آسیب دیده را مدیریت کنند.
وی ادامه داد: پیگیر رایگان شدن سرویس های ایاب و ذهاب دانش آموزان معلول هستیم اقداماتی انجام شده اما نیازمند برنامه ریزی و تعامل بیشتر برای حل این مسئله هستیم.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور از وجود کودکان استثنایی بازمانده از تحصیل خبر داد و عنوان کرد: در راستای حل مشکلات دانش آموزان معلول جسمی حرکتی، پیگیر جذب نیروهایی تحت عنوان مادریار و پدریار در مدارس استثنایی هستیم.
وی اضافه کرد: مراکز جامع از مراکز کیفیت بخشی آموزش و پرورش است لذا اگر این مراکز مجهز به امکانات لازم شود بسیار راهگشا خواهد بود، پیشنهاد می کنم در این استان این مراکز جامع با مساعدت استانداری کاملا تجهیز شوند.
قاسمی ادامه داد: اگر والدین کودکان استثنایی آموزش های لازمه را فرا نگیرند اهداف مدارس استثنایی محقق نمی شود.
وی گفت: برای داشتن مدارس هوشمند باید ابتدا مدیر و معلم هوشمند داشته باشیم.
مدیر کل آموزش و پرورش فارس نیز در این نشست گفت: بیست هزار دانش آموز با نیازهای ویژه داریم که در مدارس استثنایی استان تحصیل می کنند.
فرشید قاسمی افزود: تعداد 85 مرکز جامع سنجش سلامت نواموزان بدو ورود به دبستان در استان داریم و در بحث سنجش، رتبه اول کشور را دارا هستیم.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی فارس نیز گفت: توسعه مدارس استثنایی در دستور کار قرار دارد.
خلیل عابدی گفت: بعد مسافت و نبود سرویس ایاب و ذهاب موجب شده تا بیش از 800 دانش آموز در استان فارس از تحصیل محروم باشند.
عابدی افزود: تلاش داریم مدارس استثنایی را در روستاها و مناطق کم برخوردار توسعه دهیم
-
پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۳:۱۲
-
۲ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/889266/