پیام فارس

آخرين مطالب

راز شکست این تیم پرستاره چه بود؟ سیاسی

راز شکست این تیم پرستاره چه بود؟
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا /متن پیش رو در ایسنا منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری امسال آمریکا از حمایت قطاری طویل از سلبریتی‌های پرمخاطب برخوردار بود، اما چرا عرصه را به رقیب جمهوری‌خواه خود واگذار کرد؟
 رسانه انگلیسی در مقاله‌ای با اشاره به بیهودگی حمایت سلبریتی‌های برجسته از «کامالا هریس» در انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 آمریکا، به شرح دلایل ناتوانی این ستارگان در جلب آرای کافی برای نامزد دموکرات پرداخت.
به گزارش روزنامه گاردین، «اپرا وینفری»، «جورج کلونی»، «لئوناردو دی‌کاپریو»، «تیلور سوییفت»، «بروس اسپرینگستین» و بسیاری دیگر؛ به‌دشواری می‌توان فهرست سلبریتی‌هایی که از هریس حمایت کردند را با فهرست سلبریتی‌هایی که در مراسم‌هایی مانند جایزه اسکار حاضر می‌شوند، اشتباه نگرفت.
این‌ها تنها بخشی از چهره‌های مشهور هستند که از تلاش ناکام کامالا هریس برای ورود به کاخ سفید حمایت کرده و این کمپین را به یکی از پرستاره‌ترین کمپین‌های سیاسی در تاریخ ایالات متحده تبدیل کردند. تیلور سوییفت که حمایت سفت‌وسختی از هریس به عمل آورد، بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین ستاره فعلی آمریکاست.
تحلیل‌گران هنگام بررسی دلایل شکست انتخاباتی هریس، بسیاری از انتقادات خود را متوجه افراد مشهور کرده‌اند. این مسئله مطرح است که شاید درخشش زندگی پرزرق‌وبرق این ستارگان در انظار رأی‌دهندگان، کمپین هریس را از دغدغه‌های مردم عادی آمریکا فاصله داده باشد، به‌ویژه در حوزه اقتصادی که آسیب زیادی از تورم دیده است. به گزارش گاردین، مسئله ممکن است خیلی ساده‌تر از این‌ها باشد: «شاید دوران اعتبار تأییدیه‌های افراد مشهور به پایان رسیده است.»
کمپین هریس با تمام توان از قدرت افراد مشهور بهره برد. تنها یک روز پیش از برگزاری انتخابات، «لیدی گاگا»، وینفری، «ریکی مارتین» و گروه «روتس» در حمایت از هریس و برای تشویق شهروندان به حضور در رأی‌گیری، در پله‌های موزه هنر فیلادلفیا یک اجرا برگزار کردند.
از «بیانسه» و «جنیفر لوپز» گرفته تا جورج کلونی، «کیتی پری»، «جان بون جووی» و «کاردی بی»، همگی تمام تلاش خود را برای پیروزی هریس به کار گرفته و در کارزار انتخاباتی دموکرات‌ها حضور فعال داشتند.
درخشش ستارگان چشم رأی‌دهندگان طبقات پایین را زد
به گزارش گاردین، اکنون مقامات حزب دموکرات به این فکر افتاده‌اند که شاید تکیه بر حمایت افراد بسیار مشهور و ستارگان پرمخاطب، نشانه از دست دادن رأی‌دهندگان طبقه کارگر است، مخصوصاً اینکه اسناد مالی افشاشده از کمپین هریس نشان داد او هزینه گزافی برای صرف به‌کارگیری این ستارگان کرده است.
این در حالی است که کمپین ترامپ در اذهان رأی‌دهندگان با درگیری‌هایش با افراد مشهور شناخته شده است، زیرا خوانندگان و موسیقی‌دان‌های بسیاری از ترامپ به دلیل استفاده از آهنگ‌هایشان در تجمعات انتخاباتی شکایت کرده‌اند. در شب انتخابات، ترامپ به جمعیتی در پیتسبرگ گفت: «ما به ستاره‌ها نیاز نداریم، چون سیاست داریم.» او سپس از بیانسه به‌دلیل امتناع از خواندن ترانه‌هایش در یکی از تجمع‌های انتخاباتی هریس انتقاد کرد و گفت که این خواننده مشهور آمریکایی فقط برای پول به این مراسم آمده بود.
نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 آمریکا دوباره مسئله ورود چهره‌های دنیای سرگرمی و ستارگان این عرصه به ساحت سیاست و پیامدهای احتمالی آن را زنده کرده و انگاره نقش مثبت این افراد در جلب حمایت رأی‌دهندگان جوان را هم زیر سوال برده است. مشارکت افراد 18 تا 29 ساله در انتخابات 2024 ایالات متحده کاهش یافت و حتی بخشی از زنان جوان هم با وجود هریس، به ترامپ رأی دادند.
«هانک شینکوف» مشاور حزب دموکرات می‌گوید ناتوانی سلبریتی‌ها در شکست‌دادن ترامپ ناشی از این بود که هیچ‌کس این توانایی را نداشت. او می‌گوید کمپین هریس از ابتدا معیوب بود، زیرا توسط ابرقدرت‌های جهان سیاست و صنعت اداره می‌شد و آن‌ها برای شکست‌های خود هیچ عواقبی متصور نیستند. او می‌گوید: «افراد مشهور هیچ احساسی در مردم ایجاد نمی‌کنند. آن‌ها فقط مراسم‌ها را پرزرق‌وبرق می‌کنند و نیاز اصلی مردم، یعنی سیاست و جهت‌دهی را برآورده نمی‌کنند.»
«اندی گرشون» استاد موسیقی دانشگاه «سیراکیوس» نیز می‌گوید یکی دیگر از دلایل ناتوانی سلبریتی‌ها در جهت‌دهی به آرای آمریکایی‌ها، استفاده از آنان در مکان‌ها و رویدادهای اشتباه و همچنین اظهارنظر آن‌ها درباره مسائلی مانند اقتصاد بوده است، حوزه‌هایی که نظر این ستارگان در آنجا اعتباری ندارد.
او همچنین با بیان اینکه بهتر بود این ستارگان در مکان‌هایی بجز ستادهای انتخاباتی نامزدها به اجرای برنامه می‌پرداختند، می‌گوید: «افراد مشهور در تجمعاتی ظاهر می‌شدند که مملو از افرادی بود که از قبل قصد داشتند به او (هریس) رأی دهند.»
اساسا کمکی از سلبریتی‌ها برمی‌آید؟
بسیاری از تحلیلگران همچنین به حضور هریس روی جلد مجله «ووگ» اشاره کرده و گفتند اقداماتی از این دست باعث شد هریس بیش از پیش خود را از سبک زندگی رأی‌دهندگان عادی فاصله دهد. «ونسا فریدمن» منتقد بخش مُد در نیویورک تایمز نوشت: «گرچه مُد می‌تواند یک زبان جهانی باشد، اما همیشه در سیاست به‌خوبی فهم نمی‌شود، به‌ویژه برای نامزدی که مدعی است درد اقتصادی بسیاری از آمریکایی‌ها را درک می‌کند.»
رسانه انگلیسی با اشاره به اینکه نمی‌توان هریس را به دلیل چنگ زدن به تمامی راه‌های ممکن برای کسب رأی سرزنش کرد، تاکید کرد پرسش اساسی این است که آیا حضور سلبریتی‌ها اساساً می‌تواند جهت‌گیری‌های سیاسی رأی‌دهندگان را تغییر دهد؟
به گزارش گاردین، در حالی که کمپین هریس از سلبریتی‌ها برای جلب آرا استفاده کرد، کمپین رقیب جمهوری‌خواه وی شخص ترامپ را به ستاره اصلی این کارزار تبدیل کرد و برای رساندن صدای خود به گستره وسیعی از افراد، به پادکسترها و ستارگان ورزش‌های رزمی روی آورد.
بر اساس این گزارش، هریس و متحدانش از اساس توان رقابت با میزان نفوذ ترامپ را نداشتند، چهره‌ای که ستاره یک برنامه تلویزیونی است و 2 تلاش نافرجام برای ترور وی، او را به یک نامزد بسیار محبوب بدل کرده بود.
«رابرت تامسون» مدیر یک مرکز تحقیقاتی درباره فرهنگ عمومی و تلویزیون می‌گوید: «تأییدیه‌های افراد مشهور می‌تواند مردم را به خرید کفش و عطر ترغیب کند و یا بر مدل‌های موی آن‌ها تاثیرگذار باشد، اما وقتی صحبت از تغییر نظر مردم درباره سیاست باشد، آن هم درباره رئیس‌جمهور ایالات متحده در انتخاباتی که در هشت سال گذشته نسبت به آن جهت‌گیری‌های مختلف شده است، سلبریتی‌ها قدرتی ندارند.»
او می‌گوید: «در واقع، احتمال اینکه حمایت یک فرد مشهور از یک سیاستمدار موجب تغییر نظر مردم راجع به آن سلبریتی شود، بیشتر از آن است که نظر افراد را درباره آن سیاستمدار تغییر دهد.»

محمد حسین خدائیان

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/881521/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نخستین فرماندار زن در سروستان استان فارس + بتول معلم کیست؟

تداوم تلاش ها برای اعتلای حوزه علمیه فارس

برای سربلندی حوزه علمیه فارس همه پای کار باشند

امامت جمعه یک رسالت تبلیغی برای روحانیون است

پیشتازی حوزه علمیه فارس در اعزام مبلغان

سریال فاخر «تانک خور‌ها» جامعه را از شرارت رسانه‌ای طراحان تهاجم فرهنگی رهانید

بسیج خالق صحنه های اقتدار و صلابت جمهوری اسلامی در جهان است

رقص موزون عربستان و امارات با غرب روی میادین نفت و گاز؛ پیدا و پنهان تحرکات اروپا در خلیج فارس

میزان قند خون نرمال در زمان ناشتا

عمل بلفاروپلاستی چشم

ظرفیت‌های معدنی فارس مغفول مانده است

بتول معلم، نخستین فرماندار زن در استان فارس

دیدار تاریخی بلندترین و کوتاه‌ترین زنان دنیا اهل هند و ترکیه | رکوردهای گینس در کنار هم +ویدئو

برگزاری اردوی راهیان نور جنگل آمل

حواشی دیدار فرایساتیس کران فارس – مهرگان پردیس تهران

مراقبت‌های پس از جراحی آپاندیس

ناچیز بودن عملکرد بانک‌ها در حوزه مسکن تایید شد

نفت در مدار افزایش قیمت

دارندگان سهام عدالت بخوانند/سود جدید تا پایان آذر واریز می‌شود؟

برف و باران از روز یکشنبه / افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی

بارش برف و باران از روز یکشنبه

نخستین فرماندار زن در تاریخ استان فارس منصوب شد + سوابق «بتول معلم»

برای ما طلبه شیعه و سنی هیچ تفاوتی ندارد

همایش طلیعه حضور طلاب جدید الورود حوزه علمیه خواهران فارس برگزار شد+تصاویر

برگزاری همایش طلیعه حضور 260 طلاب جدید حوزه علمیه خواهران فارس

طلاب برای موفقیت تحصیلی برنامه ریزی مناسب داشته باشند

تصاویر/ آیین اختتامیه سومین همایش فعالان قرآنی دانشگاه فرهنگیان در شیراز

گزارشی از گردهمایی عمومی طلاب و فضلای استان فارس در قم + عکس

حوزه علمیه فارس؛ سرشار از امید، وحدت و انسجام

حوزه علمیه و طلاب نقش خود را به درستی ایفا کنند

انتصاب نخستین فرماندار زن در تاریخ فارس: بتول معلم کیست!؟

حوزه علمیه فارس در کنار قم و مشهد باید بدرخشد

(ویدئو) نان خیابانی کره‌ای؛ ترکیبی بی‌نظیر از پنیر، سیر و پیازچه

لزوم راه اندازی مسیر گردشگری میمند به پاسارگاد در جهت رونق اقتصادی منطقه

روحانیت باید دین را در متن زندگی مردم نهادینه کند

نشست نخبگان حوزوی شیرازی مقیم قم با نماینده ولی فقیه و مدیر حوزه علمیه فارس

بسیجی هر کجا که باشد، وحدت‌آفرین است

آسفالت‌ ریزی باند دوم قطعه اول محور لامرد-خنج به پایان رسید

لیلا اوتادی اصالتا اهل کجاست؟

انتصاب نخستین فرماندار زن استان فارس توسط دولت چهاردهم

ماسک جدید مرد نارنجی؛ چه در سر ترامپ می‌گذرد؟

راز شکست این تیم پرستاره چه بود؟

مقدار پروتئین مورد نیاز روزانه هر فرد

هرچه نیاز است درباره مزاج تخم مرغ بدانید

رژیم غذایی مناسب برای بهبود زخم معده

در مصرف شیرینی زیاده‌روی نکنید!

کشف معدن 1000 تنی طلا در چین

توزیع برنج تنظیم بازار با قیمت 45 هزار تومان

دوره توانمندسازی معلمان تربیت‌بدنی فرصتی برای ارتقای مهارت‌های ورزشی است

آغاز بارش برف و باران از روز یکشنبه