پیام فارس

آخرين مطالب

جان دوباره ورزشگاه 6 هزار نفری شیراز با تزریق 250 میلیارد ریال اعتبار سفر رییس‌جمهور ورزشي

  بزرگنمايي:

پیام فارس - استان پهناور و تاریخی فارس مقصد هفتمین سفر سیزدهمین رییس‌جمهور بود که حدود 18 ماه پیش انجام شد و در این سفر 114 پروژه مهم عمرانی و زیرساختی و یا تکمیل طرح های نیمه تمام مصوب شد که به گفته مسئولان امر تاکنون 110 مورد آن اجرایی و نیمی از این پروژه‌ها نیز به بهره‌برداری رسیده است.
آیت الله رییسی پنجشنبه 22 مهرماه 1400 در راس هیاتی متشکل از بعضی از اعضای کابینه و مسئولان ارشد در هفتمین سفر استانی به فارس سفر کرد؛ آیت‌الله رییسی در این سفر استانی ضمن بازدید از تعدادی واحدهای تولیدی و پروژه‌های عمرانی این استان در شهرستان‌های فارس پای درد دل مردم نشست.
رهاورد سفر استانی دولت سیزدهم برای فارس 114 مصوبه با بیش از 12 هزار میلیارد تومان اعتبار با هدف گره‌گشایی از مسایل و مشکلات این استان و شتاب بخشی به طرح‌های اولویت‌دار و پروژه‌های نیمه تمام فارس بود.

پیام فارس

احداث سالن ورزشی 6 هزار نفری شیراز از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به شیراز در سال 1387 است.
این سالن 24 تیرماه 1400 در ‌ماه‌های پایانی فعالیت دولت دوازدهم پس از 13 سال بدون تاسیسات آب و برق و گاز افتتاح شد و هم اینک خبری تکمیل شدن آن به گوش می رسد تا به انتظار چندین ساله علاقه مندان به ورزش در فارس پایان داده شود.

پیام فارس

دکتر حیدر صفرپور افزود: با توجه به تامین بودجه در جلسه ای که با شرکت توسعه وزارت ورزش داشتیم مقرر شد پایان اردیبهشت ماه مناقصه این سالن بازگشایی و عملیات اجرایی هم از خردادماه آغاز شود.
وی ادامه داد: برق سالن 6 هزار نفره از مهمترین نواقص این سالن است و امیدوارم سالن شهید سلیمانی اواخر خردادماه سال جاری به بهره‌برداری برسد.
خبرخوش برای تکمیل ورزشگاه 50 هزار نفری
مدیرکل ورزش و جوانان فارس همچنین در مورد تکمیل ورزشگاه 50 هزاری پارس شیراز هم گفت: اعتبار تجهیز گیت های ورودی و سیستم صوتی تامین شده و تجهیز دوربین های مدار بسته این ورزشگاه در اولویت های بعدی قرار دارد.
صفرپور اظهار امیدواری کرد: با رفع نواقص و آماده شدن چمن ورزشگاه، این سرمایه بزرگ ملی به زودی میزبان بازی های لیگ فوتبال شود.
بیشتر بخوانید

پیام فارس

صورتجلسه ایرادهای 2 ورزشگاه‌ نوبنیاد شیراز و پرسشی که بی‌پاسخ ماند

پیام فارس

آیا پس از سالها انتظار ، زیر پای ورزشکاران فوتبال فارس چمن سبز می شود؟+ فیلم

پیام فارس

انتقاد استاندار فارس از بدعهدی شرکت توسعه وزارت ورزش

پیام فارس

به گزارش خبرنگار ایرنا، در سال 1374 که فوتبال فارس حال و روز خوبی داشت،جرقه ساخت یک ورزشگاه بزرگ در شهر شیراز زده شد که ابتدا قرار بود این ورزشگاه در شهرک صدرا در شمال غرب شیراز ساخته شود اما این امر میسر نشد.
پس از آن بحث ساخت این ورزشگاه به منطقه شهرک گلستان شیراز و جایگاه نمایشگاه کنونی باز هم در غرب شیراز کشیده شد و با وجود کلنگ خوردن در این منطقه،این مکانها هم تغییر کرد و کار به منطقه سوم در جنوب شیراز کشیده شد.
در سال 1376 در زمانی که غلامرضا صحراییان استاندار فارس بود، احداث این ورزشگاه جدی تر شد و کلنگ ساخت آن در جنوب شهر شیراز و در منطقه ای به نام میانرود برای همیشه به زمین زده شد.
در این سال ها آنچه باعث شده کار ساخت این ورزشگاه به تاخیر بیفتد، بودجه های کم و عدم تخصیص به موقع آن بوده که همین امر سبب شد کار ساخت این ورزشگاه طولانی و به قول برخی مردم به اثر باستانی تبدیل شود.

پیام فارس

سرانجام انتظارها به پایان رسید و ورزشگاه 50 هزار نفری پارس شیراز (در منطقه میانرود) پس از21 سال انتظار، بهار 96 با حضور وزیر وقت ورزش و جوانان افتتاح شد اما این پایان کار نبود چرا که به گفته مسئولان ورزش، این ورزشگاه با عجله افتتاح شده بود و شرکت توسعه و تجهیز وزارت ورزش و جوانان مجری این طرح باید ورزشگاه را تکمیل می‌کرد.
استان‌ها فارس 0 نفر

پیام فارس

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/819190/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رمزگشایی از راه ابریشم دیجیتال/ یارگیری چین و آمریکا در غرب آسیا؛ پای خلیج فارس به رقابت‌های هوش مصنوعی باز شد

نزدیک به دو میلیون نفر شب اقامت تا 10 فرودین ماه در فارس ثبت شد/ استقبال از موج سوم سفرهای نوروزی

نفتکش استار 1 و وینتگ در آب‌های خلیج فارس توقیف شدند

اولین تصاویر از دو نفتکش توقیف شده توسط سپاه در خلیج فارس

توقیف دو نفتکش قاچاق سوخت توسط سپاه پاسداران

یک کشته و 7 مصدوم در تصادف 3 دستگاه خودرو در محور بیضا

توقیف دو نفتکش قاچاق سوخت با بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل در خلیج فارس

تصادف شدید پراید و نیسان 4 کشته برجای گذاشت

تعطیلی ادارات استان فارس پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات شیراز تعطیل است؟

یک کشته و 9 مصدوم در حادثه رانندگی در محور‌های مواصلاتی فارس

یک کشته و 9 مصدوم در 2 حادثه رانندگی در محور‌های مواصلاتی فارس

کاهش کلسترول خون با مصرف این ماده غذایی

توقیف دو نفتکش متخلف در آب‌های خلیج فارس توسط سپاه

سپاه پاسدارن دو نفتکش خارجی با 25 خدمه را توقیف کرد | ملیت آنها چیست؟

توقیف 2 نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه (+عکس)

اقامه نماز عید فطر با حضور گسترده مردم اهل سنت تربت جام

تصاویر دو نفتکش توقیف‌شده در خلیج فارس

نقدی بر روش تعیین آغاز ماه در برخی کشور‌های اسلامی

صدور اطلاعیه سپاه در خصوص توقف 2 نفتکش در خلیج فارس

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه + عکس

توقیف 95 دستگاه خودرو در جاده جهرم

مصرف این میوه زمان خواب شما را منظم می‌کند

آمار استثنایی ستاره والیبال ایران: او تمام نشدنی است

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه پاسداران

توقیف دو نفتکش در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه توقیف شد

فوری| دو نفتکش خارجی توسط سپاه پاسداران توقیف شد

توقیف 2 نفتکش در خلیج فارس با 3 میلیون لیتر سوخت قاچاق

توقیف 2 نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه

توقیف دو نفتکش توسط سپاه

توقیف دو نفتکش خارجی ازسوی نیروی دریایی سپاه + عکس

توقیف دو نفتکش در خلیج فارس توسط سپاه + جزییات

توقیف 2 نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

تصادف پراید با نیسان در محور خرامه-سروستان با 4 کشته و یک مصدوم

امدادرسانی به 310 مصدوم ناشی از حوادث ترافیکی

4 کشته و یک مصدوم در تصادف مرگبار جاده خرامه - سروستان

بهمن 1403؛ بازگشت ترامپ و این‌بار امضای بخش‌نامه فشار حداکثری با دعوت به مذاکره

همه راه‌ها دوباره به چین می‌رسد

این دمنوش برای سلامت پوست معجزه می‌کند

آیا مواد قندی باعث ایجاد سرطان می‌شود؟

بیش از 4 میلیون و 168 هزار جلد سند روستایی و شهری صادر شد

استراتژی چین برای تسلط بر بنادر جهان

طلا، دلار یا مسکن، بهترین سرمایه‌گذاری در سال 1404 چیست؟

آیا مالیات اضافی کارگران به آنها بازگردانده می‌شود؟

اسیر آزاده فلسطینی که به 18 بار حبس ابد محکوم شده‌ بود، کیست؟

افزایش 17 درصدی تردد بین استانی فارس در سفرهای نوروزی 1404

یادبود مدیر دلسوز طبیعت: سالروز درگذشت دکتر حمزه ولوی، مدافع خستگی‌ناپذیر محیط زیست فارس یازدهم فروردین؛ سالروز درگذشت مدیر فقید محیط زیست فارس

پیش بینی هواشناسی شیراز 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا فارس فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای شیراز در روز 13 بدر + هواشناسی فارس

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه

فوری/ 2 نفتکش در خلیج فارس توقیف شد؛ سپاه اطلاعیه صادر کرد