پیام فارس

آخرين مطالب

مرتضوی:

هرمزگان قطب تحول اقتصاد دریا محور است/ بیشترین کاهش نرخ بیکاری در هرمزگان رقم خورد وزارت رفاه

هرمزگان قطب تحول اقتصاد دریا محور است/ بیشترین کاهش نرخ بیکاری در هرمزگان رقم خورد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: استان هرمزگان به واسطه موقعیت استراتژیک خود، قطب تحول در اقتصاد دریامحور مورد تأکید مقام معظم رهبری است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در نشست شورای مدیران دستگاه‌های تابعه وزارت کار در استان هرمزگان، با گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر، اظهار داشت: توسعه عدالت اجتماعی و ترمیم شکاف طبقاتی از اهداف شکل گیری انقلاب اسلامی ایران است.
وی افزود: نظام اسلامی در مسیر الگوسازی و ارائه مدل کارآمد و اثرگذار برای جامعه جهانی است.
مرتضوی گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و در دوران دفاع مقدس برخی کشورهای صادرکننده، ورود کالا را به کشور تحریم کرده بودند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: امروزه در جمهوری اسلامی ایران دو عنصر علم و اراده با همدیگر مسیر تعالی این کشور را به پیش می‌برد.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران به واسطه ایستادگی بر شعار استقلال و آزادی تحت شدیدترین تحریم های استکبار جهانی قرار گرفته است اما با این وجود مسیر رشد و پیشرفت این کشور با سرعت دنبال می‌شود.
مرتضوی به ظرفیت های کلان هرمزگان برای اثرگذاری در روند توسعه اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: سفر دوم ریاست جمهوری به استان برای پیگیری روند اجرای مصوبات دور اول و تدوین برنامه ها و مصوبات جدید است.
وزیر کار تأکید کرد: نرخ بیکاری در هرمزگان کاهش چشمگیری داشته است و این به واسطه اهتمام دولتمردان و همراهی بخش خصوصی است.
وی اظهار داشت: هرمزگان دارای نعمات خدادادی است که جمعیت چند برابر فعلی استان را می تواند پوشش دهد.
مرتضوی مزیت دریا را بسیار مهم دانست و گفت: هرمزگان می تواند با اتکا به اقتصاد دریا محور در منطقه جنوب کشور تحول چشمگیری ایفا کند.
وزیر کار بیان کرد: ظرفیت های استان بسیار بالاتر از وضعیت فعلی است و باید با ساماندهی نیروی انسانی و توسعه آموزش های فنی و حرفه ای این مهم عملیاتی شود.
وی به تأکید مقام معظم رهبری بر لزوم نظارت دولت در روند توسعه اقتصادی اشاره کرد و افزود: رشد تولید باید با محوریت صنایع و واحدهای بخش خصوصی فراهم شود.
مرتضوی رفع موانع تولید در استان هرمزگان را نیازمند کار جهادی و مستمر عنوان کرد و گفت: در همه ارکان دولت برای رشد تولید آمادگی لازم وجود دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی توجه به موضوع جوانی جمعیت را نیز از دیگر اولویت های دولت نام برد و تأکید کرد: ازدواج، اشتغال و مسکن جوانان برای کشور توسعه بخش و امنیت آفرین است.
در ابتدای این دیدار مدیران سازمان ها و شرکت‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان هرمزگان دیدگاه‌ها و گزارش عملکرد خود را در حضور «سیدصولت مرتضوی» بیان کردند.
12 بهمن 1402 20:45
کد خبر : 334,092
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/787328/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری جشنواره بومی محلی در آباده

مواد غذایی که احتمال مرگ را افزایش می‌دهند

بودجه‌های دولتی را کم کنید!

تزریق سرمایه 3 میلیارد دلاری به نفت

5 میلیون هکتار از اراضی کشاورزی مرغوب است

ترمینال پروازهای خارجی فرودگاه شیراز به‌زودی تکمیل می‌شود

بخش دوم قانون بودجه 1404 ابلاغ شد

پروژه 1058 واحدی مسکن سازمانی مهر ولایت ارتش افتتاح شد

پروژه 1058 واحدی مهر ولایت ارتش افتتاح شد

برنامه سینماهای تهران، شیراز و مشهد امروز، سه‌شنبه 12 فروردین + ساعت اکران موسی کلیم الله

نائین مقصد کلوپ ملی و بین‌المللی کمپینگ و کاروانینگ ایران

خرید بزرگی که برای فینالیست شدن کافی نبود

دومین آیین فرهنگی پویش بنی‌آدم در شیراز برگزار شد

اماکن شاخص تاریخی فارس، فردا باز است

ارتش توهم اقتدار پوشالی آمریکای جنایتکار را به هم می‌زند

نظم جدید جهانی در راه است

6 عاملی که باعث یبوست می‌شوند

خواص شگفت انگیز مصرف آب آلو سیاه

بازگشت ساعت کاری ادارات به روال عادی از 16 فروردین

سبز و قرمز بورس تهران در سالی که گذشت

میزان مالیات نقل و انتقال ملک‌ اعلام شد

رصد و توسعه شبکه برق کشور برای مدیریت اوج بار 1404

فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان

خلاصه اخبار نیم روزی سه شنبه 12 فروردین

کلیپ شرکت فولاد غدیر نی ریز به مناسبت روز جمهوری اسلامی

مجموعه های حافظیه،سعدیه، تخت جمشید و پاسارگاد 13 فروردین تعطیل نیست

افزایش 31 درصدی بازدید از اماکن تاریخی و فرهنگی فارس

مجموعه‌های حافظیه، سعدیه، تخت جمشید و پاسارگاد 13 فروردین تعطیل نیست

زلزله سیاسی در فرانسه

این نوع فلفل خواص ضد سرطان دارد

عبور قیمت سکه از 102 میلیون تومان

راز آب زلال و شفاف استخر: تجهیزات تصفیه آب استخر ویلا

پنجره بسته 8 تیم در فوتبال ایران!

شگفتی‌ساز والیبال ایران: یک بازنده سربلند

فارس رکورددار مصرف بنزین در نوروز شد

12 عنوان شکایت و 8 پنجره بسته در فوتبال ایران

مکان‌های شاخص تاریخی فارس آماده میزبانی از مسافران در روز طبیعت است

4 علت مهم نفخ معده

تولید نفت آمریکا به کمترین میزان در 11 ماه گذشته رسید

پینگ‌پنگ‌بازان کره‌ای، حریف ملی‌پوشان ایران در فیدر اسلوونی

چهره ای متفاوت از ستاره محبوب کره ای در قاب امروز

توقیف 2 شناور حامل سوخت قاچاق در سواحل بوشهر

آغاز عملیات اجرایی تکمیلی ترمینال پروازهای خارجی فرودگاه شهید دستغیب شیراز

احتمال لغو بازی تشریفاتی والیبال ایران

سعادت واقعی، در پیروی از آموزه‌های اهل‌بیت(ع) نهفته است

توقیف 2 شناور حامل سوخت قاچاق در بوشهر

این استان رکورددار مصرف بنزین در نوروز شد

ارتش، پرده توهم اقتدار دشمنان را پاره می‌کند

کشف بیش از 2 هزار عدد لامپ خارجی قاچاق در استهبان

این مواد غذایی سالم خطرناک و سمی هستند!