پیام فارس

آخرين مطالب

برگزاری نشست هم اندیشی زنان کارآفرین با معاون رییس جمهور معاونت امور زنان و خانواده

برگزاری نشست هم اندیشی زنان کارآفرین با معاون رییس جمهور
  بزرگنمايي:

پیام فارس - معاون رییس جمهور در نشست مشترکی با زنان کارآفرین، از نزدیک در جریان مشکلات و چالش های آنان در این حوزه قرار گرفت.

معاون رییس جمهور در نشست مشترکی با زنان کارآفرین، از نزدیک در جریان مشکلات و چالش های آنان در این حوزه قرار گرفت. در این نشست که روز چهارشنبه 26 آبان ماه برگزار شد، خانم دکتر خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: زنان کارآفرینی که در زمینه خلاهای موجود جامعه و در مسیر تولید قدم بر می دارند در حقیقت مجاهدت می کنند .
وی با اشاره به روایتی مبنی بر اینکه کسی که کار سالم می کند، در حقیقت در راه خدا مجاهدت می کند، ادامه داد: با همان نگاه مجاهدت باید با کسانی که در مسیر تولید قدم بر می دارند و برای افراد دیگر زمینه جهاد و کسب نان حلال را فراهم می‌کنند، برخورد کرد .
خانم دکتر خزعلی تاکید کرد: تلاش می‌کنیم قدم کوچکی برای برداشتن موانع و قدم بزرگ برای تسهیل و تسریع این مسیر برداریم .
وی ادامه داد: امیدوارم بتوانیم با کمک شما وعده رئیس جمهور که ایجاد سالانه یک میلیون شغل است را عملی کنیم .

پیام فارس


در ادامه؛ دکتر مفتح قائم مقام وزارت صمت نیز ضمن استماع مسائل و مشکلات مطرح شده از سوی زنان کارآفرین، به بیان راهکارهایی برای تسهیل شرایط موجود پرداخت.
وی با تاکید بر وجود موانع متعدد در حوزه اقتصاد و کارآفرینی گفت: گذر از این موانع نیازمند یک برنامه ریزی دقیق و منسجم است.
دکتر مفتح ادامه داد: ظرفیت لازم برای فعالیت بانوان در این وزارتخانه فراهم شده است، اما ضروری است زنان کارآفرین نیز با برنامه مدون همراه با یک تشکل منسجم طرح های خود را ارائه کنند.
در ادامه ی نشست هم اندیشی زنان کارآفرین؛ حسینی مشاور وزیر صمت در امور زنان و خانواده توضیحاتی در خصوص صنایع کوچک، کارخانجات، مشاغل خانگی، ظرفیت های اتاق بازرگانی، بخش های خصوصی و نحوه ی حمایت از کارآفرینان و تولیدکنندگان زن ارائه کرد.
سپس زنان کارآفرین به بیان مسائل، مشکلات، ایده ها و طرح های خود در حوزه توانمندسازی زنان و اشتغالزایی پرداختند.
فخرموسوی یکی از زنان کارآفرین در زمینه تولید آسانسور و پله برقی، مشکلات و موانع موجود برای دریافت تسهیلات را بیان کرده و به ارائه راهکارها و پیشنهادهای خود در این صنعت پرداخت.
یکی دیگر از کارآفرینان حاضر در نشست؛ نصیری کارآفرین برتر جوان آسیا درصادرات صنایع غذایی روستایی بود که با اشتغالزایی برای حدود 1000 کشاورز، به کشورهای اروپایی و آسیایی محصولات خود را صادر می کند. وی پیشنهاد تهیه بسته حمایتی از زنان کارآفرین و کارخانه دار را به معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده ارائه کرد.
در ادامه، باقری کارآفرین و تولیدکننده پوشاک و صاحب سه برند در زمینه پوشاک؛ عمده ترین مشکل خود را اخذ مجوز برای صادرات عنوان کرد.
همچنین حسینی یکی دیگر از کارآفرینان و طراح و تولیدکننده اتاق کودک و نوجوان درخواست برگزاری نمایشگاه تولیدات زنان کارآفرین برتر را عنوان کرد.
بختیاری از دیگر کارآفرینان حاضر در نشست، به لزوم تسهیل شرایط صدور مجوزها اشاره کرد و از سازو کارهای طولانی موجود در صدور مجوزهای گوناگون انتقاد کرد.
غالب کارآفرینان معتقدند که مشکلات زنان کارآفرین با مردان در این حوزه مشترک است، اما وجود موانع عرفی و برخی تبعیضات موجود در دستگاه های اجرایی چالش های متعددی را ایجاد می کند. به عنوان مثال اشتغال زنان سرپرست خانوار در شهرک های صنعتی با موانع فراوانی روبروست.
یکی از مهمترین درخواست های کارآفرینان؛ حضور رایگان و یا دریافت خدمات و یا تسهیلاتی که فعالیت آنان را در رویداد بین المللی اکسپو تسهیل نماید، بود.
از دیگر مشکلات زنان کارآفرین کارمزدهای بالای تسهیلات بانکی عنوان شد که برخی از کارآفرینان حاضر در نشست از معاون رییس جمهور درخواست ارائه تسهیلات برای زنان را در این حوزه خواستار شدند.
همچنین کارآفرینان نسبت به امتیاز حق رای و حمایت از مشارکت فعال زنان کارآفرین در اتاق تعاون ایران درخواست هایی مطرح نمودند.
در ادامه ی این نشست؛ یکی دیگر از دغدغه های بیان شده عدم مشارکت نهادهای دولتی در زیان احتمالی کارآفرینان، همسو با مشارکت در سود آنها از قبیل پرداخت مالیات و ... بود.
لازم به ذکر است که این نشست به بهانه آغاز هفته کارآفرینی (28 آبان تا 4 آذر) و با هدف هم اندیشی با کارآفرینان برتر در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب و بیانیه گام دوم و تحقق نگاه برون سپاری رییس جمهوری برگزار شد .

پیام فارس


لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/251441/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نزدیک به دو میلیون نفر شب اقامت تا 10 فرودین ماه در فارس ثبت شد/ استقبال از موج سوم سفرهای نوروزی

نفتکش استار 1 و وینتگ در آب‌های خلیج فارس توقیف شدند

اولین تصاویر از دو نفتکش توقیف شده توسط سپاه در خلیج فارس

توقیف دو نفتکش قاچاق سوخت توسط سپاه پاسداران

یک کشته و 7 مصدوم در تصادف 3 دستگاه خودرو در محور بیضا

توقیف دو نفتکش قاچاق سوخت با بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل در خلیج فارس

تصادف شدید پراید و نیسان 4 کشته برجای گذاشت

تعطیلی ادارات استان فارس پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات شیراز تعطیل است؟

یک کشته و 9 مصدوم در حادثه رانندگی در محور‌های مواصلاتی فارس

یک کشته و 9 مصدوم در 2 حادثه رانندگی در محور‌های مواصلاتی فارس

کاهش کلسترول خون با مصرف این ماده غذایی

توقیف دو نفتکش متخلف در آب‌های خلیج فارس توسط سپاه

سپاه پاسدارن دو نفتکش خارجی با 25 خدمه را توقیف کرد | ملیت آنها چیست؟

توقیف 2 نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه (+عکس)

اقامه نماز عید فطر با حضور گسترده مردم اهل سنت تربت جام

تصاویر دو نفتکش توقیف‌شده در خلیج فارس

نقدی بر روش تعیین آغاز ماه در برخی کشور‌های اسلامی

صدور اطلاعیه سپاه در خصوص توقف 2 نفتکش در خلیج فارس

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه + عکس

توقیف 95 دستگاه خودرو در جاده جهرم

مصرف این میوه زمان خواب شما را منظم می‌کند

آمار استثنایی ستاره والیبال ایران: او تمام نشدنی است

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه پاسداران

توقیف دو نفتکش در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه توقیف شد

فوری| دو نفتکش خارجی توسط سپاه پاسداران توقیف شد

توقیف 2 نفتکش در خلیج فارس با 3 میلیون لیتر سوخت قاچاق

توقیف 2 نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه

توقیف دو نفتکش توسط سپاه

توقیف دو نفتکش خارجی ازسوی نیروی دریایی سپاه + عکس

توقیف دو نفتکش در خلیج فارس توسط سپاه + جزییات

توقیف 2 نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

تصادف پراید با نیسان در محور خرامه-سروستان با 4 کشته و یک مصدوم

امدادرسانی به 310 مصدوم ناشی از حوادث ترافیکی

4 کشته و یک مصدوم در تصادف مرگبار جاده خرامه - سروستان

بهمن 1403؛ بازگشت ترامپ و این‌بار امضای بخش‌نامه فشار حداکثری با دعوت به مذاکره

همه راه‌ها دوباره به چین می‌رسد

این دمنوش برای سلامت پوست معجزه می‌کند

آیا مواد قندی باعث ایجاد سرطان می‌شود؟

بیش از 4 میلیون و 168 هزار جلد سند روستایی و شهری صادر شد

استراتژی چین برای تسلط بر بنادر جهان

طلا، دلار یا مسکن، بهترین سرمایه‌گذاری در سال 1404 چیست؟

آیا مالیات اضافی کارگران به آنها بازگردانده می‌شود؟

اسیر آزاده فلسطینی که به 18 بار حبس ابد محکوم شده‌ بود، کیست؟

افزایش 17 درصدی تردد بین استانی فارس در سفرهای نوروزی 1404

یادبود مدیر دلسوز طبیعت: سالروز درگذشت دکتر حمزه ولوی، مدافع خستگی‌ناپذیر محیط زیست فارس یازدهم فروردین؛ سالروز درگذشت مدیر فقید محیط زیست فارس

پیش بینی هواشناسی شیراز 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا فارس فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای شیراز در روز 13 بدر + هواشناسی فارس

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه

فوری/ 2 نفتکش در خلیج فارس توقیف شد؛ سپاه اطلاعیه صادر کرد

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه