پیام فارس

آخرين مطالب

برگزاری اولین نشست هماهنگی حضور زنان ایرانی در اکسپو 2021 معاونت امور زنان و خانواده

برگزاری اولین نشست هماهنگی حضور زنان ایرانی در اکسپو 2021
  بزرگنمايي:

پیام فارس - اولین نشست هماهنگی حضور زنان ایرانی در نمایشگاه بین المللی اکسپو2021 برگزار شد.

اولین نشست هماهنگی حضور زنان ایرانی در نمایشگاه بین المللی اکسپو2021 برگزار شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ نشست هماهنگی حضور زنان ایرانی در نمایشگاه بین المللی اکسپو با حضور نمایندگان وزارت صمت و سازمان‌های مجری در محل این معاونت برگزار شد. 
خانم دکتر خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در این نشست، پس از استماع گزارش روند تمهید مقدمات حضور جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین المللی اکسپو؛ با تاکید بر اهمیت توجه به رونق تولید و نقش صادرات در این امر
همچنین تسهیل ارتباط فرهنگی و اقتصادی با کشورهای همسایه و منطقه، آمادگی این معاونت را برای همکاری دوجانبه با وزارت صمت، در زمینه کارآفرینی زنان، بازرگانی و ... اعلام کرد.
معاون رییس جمهور ضمن اشاره به اهمیت نشست هماهنگی اکسپو در راستای معرفی حضور موثر تولید کنندگان و بازرگانان زن ایران تاکید کرد: از دلایل اهمیت حضور زنان موفق ایران در این رویداد جهانی می توان به اهمیت بازرگانی، صنعت، کارآفرینی و ارزآوری اشاره کرد، اما هدف دیگر که از اهمیت زیادی برخوردار است مقابله با تبلیغات سوء جهانی علیه بانوان ایرانی است که با حضور زنان موفق در حوزه تجارت و اقتصاد می توان به این مهم دست یافت. چرا که کشورهای دنیا باید بدانند علی رغم تبلیغات و هجمه های صورت گرفته علیه زنان ایرانی، بانوان ما در محدودیت و محصوریت نیستند و همواره گام های بزرگی در حوزه اقتصاد، تجارت و کارآفرینی برداشته اند.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که بانوان ایران حضور موثر و فعالی را در این رویداد بین المللی رقم زنند.
در این نشست؛ دکتر زمانی رییس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی تهران گزارشی از اقدامات صورت گرفته درخصوص برگزاری نمایشگاه اکسپو و مشکلات و موانع و فرصتهای موجود ارائه کرد.
وی ضمن اشاره به هدف مهم جمهوری اسلامی ایران از حضور در این رویداد بین المللی گفت: از جمله اهداف تعیین شده تاکید بر ایران شناسی در برابر ایران هراسی است. همچنین از جمله دیگر اهداف می توان به جذب سرمایه گذار خارجی و جذب گردشگر اشاره کرد و امیدواریم بتوانیم به همه اهداف پیش بینی شده دست یابیم.
در ادامه؛ خانم دکتر سلطانی فعال بخش خصوصی در حوزه زنان و عضو اتاق بازرگانی و اتاق اصناف؛ ضمن اشاره به شعار اکسپو با عنوان نگاه به آینده و با تاکید بر حضور 192 کشور در این دوره، از اعزام هفت تیم تجاری زنان کارآفرین ایران خبر داد که در زمینه های پزشکی، داروسازی، صنعت و معدن، مد و فرهنگ اسلامی و ... برگزیده خواهند شد.
همچنین دکتر شاه میرزایی ناظر اجرای اکسپو از سوی وزارت صمت؛ یکی دیگر از زمینه های فراهم شده برای حضور زنان ایرانی را علاوه بر بازرگانی، صنعت توریسم سلامت عنوان کرد تا با ارائه خدمات سلامت بانوان، زمینه برای جذب توریسم سلامت و پزشکی فراهم شود.
در ادامه این نشست؛ دکتر فدایی مشاور معاون رییس جمهور در حوزه اشتغال با ارزیابی اقدامات صورت گرفته، بر معرفی پتانسیل نقش زنان در پیشرفت اهداف عالی جمهوری اسلامی ایران در آینده، در این رویداد بین المللی تاکید کرد.
لازم به ذکر است "اکسپو" مجموعه نمایشگاه‌هایی است که هر چند سال یک بار در کشورهای مختلف جهان برگزار می‌شود؛ این رویداد از مهم‌ترین نمایشگاه‌های برگزار شده در جهان به حساب می‌آید. در نمایشگاه اکسپو تلاش شده تا دریچه ای برای نمایش گذشته، اکنون و آینده کشورها گشوده شود تا از این طریق دستاوردهای اجتماعی، اقتصادی، علمی و پیشینه فرهنگی و دورنمای توسعه خود را به نمایش بگذارند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/246520/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رمزگشایی از راه ابریشم دیجیتال/ یارگیری چین و آمریکا در غرب آسیا؛ پای خلیج فارس به رقابت‌های هوش مصنوعی باز شد

نزدیک به دو میلیون نفر شب اقامت تا 10 فرودین ماه در فارس ثبت شد/ استقبال از موج سوم سفرهای نوروزی

نفتکش استار 1 و وینتگ در آب‌های خلیج فارس توقیف شدند

اولین تصاویر از دو نفتکش توقیف شده توسط سپاه در خلیج فارس

توقیف دو نفتکش قاچاق سوخت توسط سپاه پاسداران

یک کشته و 7 مصدوم در تصادف 3 دستگاه خودرو در محور بیضا

توقیف دو نفتکش قاچاق سوخت با بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل در خلیج فارس

تصادف شدید پراید و نیسان 4 کشته برجای گذاشت

تعطیلی ادارات استان فارس پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات شیراز تعطیل است؟

یک کشته و 9 مصدوم در حادثه رانندگی در محور‌های مواصلاتی فارس

یک کشته و 9 مصدوم در 2 حادثه رانندگی در محور‌های مواصلاتی فارس

کاهش کلسترول خون با مصرف این ماده غذایی

توقیف دو نفتکش متخلف در آب‌های خلیج فارس توسط سپاه

سپاه پاسدارن دو نفتکش خارجی با 25 خدمه را توقیف کرد | ملیت آنها چیست؟

توقیف 2 نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه (+عکس)

اقامه نماز عید فطر با حضور گسترده مردم اهل سنت تربت جام

تصاویر دو نفتکش توقیف‌شده در خلیج فارس

نقدی بر روش تعیین آغاز ماه در برخی کشور‌های اسلامی

صدور اطلاعیه سپاه در خصوص توقف 2 نفتکش در خلیج فارس

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه + عکس

توقیف 95 دستگاه خودرو در جاده جهرم

مصرف این میوه زمان خواب شما را منظم می‌کند

آمار استثنایی ستاره والیبال ایران: او تمام نشدنی است

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه پاسداران

توقیف دو نفتکش در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه توقیف شد

فوری| دو نفتکش خارجی توسط سپاه پاسداران توقیف شد

توقیف 2 نفتکش در خلیج فارس با 3 میلیون لیتر سوخت قاچاق

توقیف 2 نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه

توقیف دو نفتکش توسط سپاه

توقیف دو نفتکش خارجی ازسوی نیروی دریایی سپاه + عکس

توقیف دو نفتکش در خلیج فارس توسط سپاه + جزییات

توقیف 2 نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

تصادف پراید با نیسان در محور خرامه-سروستان با 4 کشته و یک مصدوم

امدادرسانی به 310 مصدوم ناشی از حوادث ترافیکی

4 کشته و یک مصدوم در تصادف مرگبار جاده خرامه - سروستان

بهمن 1403؛ بازگشت ترامپ و این‌بار امضای بخش‌نامه فشار حداکثری با دعوت به مذاکره

همه راه‌ها دوباره به چین می‌رسد

این دمنوش برای سلامت پوست معجزه می‌کند

آیا مواد قندی باعث ایجاد سرطان می‌شود؟

بیش از 4 میلیون و 168 هزار جلد سند روستایی و شهری صادر شد

استراتژی چین برای تسلط بر بنادر جهان

طلا، دلار یا مسکن، بهترین سرمایه‌گذاری در سال 1404 چیست؟

آیا مالیات اضافی کارگران به آنها بازگردانده می‌شود؟

اسیر آزاده فلسطینی که به 18 بار حبس ابد محکوم شده‌ بود، کیست؟

افزایش 17 درصدی تردد بین استانی فارس در سفرهای نوروزی 1404

یادبود مدیر دلسوز طبیعت: سالروز درگذشت دکتر حمزه ولوی، مدافع خستگی‌ناپذیر محیط زیست فارس یازدهم فروردین؛ سالروز درگذشت مدیر فقید محیط زیست فارس

پیش بینی هواشناسی شیراز 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا فارس فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای شیراز در روز 13 بدر + هواشناسی فارس

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه

فوری/ 2 نفتکش در خلیج فارس توقیف شد؛ سپاه اطلاعیه صادر کرد