پیام فارس

آخرين مطالب

معاون سازمان زندان‌ها:

خیرّان برای آزادی زنان زندانی وارد میدان شوند معاونت امور زنان و خانواده

خیرّان برای آزادی زنان زندانی وارد میدان شوند
  بزرگنمايي:

پیام فارس -

معاون قضائی و اجرای احکام سازمان زندان‌های کشور گفت: در حال حاضر تعدادی از زنان به دلایل مختلف در زندان به سر می‌برند که از خیرّان و نیک اندیشان درخواست می‌شود تا برای آزادی آنان وارد میدان شوند .
مهدی فراهانی روز جمعه در جلسه مشترک با معاون رئیس جمهوری در امور خانواده و زنان که در محل ندامتگاه زنان استان تهران تشکیل شد اظهار کرد: امروز تعدادی از زنان به دلایل مختلف در ندامتگاه به سر می‌برند که برخی از این افراد به دلیل بدهی مالی و نداشتن تضمین‌های مورد نیاز، امکان آزادی آنان فراهم نشده است .
وی افزود: این افراد که تعداد اندکی به شمار می‌روند می‌توانند با راه اندازی یک پویش سراسری و کمک بانوان و نیز خیرّان نیک اندیش آزاد شوند و با آزادی آنان از بروز آسیب به خانواده‌ها پیشگیری کرد .
فراهانی گفت: هر چند که ستاد دیه اقدامات مؤثری در آزادی زندانیان جرایم غیرعمد انجام داده است ولی با راه‌اندازی این پویش می‌توان تعداد بیشتری از مددجویان را یاری رساند و زمینه آزادی آنان را فراهم کرد .
وی اظهار کرد: آزاد شدن زندانی، به معنای رها کردن آنان نیست بلکه باید با حمایت همه جانبه، شرایط اشتغال و یا مساعدت در رفع برخی از مشکلات آنها فراهم شود و از بروز آسیب‌های جدید به آنان پیشگیری کرد .
فراهانی ادامه داد: فعالیت زنان در حوزه قالیبافی، خیاطی و یا ساخت زیورآلات می‌تواند شرایط زندگی عادی بدون ارتکاب به جرایم را برای آنان فراهم کند .
وی از کاهش ورودی زندانی به ندامتگاه‌های کشور خبر داد و افزود: تعیین جرایم جایگزین حبس از سوی قضات و تغییر رویکرد قوه قضائیه، موجب کاهش ورودی افراد به ندامتگاه‌های کشور شده است .
معاون قضائی سازمان زندان‌های کشور با اشاره به تلاش این سازمان در مقابله با کرونا گفت: با اقدامات مؤثر انجام شده در ندامتگاه‌های کشور، میزان ابتلاء و شیوع کرونا در ندامتگاه‌های کشور به مراتب کمتر از متوسط جامعه است .
وی تصریح کرد: در هنگام ورود مددجویان به ندامتگاه، اقدامات قرنطینه 14 روزه به درستی انجام و پس از محرز شدن سلامت، فرد به بند اصلی منتقل می‌شود .
فراهانی افزود: با اتخاذ سیاست‌های جدید از سوی قوه قضائیه، میزان بازدید مسئولان قضائی از ندامتگاه‌های کشور افزایش مناسبی داشته و این امر باعث شده تا بسیاری از مشکلات ندامتگاه‌ها کاهش یابد چرا که مددجو همواره در امید آزادی است و حضور افراد مسئول می‌تواند آنان را در طی دوران محکومیت یاری رساند .
معاون رئیس جمهور در امور خانواده و زنان روز جمعه با حضور در ندامتگاه زنان استان تهران واقع در شهرستان ری، از نزدیک با مددجویان دیدار و در جریان روند فعالیت این مرکز قرار گرفت .
منبع: ایمنا

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/246106/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نزدیک به دو میلیون نفر شب اقامت تا 10 فرودین ماه در فارس ثبت شد/ استقبال از موج سوم سفرهای نوروزی

نفتکش استار 1 و وینتگ در آب‌های خلیج فارس توقیف شدند

اولین تصاویر از دو نفتکش توقیف شده توسط سپاه در خلیج فارس

توقیف دو نفتکش قاچاق سوخت توسط سپاه پاسداران

یک کشته و 7 مصدوم در تصادف 3 دستگاه خودرو در محور بیضا

توقیف دو نفتکش قاچاق سوخت با بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل در خلیج فارس

تصادف شدید پراید و نیسان 4 کشته برجای گذاشت

تعطیلی ادارات استان فارس پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات شیراز تعطیل است؟

یک کشته و 9 مصدوم در حادثه رانندگی در محور‌های مواصلاتی فارس

یک کشته و 9 مصدوم در 2 حادثه رانندگی در محور‌های مواصلاتی فارس

کاهش کلسترول خون با مصرف این ماده غذایی

توقیف دو نفتکش متخلف در آب‌های خلیج فارس توسط سپاه

سپاه پاسدارن دو نفتکش خارجی با 25 خدمه را توقیف کرد | ملیت آنها چیست؟

توقیف 2 نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه (+عکس)

اقامه نماز عید فطر با حضور گسترده مردم اهل سنت تربت جام

تصاویر دو نفتکش توقیف‌شده در خلیج فارس

نقدی بر روش تعیین آغاز ماه در برخی کشور‌های اسلامی

صدور اطلاعیه سپاه در خصوص توقف 2 نفتکش در خلیج فارس

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه + عکس

توقیف 95 دستگاه خودرو در جاده جهرم

مصرف این میوه زمان خواب شما را منظم می‌کند

آمار استثنایی ستاره والیبال ایران: او تمام نشدنی است

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه پاسداران

توقیف دو نفتکش در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه توقیف شد

فوری| دو نفتکش خارجی توسط سپاه پاسداران توقیف شد

توقیف 2 نفتکش در خلیج فارس با 3 میلیون لیتر سوخت قاچاق

توقیف 2 نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه

توقیف دو نفتکش توسط سپاه

توقیف دو نفتکش خارجی ازسوی نیروی دریایی سپاه + عکس

توقیف دو نفتکش در خلیج فارس توسط سپاه + جزییات

توقیف 2 نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

تصادف پراید با نیسان در محور خرامه-سروستان با 4 کشته و یک مصدوم

امدادرسانی به 310 مصدوم ناشی از حوادث ترافیکی

4 کشته و یک مصدوم در تصادف مرگبار جاده خرامه - سروستان

بهمن 1403؛ بازگشت ترامپ و این‌بار امضای بخش‌نامه فشار حداکثری با دعوت به مذاکره

همه راه‌ها دوباره به چین می‌رسد

این دمنوش برای سلامت پوست معجزه می‌کند

آیا مواد قندی باعث ایجاد سرطان می‌شود؟

بیش از 4 میلیون و 168 هزار جلد سند روستایی و شهری صادر شد

استراتژی چین برای تسلط بر بنادر جهان

طلا، دلار یا مسکن، بهترین سرمایه‌گذاری در سال 1404 چیست؟

آیا مالیات اضافی کارگران به آنها بازگردانده می‌شود؟

اسیر آزاده فلسطینی که به 18 بار حبس ابد محکوم شده‌ بود، کیست؟

افزایش 17 درصدی تردد بین استانی فارس در سفرهای نوروزی 1404

یادبود مدیر دلسوز طبیعت: سالروز درگذشت دکتر حمزه ولوی، مدافع خستگی‌ناپذیر محیط زیست فارس یازدهم فروردین؛ سالروز درگذشت مدیر فقید محیط زیست فارس

پیش بینی هواشناسی شیراز 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا فارس فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای شیراز در روز 13 بدر + هواشناسی فارس

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط سپاه

فوری/ 2 نفتکش در خلیج فارس توقیف شد؛ سپاه اطلاعیه صادر کرد

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه