فارس؛ در صدر تولید کنندگان بادام کشور/ تولید سالانه 27 هزار تن بادام در استان
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - به گزارش خبرگزاری موج از فارس
، ابوالفضل زمانی فرد مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان، گفت: برداشت چغاله بادام که از اوایل اسفندماه در مناطق نیمه گرمسیر فارس آغاز شده و نیمه اردیبهشت ماه سال جاری در مناطق سردسیر استان ادامه دارد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: سالانه به طور متوسط 27 هزار تن بادام در این استان تولید می شود که با هدف تنک کردن میوه بین 5 تا 10 درصد محصول بادام به صورت چغاله برداشت و روانه بازار مصرف می شود.
وی با بیان اینکه استان فارس با دارا بودن 32 هزار و 410 هکتار باغ بادام، رتبه نخست سطح زیر کشت این محصول را دارد، تصریح کرد: از این سطح 25 هزار و 800 هکتار دیم و مابقی باغ آبی است.
زمانی فرد ابراز کرد: چغاله بادام به عنوان نوبرانه فصل بهار علاوه بر مصرف در شهرستان های استان فارس، به استان های همجوار و به ویژه استان تهران صادر می شود.
این مقام مسئول اظهار کرد: بیشترین سطح زیر کشت بادام استان فارس، در شهرستان های اقلید، داراب و نی ریز قرار دارد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس بیان کرد: سرمای بهاره در مرحله گلدهی و میوه نارس، محصول باغ های بادام را به مخاطره می اندازد که در سال های اخیر توسعه باغ های بادام با استفاده از ارقام دیرگل و تغییر ارقام زودگل محلی با انجام عملیات پیوند از ارقام دیرگل، در دستورکار این سازمان جهاد قرار گرفته است.
-
چهارشنبه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶:۲۵
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/948278/