پیام فارس

آخرين مطالب

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت خبر داد: برپایی بزرگداشت حضرت شاهچراغ (ع) در 20 هزار مسجد و مکان مذهبی کشور اجتماعي

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت خبر داد: برپایی بزرگداشت حضرت شاهچراغ (ع) در 20 هزار مسجد و مکان مذهبی کشور
  بزرگنمايي:

پیام فارس - رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت کشور از برگزاری بزرگداشت حضرت شاهچراغ (ع) در ششم ذی‌القعده در 20 هزار مسجد و مکان مذهبی کشور خبر داد. حجت‌الاسلام والمسلمین علی ملانوری در نشست مشترک ستادهای بزرگداشت دهه کرامت ملی و استان فارس با بیان اینکه آغاز این دهه با ولادت حضرت فاطمه معصومه (س)، بزرگداشت حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) و سالروز ولادت حضرت علی‌بن موسی‌الرضا (ع) همراه است، اذعان داشت که برگزاری جشن‌های دهه کرامت به‌صورت مردمی انجام می‌شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
ملانوری با اشاره به اینکه دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی نقش محدودی در اجرا دارند، تاکید کرد که برآورد ما این است که حدود 20 هزار مسجد و مکان مذهبی، مراسم بزرگداشت حضرت شاهچراغ (ع) را برگزار کنند. رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در ادامه توضیح داد که بیش از 70 هزار مسجد در کشور وجود دارد که علاوه بر ایفای نقش فرهنگی، آموزشی و تبلیغی در ساماندهی مسائل اجتماعی نیز نقش مؤثری دارند.
ملانوری از واگذاری نقش فعال‌تر به مساجد برای مشارکت در رفع محرومیت‌ها خبر داد و اذعان داشت که قرارگاه ملی مسجد ماموریت دارد که مسائل اجتماعی را با محوریت مسجد سامان دهد و در راه رفع آسیب‌های اجتماعی گام بردارد.
نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز نیز با بیان اینکه مردم باید با معارف اهل بیت (ع) بیش از گذشته آشنا شوند، گفت: دهه کرامت زمینه بسیار مناسبی برای انجام این موضوع است.
آیت الله لطف اله دژکام با اشاره به اینکه نعمت‌های الهی از سوی اهل بیت (ع) جریان پیدا می‌کند، یادآور شد که وجود با برکت اهل بیت (ع) بزرگترین نعمت برای بشریت خصوصاً شیعیان آنان است. امام جمعه شیراز با اذعان به اینکه در دهه کرامت باید به نعمت اهل بیت (ع) توجه ویژه کرد، تصریح کرد که مهمترین نعمت اهل بیت (ع) معرفت الهی بوده که به واسطه محب اهل بیت (ع) بودن به انسان عطا می‌شود.
آیت الله دژکام با بیان اینکه باید خداشناسی را به همگان بفهمانیم، توضیح داد که این موضوع فقط از راه عمل به سیره ائمه معصومین (ع) گذر می‌کند و این فیض فقط راه را آن حضرات معصومین به فرد می‌رسد. امام جمعه شیراز با اشاره به ضرورت توجه به جوانان در دهه کرامت تصریح کرد: در برنامه ریزی ها این دهه توجه به نسل جوان ضروری بوده چرا که دشمن، این قشر مهم جامعه را مورد هدف قرار داده و باید با برنامه‌های مختلف، محبت اهل بیت (ع) را در دل جوانان بیش از گذشته جا کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/947661/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله هم میهن/ شفافیت سرمایه بابک زنجانی

گام‌های بلند ایران در تسلیحات‌ هایپرسونیک

سرمقاله آرمان امروز/ استراتژی ایران در مذاکرات

اثرات ورود آلاینده‌ها به ریه

طغیانی: راه رفع مشکل ناترازی، قطع برق تولیدکنندگان نیست

تورم فروردین از 33 درصد عبور کرد

علل خروج مسیر تولید از جذابیت به روایت معاون وزیر صمت

زمان قطعی برق شیراز امروز 2 اردیبهشت 1404

سه‌شنبه‌های ورزشی سالمندان در شیراز با پیام دوستی با طبیعت

شیراز، پنجمین ایستگاه بازدید‌های دوره‌ای/بازدید مدیر عامل شرکت نفت پاسارگاد از مجتمع شیراز

رقابت‌های بین‌المللی اسکواش شیراز؛ فرصتی برای تبدیل به قطب منطقه‌ای

برنامه قطعی برق فارس و شیراز امروز سه‌شنبه 2 اردیبهشت 1404

32 سال انتظار برای سدی که زندگی می‌آورد؛ پارسیان، آرزوی تشنه ممسنی

سپاه پاسداران نقش محوری در اقتدار، امنیت و توسعه کشور دارد

جهش سه میلیون لیتری تولید بنزین در پالایشگاه ستاره خلیج فارس

بارگیری نخستین محموله خرمای صادراتی از بندر شادگان

تاخیر در تکمیل پروژه مسکن مهر آبشار طلایی خرم آباد درد و دل متقاضیان شد

تشییع پیکر پدر شهید در لامرد

سرمقاله سازندگی/ سه نکته کلیدی مذاکرات

در دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا چه گذشت؟

نوبرانه بهار، کلید مغذی بدن

رکورد شکنی پیاپی قیمت جهانی طلا

نرخ جدید خوراک پتروشیمی‌ها و سوخت صنایع اعلام شد

سخنگوی سازمان تعزیرات: گرانفروشی برنج را گزارش کنید

عارف: اجرای برنامه هفتم توسعه راهبرد دولت است

پورمحمدی: رئیس جمهور برنامه خودش را به برنامه هفتم محدود کرد

زمان قطعی برق شیراز امروز سه شنبه 2 اردیبهشت (خاموشی برق)

رویکرد جذب حداکثری دانشجویان در برگزاری برنامه‌های فرهنگی ضروری است

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 2 اردیبهشت‌ماه

مرگ 2 عابر پیاده در تصادف جاده ای

مادر شهیدان «عباس و جوهر عباسیان» به رحمت ایزدی پیوست

پیام استاندار فارس به مناسبت سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

تیم های ووشو فارس از ورزشکاران بومی تشکیل شده اند

سرمقاله دنیای اقتصاد/ اصطکاک‌ها را جدی بگیریم

تشنگی بیش از حد، علل و روش درمان

انواع بیماری آسم

تولید بدون بازار؛ سراب کارآفرینی با رویافروشی

بازگشت یک فروند هواپیمای RJ 100 به چرخه هوایی کشور

واکنش ایران به نام گذاری جعلی برای خلیج فارس

کروز و بهمن تاریخ ساز شدند؛ موتورسیکلت برقی ایرانی راهی بازار می‌شود

همکاری تمامی داروخانه‌های فارس با سازمان تامین اجتماعی

سرمقاله خراسان/ دیپلماسی ایرانی و ابتکارات چندوجهی

تشنگی بیش از حد؛ علل و روش درمان

چرا شکلات تا این حد گران شد؟

کم مصرف‌ها، هدف افزایش تعرفه‌ها!

نامه مهم ایران به شورای امنیت درباره جزایر سه‌گانه

روایت علی واعظ و تریتا پارسی از نتایج مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا/ از عربستان تا امارات و عمان؛ چرا خلیج فارس برای توافق به تکاپو افتاد؟

سیگار‌های قاچاق در خنج به مقصد نرسید

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ از حماسه‌آفرینی در دفاع مقدس تا حضور در ردیف قدرت‌های موشکی جهان

چرا ایران با اسرائیل و آمریکا وارد جنگ نشد؟ +فیلم