پیام فارس

آخرين مطالب

ورود 4 فروند هواپیما به ناوگان هوایی کشور گفتگو

ورود 4 فروند هواپیما به ناوگان هوایی کشور
  بزرگنمايي:

پیام فارس - باشگاه خبرنگاران /جوان سازی و نوسازی ناوگان هوایی از طریق خرید و همچنین اورهال یکی از اقدامات و گام هایی است که می تواند زمینه ساز تقویت این بخش شود.
نوسازی صنعت هوایی کشور و افزایش تعداد ناوگان هواپیمایی کشور یکی از مهم‌ترین اقدامات و گام‌ها درجهت تقویت صنعت هوایی کشور به شمار می‌رود که می‌تواند زمینه ساز توسعه بخش هوایی و افزایش امنیت در این حوزه را در پی دارد. این در حالیست که پیش از این به دلیل بالا بودن سن ناوگان هوایی و همچنین به دلیل زمین گیر بودن ناوگان هوایی در این بخش با مشکلات بسیاری رو‌به‌رو بودیم که خود باعث شده بود برخی از مسافران سفر‌های زمینی و ریلی را به سفر‌های هوایی ترجیح دهند.
افزایش تاخیرات در پرواز‌های داخلی و خارجی و همچنین عدم هماهنگی بین عرضه و تقاضا در حوزه هوایی از مهم‌ترین مشکلات در این حوزه به شمار می‌رود که می‌توان از طریق نوسازی ناوگان هوایی و همچنین از طریق اورهال کردن هواپیما‌های زمین گیر شاهد بهبود و تقویت این بخش باشیم.
با توجه به آنکه طبق برنامه هفتم نوسازی و جوان سازی ناوگان هوایی باید در دستور کار قرار گیرد و این اقدامات باید از سوی شرکت‌های هواپیمایی اجرایی و عملیاتی شود که در همین رابطه مسئولان بخش هوایی خبر‌های خوبی در حوزه صنعت هوایی کشور داده بودند.
بازار
خبرهای خوش هوایی در راه است
به طوری که فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: خبر‌های خوش هوایی در راه است و ما گام‌های بسیار خوبی برای نوسازی ناوگان هوایی کشور برداشته‌ایم که به زودی به ثمر می‌رسد و کار‌های خود را به گفته مقام معظم رهبری به برجام گره نزده‌ایم.
گفتنی است با توجه به آنکه بیش از چندین ناوگان هوایی‌ای تی ار زمین گیر شده‌اند صادق گفته بود که در خصوص‌ای تی آر‌ها اقداماتی انجام شده و به زودی اطلاع رسانی خواهد شد. می‌توانم بگویم که در صنعت حمل و نقل هوایی اخبار خوبی در راه است.
ورود دو فروند هواپیمایی ایرباس
در همین راستا هم در هفته گذشته چندین گام بزرگ در جهت نوسازی و تقویت ناوگان هوایی کشور برداشته شده بود به طوری که دو فروند هواپیمای ایرباس با میانگین سن 13 سال وارد کشور شده و به ناوگان شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اضافه شده و همچنین یک فروند هواپیمای ایرباس برای شرکت هواپیمایی قشم اورهال سنگین شد همچنین یک فروند هواپیمای MD برای شرکت هواپیمایی کاسیپین اورهال و به ناوگان این بخش اضافه شد.
براساس این گزارش دو فروند ایرباس پهن پیکر 330 برای هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در فرودگاه مهرآباد تهران فرود آمد، این دو فروند هواپیما با رجیستر‌های EP-IJC و EP-IJD از مبدأ مسقط به ایران منتقل شدند.
گفتنی است ایرباس A 330-200 به موتور Rolls-Royce Trent 700 مجهز است و ظرفیت آن بستگی به پیکربندی شرکت هواپیمایی دارد، ولی به طور معمول در پیکربندی دوکلاسه (بیزنس + اکونومی) حدود 250 تا 280 نفر و در پیکربندی تک‌کلاسه (فقط اکونومی) حداکثر تا 406 نفر ظرفیت دارد.
براساس این گزارش طی هفته گذشته یک فروند هواپیمای ایرباس پهن پیکر را به همت مهندسان ایرانی اورهال کرد و امروز هم به همت مهندسان ایرانی یک فروند هواپیمای مک‌دانل داگلاس MD-83 با شماره ثبت EP-CPU پس از طی فرآیند کامل نوسازی و بازسازی، به عنوان نهمین فروند هواپیمای فعال هواپیمایی به ناوگان عملیاتی این شرکت پیوست. این هواپیما با ظرفیت 145 صندلی، شامل 16 صندلی در کلاس بیزینس و صندلی‌های کاملاً جدید در کلاس اکونومی، آماده خدمت‌رسانی به مسافران شده است.
 تجهیزات داخلی این هواپیما به‌طور کامل به‌روزرسانی شده و با رنگ‌آمیزی جدید، جلوه‌ای تازه یافته است. این اقدامات در راستای ارتقای تجربه سفر و افزایش کیفیت خدمات‌رسانی شایسته به مسافران انجام شده است.
ورود نهمین فروند هواپیمای فعال به کشور به همت اورهال
براساس این گزارش همزمان با ورود نهمین فروند هواپیمای فعال کاسپین، عادل نورعلی، مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره این شرکت، در این‌باره گفت: ورود هواپیمای نوسازی‌شده EP-CPU با نام تنب بزرگ به ناوگان عملیاتی، نشان‌دهنده استمرار برنامه نوسازی و توسعه ناوگان شرکت است؛ برنامه‌ای که، با هدف پاسخگویی بهتر به نیاز مسافران و بهبود بهره‌وری عملیاتی، دنبال می‌شود.
همچنین یک فروند هواپیمای پهن‌پیکر ایرباس A300-600 پس از انجام تعمیرات اساسی و انجام بیش از 1100 فعالیت مهندسی، مجدداً به چرخه عملیاتی شرکت هواپیمایی قشم بازگشت. پرواز آزمایشی هواپیمای ایرباس A300-600 به رجیستر EP-FQK پس از بازدید مدیر عامل شرکت هواپیمایی سیامند عبداله‌زاده و تعدادی از مدیران قاز فرودگاه مهرآباد با موفقیت انجام شد.
 این هواپیما که قابلیت جابه‌جایی 292 مسافر را دارد، پس از 3 سال زمین‌گیری، با تلاش بی‌وقفه متخصصان داخلی و واحد تداوم صلاحیت پروازی (CAMO) و واحد فنی مهندسی قشم، موفق به دریافت مجوز پروازی شده و پس از انجام پرواز آزمایشی آماده ارائه خدمات هوایی به مسافران است.
براساس این گزارش هاشم زاده کارشناس صنعت هوایی کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه صنعت هوایی کشور یکی از مهم‌ترین شقوق در بخش حمل ونقل به شمار می‌رود که می‌تواند زمینه ساز بهبود بخش هوایی در کشور شود گفت: نوسازی ناوگان هوایی در کشور و بهبود این صنعت خود نقش بسیار موثری در حوزه حمل نقل دارد و می‌توان با اجرای این طرح شاهد رونق در صنعت هوایی و بهبود تقویت این حوزه باشیم.
وی ادامه داد: طبق برنامه هفتم باید دولت اقدامات لازم را در جهت جوان سازی ونوسازی ناوگان هوایی برد که بخشی از این اقدام از طریق آزاد سازی نرخ بلیت هواپیما و حذف دلالان و سوداگران صورت می‌گیرد.
تعداد هواپیما‌های فعال 182 فروند رسید
در همین راستا هم پیش از این حسبن پور فرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرده بود که تعداد کل ناوگان مسافری کشوری 335 فروند، تعداد هواپیما‌های فعال 182 فروند و تعداد هواپیما‌های سرخط 139 فروند است.
در همین راستا پیش از این هم اعلام شده بود که عزم شرکت‌های هواپیمایی برای خرید ناوگان هوایی کشور جزم شده و در تلاش برای خرید ناوگان هوایی هستند به طوری که رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرده بود خبر‌های خوب هوایی در راه است از ابتدای سال برای نوسازی ناوگان هوایی کشور گام‌های موثری برداشته‌ایم و تعدادی هواپیما وارد کرده‌ایم.
 حال امیدواریم با اجرای این اقدامات گام‌های خوبی برای صنعت هوایی کشور برداشته شود و شاهد نوسازی این بخش باشیم و در روز‌های پیک سفر و هچنین در انجام عملیات حج شاهد کاهش تاخیرات پرواز‌ها باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/946862/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آمریکا توقف غنی‌سازی ایران را مطرح نکرده است

روایت‌سازی زیر سقف رم

شباهت سازی ترامپ با کندی

بازی پیچیده دموکرات‌ها با مذاکرات تازه

استاندارد دوگانه بر سر خرید هواپیما

چه مقدار پروتئین نیاز داریم؟

چطور جلوی کک و مکی شدن پوست را بگیرم؟

رکود در بازار لوازم خانگی

ظرفیت صادرات 50 هزار تن پای مرغ ایران به چین

مشاور رییس جمهور: 60% درآمد خانوارها صرف اجاره مسکن می شود

کارشناس اقتصادی: بازار ارز فعلا هیجانی است

پیام تسلیت علما و نهادهای حوزوی درپی رحلت آیت الله موسوی صفوی

پوشش 100 درصدی گاز طبیعی در شهرهای فارس

آموزش مهارت‌های کاربردی به کارکنان نیروی هوایی شیراز

آثار سعدی پایه و اساس مکتب شعر و هنر شیراز است

تأمین اعتبار 30 میلیاردی برای پروژه‌های عمرانی ایثارگران

مرکز رشد و نوآوری‌های در راه و شهرسازی فارس افتتاح شد

فرمانده سپاه فجر استان مطرح کرد: تلاش برای رسیدن به مرجعیت علمی در فارس

دلایلی برای این که بعد از سرماخوردگی مسواک‌تان را عوض کنید!

چند نکته درباره شایع‌ترین بیماری متابولیک استخوان

نماینده مجلس: بهانه‌ای برای عدم اتصال به سامانه املاک پذیرفتنی نیست

تحلیل تجارت نیوز از نقشه شاخص فلاکت در سال 1403

نکات ضروری در زمان خرید لپ تاپ که باید حتما بدانید!

فعالسازی سهمیه واردات بازرگانی برای سال 1404

میزبان فینال جام حذفی هندبال مشخص شد

یافته‌های پژوهشگران دانشگاه تهران در بررسی مخازن نفت و گاز خلیج فارس

جدول خاموشی فارس فردا دوشنبه 1 اردیبهشت 1404 اعلام شد | زمان قطع برق شیراز فردا دوشنبه اول اردیبهشت 1404

بسیج ظرفیت‌ها برای مرجعیت علمی در فارس

وزارت نیرو با استقلال برق بوشهر از فارس موافقت کرد

نخستین سند برنامه جامع راهبردی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران رونمایی شد

سیگارهای 10 میلیاردی قاچاق دود نشدند

دلجویی مدیرکل مازندران از خانواده شهیدان رخشانی در فریدونکنار

کشف ژنراتور 110 میلیارد ریالی قاچاق در کازرون

رمزگشایی از یک سفر کم‌سابقه

آیا عصب می‌تواند خودش را بازسازی کند؟

یائسگی خانم‌ها چه نقشی در خارش پوست دارد؟

کبد چرب چه نقشی در خارش پوست دارد؟

رکود از بازار لوازم خانگی رفتنی نیست

ربات میوه‌چین ساخته شد

گزارش بانک مرکزی از تسهیلات اعطایی به بخش‌های تولید، صنعت، ازدواج و فرزندآوری

هزینه شارژ خودرو‌های برقی مشخص شد

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین: یک ریال از پول نفت ما در چین نمانده است

رئیس کمیسیون عمران مجلس: تنها راه نجات کشور، واگذاری امور به بخش خصوصی است

رکورد تاریخی بورس با صف خرید 23 میلیاردی «وبصادر»

بررسی 26 محدوده معدنی مهم در کارگروه تعامل ستادی

مجتمع فرهنگی و مذهبی خاوران تبریز در حال تکمیل است

حجت الاسلام والمسلمین امینی: بقاع متبرکه نظرآباد سیاه‌پوش عزای ششمین امام شیعیان می‌شوند

برگزاری همایش دبیران شورای اقامه نماز در تبریز

ظرفیت بالای منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس برای جذب سرمایه

پاسگاه محیط بانی باشت به دلیل کمبود نیرو تعطیل شد