پیام فارس

آخرين مطالب

پایان المپیک ژیمنازیاد 2025 صربستان با درخشش دانش آموزان و فرهنگیان ورزشکار فارس اجتماعي

پایان المپیک ژیمنازیاد 2025 صربستان با درخشش دانش آموزان و فرهنگیان ورزشکار فارس
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش خبرگزاری موج از فارس
، سید کاظم حسینی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس، گفت: دانش‌ آموزان استان فارس در رقابت‌های جهانی ژیمنازیاد 2025؛ المپیک زیر 15 سال دانش‌آموزی، که در کشور صربستان برگزار شد، موفق به کسب 8 مدال ارزشمند انفرادی و تیمی طلا و نقره در رشته‌های بوکس، تکواندو، تنیس روی میز، پارادوومیدانی و کشتی فرنگی و آزاد شدند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس افزود: این مدال ها شامل؛ 4 مدال طلا، 2 مدال نقره در بخش تیمی و یک مدال طلا و یک مدال نقره در بخش انفرادی است.
حسینی ادامه داد: در این دوره از رقابت ها 7 نفر از از دانش آموزان به عنوان عضو و 4 نفر از همکاران فرهنگی استان ‌فارس به عنوان مربی و سرپرست در رشته های بسکتبال، تنیس روی میز، دو و میدانی، تکواندو، بوکس، کشتی فرنگی و آزاد و پارا دوومیدانی حضور داشتند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس گفت: در رشته بوکس پویان نوروزی؛ دانش آموز پایه هشتم از آموزشگاه اندیشه قیرو‌کارزین در وزن 50 کیلوگرم با شکست تمام رقبای خود با اقتدار مدال طلای انفرادی این دوره از رقابت ها را کسب کرد.
وی ادامه داد: در رشته پارادوومیدانی ماده پرش طول؛ امیر علی زارع دانش آموز پایه هشتم از مدرسه علوم و معارف ناحیه چهار شیراز به مدال نقره انفرادی دست یافت. 
حسینی افزود: دیگر نماینده استان فارس در این رقابت ها، الینا ابراهیمی؛ دانش آموز پایه هشتم از آموزشگاه خاکره ناحیه یک شیراز در رشته تنیس روی میز بود که توانست صاحب مدال نقره تیمی شود.

پیام فارس

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس گفت: در مسابقات کشتی فرنگی نیز مرتضی کاظمی دانش آموز پایه هفتم از آموزشگاه احسان 2 ناحیه سه شیراز، مدال طلای تیمی این رقابت ها را بدست آورد.
حسینی افزود: در این میان تیم کشتی فرنگی و آزاد جمهوری اسلامی ایران که سرپرستی آن به عهده ابوذر زیدآبادی نژاد از همکاران فرهنگی و در حال حاضر‌ نیز بعنوان رئیس اداره تربیت بدنی و فعالیت های ورزشی و رئیس هیات ورزش دانش آموزی فارس می‌باشد با اقتدار بر سکوی قهرمانی ایستاد و مدال طلای مسابقات را ازآن خود کرد.
وی گفت: تیم ملی دانش آموزی تکواندو جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی حسن استخر از دبیران تربیت بدنی منطقه درود زن، در این رقابت ها به مقام اول دست یافت و صاحب مدال طلا شد. 
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس گفت: تیم ملی دانش آموزی پارادوومیدانی کشورمان با مربیگری هاشم حاصلی از معلمان تربیت بدنی ناحیه چهار شیراز توانست مدال نقره را بدست آورد.
حسینی گفت: دیگر نمایندگان استان فارس در این رقابت ها؛ فاطمه زهرا نعمتی پایه هشتم از آموزشگاه امام رضا ناحیه یک شیراز در رشته بسکتبال، ستایش حصاری پایه هفتم از آموزشگاه معطری ناحیه دو شیراز در رشته دوومیدانی، سید ایلیا شاپوریان پایه نهم از دبیرستان بقیه الله ناحیه یک شیراز در رشته بسکتبال و مربی تیم دوومیدانی دختران زهره فتحی از ناحیه سه شیراز بودند.
حسینی گفت: کاروان ورزشی تیم ملی دانش آموزی جمهوری اسلامی ایران در مجموع در این رقابت ها 29 مدال طلا، 28 مدال نقره و 29 مدال برنز را بدست آورد. 
گفتنی است: مراسم استقبال از این قهرمانان و مدال آوران در روز سه شنبه 26 فروردین ماه ساعت 8:30 در محل فرودگاه شهید آیت الله دستغیب شیراز برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/944181/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یازده سال پایداری هنر انقلاب در فارس/ تجلیل از هنرمندان متعهد

هنر متعهد و الهی، رمز تربیت هنرمندان بزرگ در تمدن اسلامی

ضرورت هنر اصیل برای پیشرفت و تعالی/ فعلا منتشر نشود

بارسا اسیر دیوار زرد: دورتموند نصف راه را رفت! (عکس)

اخبار تعطیلی ادارات فارس فردا چهارشنبه 27 فروردین 1404 / جزئیات تعطیلی ادارات شیراز بیست و هفتم فروردین 1404

از دستگیری زندانی فراری با 16 سال حبس تا کشف بیش از 9 هزار بسته کاغذ سیگار در فارس

هنر انقلاب فارس؛ روایتی از مقاومت و شکوفایی

فعالیت مدارس 5 شهرستان فارس فردا غیرحضوری شد

بازی جدید نتانیاهو؛ پیشنهاد تازه تل‌آویو برای آتش‌بس چیست؟

مذاکرات اخیر ایران و آمریکا؛ دیپلماسی با حفظ عزت و منافع ملی

ناگفته‌های مدارس خیرساز

چه کسی لیبی را به حضیض رساند؟

رفع فیلترینگ مشمول مرور زمان نشود

پیام ویدئویی گردان‌های قسام برای خانواده‌های اسیران اسرائیلی (زیرنویس فارسی)

لحظه شکار کردن تک‌تیرانداز اسرائیلی توسط مقاومت در غزه (زیرنویس فارسی)

جنوب تشنه؛ درباره سواحل و جزایری که از توسعه بازمانده‌اند

ترکیه در مسیر استبداد؟

ارزیابی «تحلیلگر اسرائیلی» از شطرنج هسته‌ای آمریکا و ایران

همه چیز راجع به رژیم میوه‌خواری

دو فایده با یک تزریق؛ محافظت از پوست و مغز با واکسن زونا

این خوراکی‌ها را هر روز بخورید

اولتیماتوم دولت به صاحبخانه‌ها!

کاهش نرخ دلار ادامه دارد؟

دریافت علی‌الحساب شهریه برای پیش‌ثبت‌نام مدارس طبق تعرفه سال گذشته

«یک تهران» زمین مسکونیِ رها شده

هشدار جدی به مالکان خانه‌: مستاجر می‌تواند از شما شکایت کند

بازار سهام در انتظار تغییر سیاست‌های کلان اقتصادی؛ تحلیلی بر بورس تهران در روزی که گذشت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 27 فروردین 1404

واریز اعتبار گام سوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهار تا هفت از فردا

ادعایی درباره میزان بدهی دولت سابق

«موسی کلیم‌الله» در نورآباد اکران شد

خداجو:شاهد تسریع در تکمیل ورزشگاه پارس خواهیم بود

اعلام هشدار سطح قرمز و تعطیلی مدارس 4 شهرستان فارس

فولادسازان کره‌ای به دنبال راهکار‌های مقابله با تعرفه‌های آمریکا

علت فرود اضطراری 5 هواپیما در شیراز چه بود؟

غیرحضوری شدن مدارس چهار شهرستان فارس بعلت آلودگی هوا

مدارس 4 شهرستان فارس غیر حضوری شد

پنج هواپیما به مقصد نرسیدند | فرود اضطراری در شیراز به دلیل بدی هوا در کیش و عسلویه

در حوزه آموزش‌و‌پرورش، اولویت با مسائل پرورشی و تربیت دانش‌آموزان است

مدارس 4 شهرستان فارس فردا مجازی شد

معرفی چهره سال هنر انقلاب اسلامی استان فارس در سال 1403

هنر حقیقی ، هدفمند و متعهد برای خدا است

هنرمند انقلابی نمی تواند نسبت به جامعه بی تفاوت باشد

شیراز میزبان دومین نمایشگاه آثار تجسمی سینماگران «چند تکه آینه»

25هزار اثر در جشنواره رسانه‌ای ابوذر؛ خبرنگار مهر برگزیده شد

ابوعبیده: اسرائیل محل نگهداری اسیر دارای تابعیت آمریکایی را بمباران کرد

فرود اضطراری پنج هواپیما در فرودگاه شیراز + جزئیات

ایجاد منطقه ویژه باغ‌های قصردشت در ساختار شهرداری شیراز

معامله 39 هزار میلیارد تومانی هلدینگ خلیج‌فارس با آستان قدس

حمله مستقیم اسرائیل به مکان حضور اسیر صهیونیستی- آمریکایی