آزمون روحانیون حج عمره در فارس برگزار شد
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام فارس - شیراز- مسئول نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در استان فارس گفت: آزمون روحانیون حج عمره با شرکت بیش از 268 روحانی داوطلب برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین مجتبی منصورآبادی در گفتگو با خبرنگار مهر از برگزاری آزمون روحانیون حج عمره در فارس خبر داد و گفت: این آزمون با شرکت 268 داوطلب و همزمان با 8 منطقه کشور برگزار شد.
وی ادامه داد: روحانیون داوطلب از استانهای فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویراحمد در این آزمون شرکت کردند.
مسئول نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در استان فارس افزود: تمامی روحانیون شرکت کننده در این آزمون دارای مدرک حوزوی پایه 10 و سن شرکت کنندگان از 27 تا 42 است.
حجت الاسلام منصورآبادی با بیان اینکه روحانیونی که در این آزمون نمره قبولی را کسب کنند به مصاحبه علمی دعوت خواهند شد، گفت: روحانیون موفق در مصاحبه علمی، به دوره آموزشی معرفی میشوند و پس از گذراندن دوره آموزشی لازم برای کارآموزی عمره، به سفر عمره اعزام خواهند شد.
مسئول نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در استان فارس تصریح کرد: دوره آموزشی روحانیان عمره پس از قبولی در آزمون مصاحبه علمی حدود یک سال طول خواهد کشید.
-
جمعه ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۶:۵۸
-
۱۴ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/942979/