پیام فارس

آخرين مطالب

سرمقاله خراسان/ مراقب تله صهیونیستی باشید مقالات

سرمقاله خراسان/ مراقب تله صهیونیستی باشید
  بزرگنمايي:

پیام فارس - خراسان / «مراقب تله صهیونیستی باشید» عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان به قلم شاهد بنی اسدی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
در شرایطی که با صحبت های دوشنبه شب ترامپ و توئیت عراقچی مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در عرصه دیپلماسی منطقه‌ای به نقطه حساسیت رسیده است و شنبه به صورت رسمی و در سطوح بالا قرار است جریان پیدا کند، همزمان با تلاش برای تثبیت فضای گفت‌و‌گو، باید به نقش کلیدی و مخرب اسرائیل و برخی رقبای منطقه‌ای در فضای مذاکرات اشاره کرد؛ اقداماتی که به صورت هدفمند به منظور تضعیف روند مذاکره و انتقال معادلات از مسیر سازنده به سوی پررنگ ساختن تنش ها به کار گرفته می‌شوند.
با احتمالی قریب به یقین اسرائیل به عنوان بازیگری استراتژیک و همیشه در حالت اعلان تهدید، با اقدامات خرابکارانه و عملیات‌های پشت پرده، سعی دارد فضای مذاکرات را به هر نحوی انحراف دهد. عملیات‌هایی همچون ترور شهید فخری‌زاده در سال 99 که به اذعان برخی تحلیل گران به عنوان ابزاری برای انحراف روند گفت‌وگو و ایجاد حسی از بی‌ثباتی به کار گرفته شده‌اند، نشانگر نیت آشکار اسرائیل برای به کارگیری اقدامات خصمانه و ضدحقوق بشری در دفاع از منافع امنیتی خود است که ممکن است در این روزها نیز دوباره دست به اقدامات خرابکارانه بزند. منافعی که باید روند امنیتی سازی از چهره ایران را همیشه پررنگ نگه دارد و تحریم ها و تنش ها علیه ایران را تا بالاترین حد ممکن برساند. از سویی دیگر رژیم صهیونیستی، با بهره‌برداری از شایعات و تحریک‌های داخلی، سعی در ایجاد تردید در میان مخاطبان بین‌المللی دارد؛ به نحوی که سعی می کند به آمریکا بهانه‌ای دهد تا از تشدید فشارها و فزون خواهی ها در مذاکرات حمایت کند.
در کنار فعالیت های اسرائیل، باید مراقب جریان های مشکوک که گاهی با لباس انقلابی گری ظاهر می شوند نیز بود، این گروه‌ها، در حالی که در ظاهر از مقاومت سخن می‌گویند، در پشت پرده تلاش می‌کنند تا با انتشار شایعات و تحریک نخبگان داخلی، فضای مذاکره را از مسیر اصلی منحرف کنند. آن‌ها در تکاپوی این هستند تا با برخی رفتارها و نشر شایعات تحریک‌آمیز و اتهام به مقامات کشور ،فرماندهان نظامی واعضای تیم مذاکره کننده، ایران را متهم به کوتاه آمدن و ذلت پذیری کنند و با این کلیدواژه ها مشغول نشر تردید به کلیت نظام سیاسی کشور شوند. به عبارت دیگر این گروه ها از بحران‌های داخلی به عنوان ابزاری برای تضعیف روند مذاکرات استفاده می‌کنند و فضای دیپلماتیک را به سویی سوق می‌دهند که نهایتاً می‌تواند به پررنگ تر شدن تنش ها و البته متهم شدن ایران به برهم زدن روند مذاکرات در سطح بین المللی منجر شود.
ایران در این روزهای حساس باید با دیدی استراتژیک و قاطع نسبت به دخالت‌های دشمنان، چه در قالب اقدامات نظامی و چه از طریق تحریک‌های روانی و شایعات، واکنش نشان دهد و درواقع به شکل ویژه تری مراقب تلاش های برخی دشمنان برای اقدامات مخرب در روند مذاکرات باشد. حفظ ثبات و یکپارچگی کشور در فضای مذاکرات تنها از طریق پاسخگویی دقیق، شفافیت و تلاش دوچندان برای مقابله با دوقطبی سازی ها و اقدامات رادیکال امکان پذیر است و در کنار این ها باید به مسائل امنیتی نیز توجه ویژه ای داشت.
بازار
در این بحران ژئوپلیتیکی، اسرائیل و برخی دیگر از رقبای منطقه ای ما به صورت هوشمندانه از هر گونه تضعیف فضای گفت‌و‌گو برای تغییر معادلات منطقه‌ای بهره می‌برند. به همین دلیل، نگهداری ثبات در این مذاکرات نه تنها برای حفظ منافع هسته‌ای ایران، بلکه برای جلوگیری از تهدید ساختار امنیتی کشور و منطقه حیاتی است. ایران باید با استفاده از دیپلماسی قاطع و سیاست های استراتژیک، فضای مذاکره را از دخالت‌های دشمنان مصون نگه دارد تا در فضای آرام تر به شکل بهتری بتوان از منافع کشور دفاع و از این روزهای سخت با سربلندی عبور کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/942425/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شرط کافی توافق

اختلال رایجی که احتمال سکته مغزی را 70 درصد افزایش می‌دهد

وقتی دخل و خرج دولت باهم نمی خواند

جلسه بررسی مشکلات ناترازی انرژی

پیام تسلیت استاندار فارس به مناسبت درگذشت جانبازسرافراز زنده یاد عوض آزموده

سرمقاله خراسان/ ده‌ها «پایتخت» می‌خواهیم

درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد در برخی کشورها

با مشارکت خیران نیک اندیش، مهر و برکت در ماه مبارک رمضان، همزمان با آغاز سال نو به نیازمندان اهدا شد

مهر و موم جدید بیرانوند با چاشنی جیمی‌جامپ!

دومین جشنواره قرآن و عترت حیات در فارس برگزار شد

تعیین تکلیف سهام itmc با ایران خودرو فارس

یکی از مولفه‌های امنیت ملی نیروی نظامی هر کشور است

کارگروه‌های راهبردی، عقل منفصل مدیران هستند

رمزگشایی از دیدار پرحاشیه؛ چرا قطر میزبان الشرع و السودانی شد؟/ تکاپوی حاکم تازه نفس شام برای تعامل با خلیج فارس و عراق

صفحه نخست روزنامه های استان فارس شنبه 30 فروردین ماه

رمزگشایی از دیدار پرحاشیه؛ چرا قطر میزبان الشرع و السودانی شد؟/ تکاپوی حاکم تاره نفس شام برای تعامل با خلیج فارس و عراق

3 کشته در تصادف تریلر و خودروی سواری در نیشابور

تأکید ائمه جمعه اهل سنت گلستان بر جهاد با صهیونیست های غاصب

اظهارات عجیب پیشکسوت پرسپولیس: یک نفر برای کاپیتانی، جام‌ها را فدا کرد؛ 8 بازیکن جیره‌خور درویش هستند!

تصادف خودرو سواری با تریلر در جاده نیشابور با 3 کشته و یک مصدوم

آداب الصلوه؛ حجتی از سوی مولا بر امام خمینی

این هافبک کره‌ای فصل بعد پرسپولیسی می شود؛ جین هو جو کیست؟ + رزومه

3 فوتی در تصادف محور نیشابور- سبزوار

بسته خبری فارس 29 فروردین را بخوانید

دختر 6 ساله در کاخ سفید غش کرد؛ پاسخ ترامپ درباره ایران نیمه‌کاره ماند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

6 کشته و مصدوم در تصادف جاده مرودشت

علائم کمبود مواد مغذی در کودکان

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

دختر 6 ساله در کاخ سفید غش کرد؛ پاسخ ترامپ درباره ایران نیمه‌کاره ماند

تصاویر: رژه اقتدار بیخ گوش نظامیان آمریکایی در خلیج فارس

امکان درآمدزایی قابل ملاحظه برای قشم و کشور از طریق سوخت‌رسانی

اتفاق عجیب در کاخ سفید/ پاسخ ترامپ درباره ایران نیمه‌کاره ماند

ارادت به امام رضا(ع)، بخشی از هویت ملی ایرانیان است

قول شهردار برای پیگیری جدی آسفالت معابر و کوچه‌های شهر خرم‌آباد

اگر عدالت رفتاری حاکم بود، این اتفاق نمی افتاد که بخش هایی از سرزمین به عنوان مناطق محروم شناخته شوند

علائم سکته قلبی!

پیش بینی قیمت دلار 30 فروردین

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

امکان جدایی کیم مین جائه از بایرن مونیخ؛ یوونتوس و دو باشگاه انگلیسی به‌دنبال مدافع کره‌ای

مراسم رژه روز ارتش جمهوری اسلامی در شیراز برگزار شد| تصاویر

نماینده سابق ترامپ در امور ایران: تهران برنده دور اول مذاکرات مسقط شد

این دمنوش‌های گیاهی دندانهایتان را نابود می‌کنند

طرح کالابرگ به کجا رسید؟

رشد آلت کوین‌ها در 2025

داور چهارمحال و بختیاری دیدار پرسپولیس و سپاهان را سوت زد

درگذشت 2 قاضی در یک سانحه تصادف+ عکس

اردکان در مسیر توسعه زیرساخت‌های ورزشی

ورزشگاه 30 هزار نفری در اردکان ساخته می‌شود

پیش بینی هواشناسی فارس 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا فارس فردا شنبه 30 فروردین ماه 1404 | آب و هوای شیراز + هواشناسی فارس