پیام فارس

آخرين مطالب

رییس شورای شهر شیراز: امسال اولویت کار شورا فرهنگ خواهد بود سیاسی

رییس شورای شهر شیراز: امسال اولویت کار شورا فرهنگ خواهد بود
  بزرگنمايي:

پیام فارس - نخستین جلسه شورای شهرشیراز در سال جدید در حالی برگزار شد که سید ابراهیم حسینی، رییس پارلمان محلی گفت: در سال 1403 اولویت کارها موضوعات مرتبط با خدمات شهری بود، اما امسال اولویت کار با فرهنگ خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه با مصوبه مجلس فرصت خدمتی 10 ماهه برای شورای ششم ایجاد و یک سال دیگر از عمر این شورا باقی مانده است، ابرازداشت: یک سال برای کارهای بزرگ شاید وقت کمی باشد اما به لطف خدا انرژی و انگیزه فراوان است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
حسینی در ادامه گفت: هدف ما در این یک سال به شکل ساده و کاملاً شفاف این است تلاش برای ساختن شهری که مردمش احساس غرور آرامش شادی و رضایت کند.
در ادامه مسعود زارعی، دیگر عضو شورا در نطق پیش از دستور خود از عدم ساماندهی پارکینگ ها و کثرت تخلفات آنها در نورزو انتقاد کرد.
وی با بیان اینکه طی ایام نوروز امکان رفع برخی مشکلات میسر نشد؛ اظهارداشت: ضرورت دارد مشکلاتی مانند عدم ساماندهی پارکینگ ها توسط مسئولین ذیربط پیگیری شود.
زارعی با اشاره به اینکه تخلفات متعددی از سوی برخی پارکینگ ها رخ داده و باید با آنها برخورد شود، ابرازداشت: موضوع ساماندهی پاریکینگ ها و تعیین یک نهاد مشخص برای صدور مجوز و نهایتاً نظارت بر عملکرد آنها باید در دستور کار قرار گیرد.
این عضو شورای شهر شیراز در ادامه به موضوع عدم پیش بینی پارکینگ برای تعداد قابل توجهی از میهمانان در مسجد جامع شهدا نیز اشاره کرد و گفت: امیدواریم برای سال آینده برنامه ریزی های لازم در این زمینه صورت پذیرد.
به گفته زارعی، تعیین تکلیف نوازندگان دوره گرد از دیگر چالش هایی بود که باید در ایام نوروز به آن توجه می شد.
وی در بخش دیگری ازسخنان خود با ارایه گزارشی از خدمات و فعالیت های نظارتی در ایام نوروز گفت: پیگیری لحظه به لحظه مطالبات مردم در سامانه 137 با بیش از 1120 گزارشات ثبت شده، رکورد بیش از 91% رفع ایرادات در بازه زمانی سه ساعته و حضور موثر یکایک اعضای شورا در مراکز 40 گانه ارائه خدمات اسکان و بررسی میدانی نحوه ارائه خدمات از نکات مثبت برنامه های امسال بود.
محمدرضا هاجری، دیگر عضو شورای شهر نیز خواستار تکمیل زیرساخت های حمل و نقل عمومی شد و گفت: لازم است زیر ساخت ها تکمیل و فرهنگ استفاده از حمل و نقل عمومی ترویج و نهادینه شود.
وی در همین راستا خواستار اهتمام مجمع نمایندگان فارس برای تامین اعتبار و تکمیل زیرساخت‌های حمل و نقلی شد و بیان داشت: مجمع نمایندگان، شیراز را در تکمیل زیر ساخت های حمل و نقل عمومی، گردشگری و زیارتی یاری نماید.
هاجری همچنین پیشنهاد تشکیلک سازمان های فرهنگی، هنری، گردشگری و زیارت، ورزش، سلامت و نشاط اجتماعی ذیل معاونت فرهنگی شهرداری شیراز را مطرح کرد و گفت: این اقدام می تواند فعالیت های لازم و ضروری در مناطق یازده گانه را افزایش داده، خدمات و مشاوره های فرهنگی را گسترش یابد دهد.
به گفته وی، موضوعاتی مانند عقد خواهرخواندگی شیراز با لاهور پاکستان و وایمار آلمان، قرارگرفتن مسجد جامع عتیق به عنوان مرکز وقطب فعالیت های قرآنی، رونمایی از کتابت قرآن مکتب شیراز توسط استاد چیز فهم، افتتاح فاز اول موزه بلدیه شیراز در هفته شیراز، رونمایی و اجرای سمفونی ویژه شیراز، ساخت سالن ورزشی 3 هزار نفره در بلوار شهید مأذون قشقایی و برگزاری مراسم گل ریزان در 10 زورخانه محلات اصیل و قدیمی شیراز در حال پیگیری، اجرا و طراحی است.
گفتنی است در ادامه این جلسه شورای شهر، شهردار شیراز نیز گزارشی از عملکرد این مجموعه در ایام نوروز و ماه رمضان ارائه کرد و گفت: میزبانی از یک و نیم میلیون مسافر و اجرای 500 دیوارنگاره از جمله اقدامات برجسته شهرداری در این ایام بوده است. محمدحسن اسدی با اشاره به نامگذاری سال جاری به عنوان سال سرمایه‌گذاری، از شورای شهر و شهرداری شیراز به عنوان مصداق فرمایشات مقام معظم رهبری در این زمینه یاد کرد. وی همچنین به افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌هایی نظیر زیرگذر گویم، و نورپردازی در فروردین ماه اشاره کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/941935/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پوتین از حماس تشکر کرد

تجمع خودجوش مردم شیراز در حمایت‌ از مردم مظلوم غزه

معامله 94 هزار تن محصول در بورس کالای ایران

اجتماع استغاثه به امام زمان یک کار مردمی در تراز انقلاب اسلامی بود

مسجد جمکران جلوه‌ای از فرهنگ انتظار در تراز انقلاب اسلامی است

بهره‌برداری از بیمارستان اعصاب و روان بوستان در شهر صدرا

ریزگردها و مرگِ بی‏صدا

معاونت راهبردی پزشکیان پَر!

اختلافات داخلی در کاخ سفید بر سر مذاکرات ایران

خبر داغ از آغاز تجارت مستقیم ایران و آمریکا / توافق قطعی شد؟

معدوم‌سازی 100 کیلوگرم گوشت و مرغ فاسد در کوار

دوره مربی‌گری فوتسال سطح A آسیا در آباده برگزار شد

بزرگترین نمایشگاه صنایع دستی روستای فیشور برگزار شد

ایجاد منطقه ویژه باغ‌های قصردشت در شهرداری شیراز

سند توسعه استان‌های کشور اجرایی می‌شود

اعتماد گزارش داد: 12 وکیل محکوم در مشهد

ضربه جدید نظامی ترامپ به اروپا

احمد اقتداری؛ دلداده خلیج‌ فارس

اشتباه کردیم برجام را از دست دادیم

زندگی در کمپر به سبک ارسطو

روزنامه اصلاح‌طلب: برکناری استاندار اصفهان ضروری است

FATF؛ گام آخر، دیوار آخر

نوشیدنی‌های مناسب برای بی‌خوابی

عبدللهی: ذوب‌آهن اسیر بدشانسی و زمین بد شد

سردارازدیار میرزا آمد ، انتصاب سردار عزیزالله ملکی به عنوان فرمانده انتظامی فارس

همکاری طلاب جهادی در جذب و پذیرش حوزه علمیه فارس

محله‌ای در تهران که زندان خاندان سلطنتی بود

بسته خبری فارس 27 فروردین را بخوانید

حماس امروز با صدور بیانیه‌ای آزادی اسرا در صدر اولویت‌های خود دانست

محدودیت‌های ترافیکی مراسم رژه 29 فروردین روز ارتش

رفتار آمریکا تغییر کرده است؟

نخستین عامل مرگ در دنیا و ایران اعلام شد

تشکیل وزارتخانه جدید بحران آب را حل می‌کند؟

افزایش 2300 درصدی قیمت بنزین در سفر هوایی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: اصلاح یارانه انرژی باید تدریجی باشد

گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی در حال حاضر 100 درصد نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 28 فروردین 1404

بیانیه حماس به مناسبت روز اسیر فلسطینی

شیرازی‌ها در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی تجمع کردند

تجمع اعتراضی مردم شیراز علیه جنایات رژیم صهیونیستی در جوار ارگ کریم خان

سایپا 1 – 0 شهرراز شیراز: نفس های نارنجی پوشان بیخ گوش آریو

مس کرمان 0 – 1 پارس جنوبی : نخستین پیروزی رجب زاده با جمی ها در شیراز

افتتاح مرکز آموزشی،درمانی روان‌پزشکی بوستان شهر صدرا

فجر و آریو متوقف شدند؛ خودروسازان به صعود امیدوار ماندند

شیوع سرخک، کلاس های دانشگاه علوم پزشکی فسا را غیر حضوری کرد

انتقال پایتخت جدی شد / این استان پایتخت جدید اقتصادی کشور است

شیراز، یک گام به شهر هوشمند نزدیک تر شد

مراسم بزرگداشت شهدای عشایر در خرامه برگزار شد

سوادآموزی به معنای قدرت تغییر در زندگی است

بیانیه سپاه فجر فارس به مناسبت سالروز ارتش جمهوری اسلامی ایران