پیام فارس

آخرين مطالب

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفت و گو با «خبرجنوب»: اتمام پروژه های نیمه تمام اولویت اصلی ما در سال جدید است اجتماعي

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفت و گو با «خبرجنوب»: اتمام پروژه های نیمه تمام اولویت اصلی ما در سال جدید است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - اگر چه به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز حوزه سلامت فارس در روزهای تعطیل هم به مردم خدمات لازم را ارایه داد و ورودی بیمارستانها در نوروز امسال، 10 تا 15 درصد بیشتر از سال گذشته بود به نحوی که نزدیک به 20 هزار نفر در این ایام از مراکز آموزشی درمانی و 100 هزار نفر هم از مراکز جامع سلامت خدمت گرفتند اما کار اصلی و رسیدگی به اولویت های اصلی مردم و بیماران در حوزه سلامت سال جدید از این هفته شروع شده است .
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
دکترسید بصیر هاشمی در گفت و گوی اختصاصی با «خبرجنوب» می گوید: در واقع رضایت مردم و پرسنل مهمترین هدف ما است و بیماران و رفع مسایل و مشکلات شان به بهترین نحو، ‌اولویت اصلی حوزه سلامت در سال جدید می باشد. رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح می کند: در سال گذشته چند بحران را پشت سر گذاشتیم که اعتصاب پرستاران یکی از این موارد بود و خوشبختانه با رایزنی ها رضایت های نسبی ایجاد شد و تا‌پایان سالی که گذشت تعداد پرداخت ها را به جایی رساندیم که تاخیرها در این زمینه برای کادر پرستاری فعال در استان از 10 ماه به 3 تا 4 ماه رسیده است.
دکتر هاشمی می گوید: در حال حاضر ما با بیش از یک هزار کمبود پرستار در استان مواجه ایم و به دنبال رفع آن هستیم؛ ضمن اینکه ارتقای حقوق پرستاری نیز در حال پیگیری جدی است.
او اضافه می کند: قول استخدام 12 هزار پرستار در کشور برای همین امسال داده شده تا بعد از آزمون جذب گردند. در این باره نیز با توجه به اینکه بار درصدی از بیماران استانهای همجوار روی دوش فارس است، در حال رایزنی هستیم تا سهم استان از این 12 هزار مجوز استخدام کادر پرستاری بیشتر شود.
افزایش سرانه پزشک خانواده و رفع مشکلات مراقبان سلامت
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه با اشاره به دیگر اولویت های سال جدید در حوزه سلامت استان می گوید: اولویت دیگر ما مسئله پزشک خانواده و مراقبان سلامت است، در این باره توانسته ایم بخشی از مطالبات مراقبین سلامت را پرداخت نماییم و در سال جدید هم تعرفه سرانه پزشک خانواده 80 درصد افزایش می یابد.
دکتر هاشمی اضافه می کند: از آنجایی که 12 درصد از این سرانه از سوی پزشکان خانواده به مراقبان سلامت اختصاص می یابد، مشکل مراقبان سلامت هم حل می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح می کند: در این خصوص با برنامه‌ریزی در وزارتخانه این سرانه از 22 هزار تومان به 40هزار تومان افزایش می یاید.
پیگیری پروژه های نیمه تمام حوزه سلامت
دکتر هاشمی در ادامه با اشاره به اهمیت پیگیری پروژه های نیمه تمام حوزه سلامت در فارس می گوید: اتمام پروژه های نیمه تمام و کاهش فشار بر بیمارستانهای با قدمت بیش از 50 سال جزو اولویت های اصلی ما در سال جدید است. در این باره بیمارستان زینبیه (حضرت زینب(س)) که به دلیل وضعیت ایمنی چندی پیش به مراکز دیگر مانند شوشتری منتقل شد در ماههای آینده ایمن سازی می شود و بخش های زنان، آی وی اف و نوزادان به حالت قبل بر می گردد. رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح می کند: با توجه به بررسی ها و کارشناسی های صورت گرفته، این بیمارستان قابل ایمن سازی است و طی ماههای آینده پس از مقاوم سازی با ضریب بالا بخش ها به وضعیت قبل خود بر می گردند. او می گوید: با توجه به اینکه تعدادی از بیمارستانهای دانشگاهی قدمت بیش از 50 سال دارد و حتی بیمارستان نمازی 70 سال عمر دارد قصدمان در سال جاری اتمام پروژه های بیمارستانی نیمه تمام و کاهش بار از این مراکز آموزشی درمانی با عمر بالا می باشد. البته در این باره باید بتوانیم از وزارتخانه و سازمان برنامه و بودجه اعتبار بگیریم و حمایت های مالی خیرین را نیز افزایش دهیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین با اشاره به کمبود 3 هزار تخت بیمارستانی در استان عنوان می کند: طبق آخرین بررسی ها با کمبود 2 تا 3 هزار تخت بیمارستانی در فارس مواجه ایم که 2 هزار مورد مربوط به شیراز است و ضریب اشغال برخی مراکز بسیار بالا می باشد. در این باره با اتمام پروژه های نیمه تمام می توان درصد قابل توجهی از کاهش تخت های بیمارستانی را در سال جدید رفع کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/941657/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله شرق/ مسئولیت رئیس‌جمهور در سیاست خارجی

سرمقاله جوان/ عشق سال‌های دور تا عشق این سال‌ها

سرمقاله وطن امروز/ تعاونی‌ها؛ کلید جذب سرمایه‌های مردمی برای تولید

راهکارهای پیشگیری از سوختگی و آتش‌سوزی

نقش ویتامین ها در بدن

بایدها و نبایدهای استفاده از ملاتونین

خطرات آبله مرغان در دوران بارداری

رشد قیمت سکه امامی و طلا در بازار؛ دلار سبزپوش ماند

طرح واردات خودرو عشایر با تعرفه صفر درصد

استفاده 55 میلیون نفر از اعتبار مرحله اول طرح کالابرگ

عضو کمیسیون صنایع: افرادی که قدرت تصمیم گیری ندارند را از وزارت جهاد کشاورزی بیرون کنید

مالیات بر ارزش افزوده طلا 10 درصد شد

زمین لرزه لامرد فارس را لرزاند

زمین لرزه 4 ریشتری لامرد فارس را لرزاند

20 هزار کنتور آب در شیراز به دلیل خرابی تعویض شد

پشت پرده درگیری آمرین به معروف در مجتمع ماه و مهر قم؛ اردوکشی جدید برای تنش زایی در حجاب!

فیلترینگ اثر خود را از دست داده است/ درایت کشور به سمت این است که درگیر جنگ نشود

اعطای نشان کارآمدی آموزشی به دبیران برتر اصفهانی

فوری/ زلزله‌ای شدید استان فارس را لرزاند

پیش‌بینی برداشت 41 هزار تن گندم از مزارع حاجی آباد

اجرای طراح پزشک خانواده و نظام ارجاع برای بازنشستگان صندوق فولاد در استان های مازندران و فارس

کشف سه دستگاه موتور سیکلت سرقتی در اردکان

تیراندازی به 3 شهروند بلوچ در کرمان ؛ ماجرا چه بود؟

امیر قلعه‌نویی: هیچ وقت اهل این مدل دروغ نیستم!

تسریع در ساخت خانه ویلایی‌های جایگزین مسکن مهر ناایمن در سمنان

خسارت جانی و مالی تاکنون از زلزله لامرد گزارش نشده است

هدایت مشترکان پرمصرف برق فارس به سمت تامین انرژی خورشیدی

عزل اشرافیت

سرمقاله کیهان/ آقای پزشکیان! دست مریزاد شروع خوبی است

برکناری مسافر قطب جنوب

سرمقاله همشهری/ چرا تصمیم رئیس‌جمهور شجاعانه بود؟

رمزگشایی از پیام سرلشکر در تخت جمشید

سرمقاله جام جم/ به امضای ترامپ هم اعتماد نداریم

از مصائب قد بلند/ این بیماری‌ها در انتظار افراد بلند قد

بهترین مکمل‌ها برای درمان سوختگی

با فواید نوشیدن آب داغ آشنا شوید

فروش 7.3 میلیارد دلار ارز به تجار

اسرای صهیونیست: توسط ارتش خودمان بمباران می‌شویم

شرایط جدید فروش اقساطی محصولات بهمن موتور+ جدول فروردین 1404

برگزاری سالگرد شهادت شهیدان مدافع حرم اهل بیت (علیم السلام) در مقبره ی شهدای شنب غازان

توضیحات مدیرکل میراث فرهنگی مرکزی درباره حاشیه‌سازی‌های اخیر

بازدید بیش از 5500 گردشگر از مناطق تحت مدیریت شهرستان شیراز

افزایش قیمت لیگ برتر فوتبال در ترنسفر مارکت

قیر پلیمری سرد چیست؟ + فیلم

بیش از 10 هزار دقیقه برنامه زنده از آنتن شبکه خاوران به گردشگری اختصاص یافت

عذاب بی‌امان خدا درباره دشمنان اهل بیت

لامرد در استان فارس لرزید

تعویض 20 هزار کنتور آب در شیراز به دلیل خرابی

بقیع، زخم همیشه باز تاریخ

چالش ناترازی انرژی در کشور رفع می‌شود