پیام فارس

آخرين مطالب

زمان دقیق بسته شدن پرونده مسکن مهر اعلام شد گفتگو

زمان دقیق بسته شدن پرونده مسکن مهر اعلام شد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - پروژه «مسکن مهر» در دولت نهم با هدف اجرای اصل 31 قانون اساسی برای پُر کردن خلاء پنج میلیونی بین تعداد خانوارها و واحدهای مسکونی موجود در کشور کلید خورد. قرار بود در طرح که لقب «آبروی دولت» را یدک می‌کشید 2 میلیون و 250 هزار واحد تا پایان دولت دهم یعنی مرداد ماه سال 1392 ساخته شود. اما دولت دهم تا پایان عمر خود فقط توانست نزدیک به 40 درصد از تعهدات را به اجرا برساند و این میراث گران بر دوش دولت‌های بعدی افتاد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این طرح با روش‌های مختلف اجرا از جمله انبوه‌سازی در اراضی دولتی، واگذاری زمین به شکل انفرادی و گروهی در شهرها و روستاها در قالب اجاره 99 ساله، طرح جوانی جمعیت، نوسازی بافت‌های فرسوده، نوسازی و بهسازی مسکن روستایی شرایطی را ایجاد کرده است تا همه گروه‌های مختلف متقاضی مسکن بتوانند از مزایای آن بهره‌مند شوند و در اجرای آن مشارکت فعال داشته باشند.
طی سال‌های گذشته شاهد بودیم مسئولان بارها و بارها وعده دادند که پرونده بزرگترین پروژه خانه‌سازی در ایران را برای همیشه ببندند و مختومه کنند. پروژه‌هایی که علاوه بر مشکل تامین مالی برای تکمیل، در برخی موارد فاقد خدمات زیر و روبنایی و منتظر اقدامات دستگاه‌های اجرایی نسبت به وصل انشعاب آب، برق، گاز یا سیستم فاضلاب هستند تا به تدریج واگذار شوند.
در سال‌های گذشته از محل های مختلی از جمله «مولد سازی»، «تهاتر زمین‌های شرکت عمران» و «صندوق تامین مسکن»، منابع لازم برای پرداخت مطالبات پیمانکاران و تکمیل مسکن مهر تامین شد.
مطابق آخرین آمارها، دولت چهاردهم در 6 ماهه حضور و فعالیت خود سه‌هزار و 773 واحد مسکن مهر را در شهرهای جدید سطح کشور به اتمام رساند و تحویل مردم داد.
بر اساس اطلاعات شرکت عمران شهرهای جدید، بیشترین واحدهای باقیمانده مسکن مهر متعلق به شهر پردیس و با تعداد 13 هزار و 138 واحد است. در پرند نیز چهار هزار و 93 واحد، مهستان (شهر جدید هشتگرد) هفت‌هزار و 985 واحد، صدرا 248 واحد، گلبهار 2 هزار و 398 واحد، سهند 996 واحد، امیرکبیر 200 واحد و رامین 116 واحد مسکن مهر باقی‌مانده دارد.
در این زمینه مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید در واپسین روزهای سال 1404 به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: در حال حاضر در کشور نزدیک به 29 هزار و 562 واحد مسکن مهر وجود دارد که علاوه بر لزوم تکمیل بخشی از این پروژه‌ها، بخشی دیگر نواقص اجرایی دارد و روند تامین منابع آنها به صورت تدریجی و مستمر ادامه دارد.
شهرام ملکی افزود: مطابق مصوبه‌ای در نوزدهمین جلسه شورای عالی مسکن حدود پنج هزار میلیارد تومان به سازمان ملی زمین و مسکن و شهرهای جدید مجوز داده شد تا به خدمات زیربنایی و روبنایی، آماده‌سازی و تکمیل واحدهای مسکن مهر اختصاص یابد. این ظرفیت تا پیش از سال 1403 در نظر گرفته شده است.
وی خاطرنشان‌کرد: با تعامل بین دولت، وزارت راه و شهرسازی و مجلس شورای اسلامی، ظرفیتی در بند «ب» تبصره 10 قانون بودجه 1404 پیش‌بینی شده تا شرکت عمران شهرهای جدید، شرکت بازآفرینی شهری ایران و سازمان ملی زمین و مسکن بتوانند 30 هزار میلیارد تومان را از محل درآمدهای عمومی شان، تهاتر املاک و مزایده در چهار بخش خدمات زیربنایی، روبنایی، آماده‌سازی و محوطه سازی و تکمیل واحدهای مسکن مهر هزینه شود.
ملکی نوید داد: تکمیل واحدهای مسکن مهر با همین دو ظرفیت تامین مالی، می‌تواند به طور مستمر ادامه یابد و سرعت بگیرد و امیدواریم در سال 1404 بخش عمده مسکن مهر را به اتمام برسانیم.
وی همچنین از انعقاد قرارداد سه‌هزار واحد مسکن مهر در آبان 1403 خبر داد و اظهار داشت: مدت زمان اجرای این پروژه‌ها 24 ماه است و بر این اساس در نیمه نخست 1405 به اتمام خواهند رسید.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با بیان اینکه عمده این سه‌هزار واحد در شهرهای پردیس، مهستان و پرند واقع شده، ابراز امیدواری کرد با تکمیل آنها، پرونده مسکن مهر در کشور مختومه شود.
همه چیز در مورد سامانه های آنلاین طلا، بخریم یا نخریم؟
منبع:+
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز می‌شود

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/938769/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند

سامانه املاک و اسکان چشم انتظار اتصال دستگاه‌ها

سهم اجزای هزینه‌ای از کیک اقتصاد با تحریم و بدون تحریم

پیش بینی هواشناسی فارس 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا فارس فردا پنجشنبه 14 فروردین ماه 1404 | آب و هوای شیراز + هواشناسی شیراز

رفیق نامرد به دختر مورد علاقه دوستش تعرض کرد/ حکم آمد

ترافیک سنگین در 4 محور اصلی شیراز؛ 3 کشته در حوادث رانندگی

آیین اختتامیه مسابقات فوتسال مداحان و ذاکرین اهل بیت «جام رمضان» کاشان برگزار شد

دوازدهم فروردین ماه؛ یادآور تجلی اراده ملت

سیراف؛ بندری که تمدن آن زیر آب ناپدید شد اما نامش در تاریخ جاودان‌ ماند

تشرف رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به حرم مطهر شاهچراغ + تصاویر

نقش امنیت در رشد اقتصادی و تحقق شعار سال

برگزاری نشست طلاب و روحانیون جنوب فارس به میزبانی مدرسه علمیه رضویه لامرد + عکس

فرار به سمت حجاب به جای پاسخ درباره قطب جنوب!

آرامش پیش از طوفان؛ آیا خط قرمزهای در حال ذوب شدن هستند؟

ویتامینی که کمبود آن سبب ریزش مو می‌شود

بیش از نیمی از آمریکایی‌ها: سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ به اقتصاد آسیب می‌زند

درخشش بانکی‌ها و سکوت حقیقی‌ها در صنعت شیمیایی

تصاویر مزرعه بزرگ خشخاش در کازرون!

شناخت ظرفیت ادبی شیراز با مفهوم گردشگری به کودکان و نوجوانان

اطلاعیه تعطیلی ادارات کرمانشاه فردا پنجشنبه 14 فروردین 1404

پیشنهاد پوتین که اروپایی‌ها را عصبانی کرد

ویتامین‌هایی که کمبود آن‌ها سبب درد مفاصل می‌شود

پوسیدگی دندان‌ به‌دلیل کمبود این ویتامین‌ها

بانکداری با هدف خاص؛ 3 بانک مهم برای ایران

دورخیز دولت چهاردهم برای اجرای مهم‌ترین طرح صنعت نفت

افزایش حدود 3 میلیون لیتری تولید بنزین در کشور

تشکیل 287 پرونده به ارزش 880 میلیارد تومان برای مجرمان اقتصادی

بار ترافیکی سنگین در جاده‌های فارس/ 3 کشته در حوادث رانندگی

ادارات فارس فردا پنجشنبه تعطیل، بانک‌ها فعال

جشنواره موسیقی نوروزخوانی اقوام در شیراز ، فرصتی مناسب برای وفاق وهمدلی بین اقوام ایرانی و پاسداشت زبان فارسی

آمار اورژانس فارس از تصادفات روز گذشته/ یک فوتی و 180 مصدوم

نوروز، تهدید یا فرصت ، مدیریت بحران، حلقه گمشده گردشگری در فارس

پیش بینی آب و هوای استان فارس و شیراز فردا پنج شنبه 14 فروردین 1404

آیا اقتصاد ایران کمبود نقدینگی دارد؟

حسابرسی بودجه دولت تغییر کرد

صادرات ایران روی موج دلار؛ رکوردشکنی پس از دو دهه

جریمه 500 میلیون دلاری اتحادیه اروپا برای 15خودروساز

نقشه آلمان برای خاورمیانه

ترامپ حریص برای دوره سوم؛ تیر خلاص به قانون اساسی یا خیال‌پردازی؟

ساندویچ کالباس، بهترین غذای بین راهی در سفرها!/ به این باکس‌ها می‌توان اعتماد کرد؟

مصرف بنزین 16 درصد رشد یافت

تعلیق مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش توسط سازمان هواپیمایی

ناترازی گاز در سال جدید تشدید می‌شود؛ اصلاح تدریجی قیمت‌ها کلید حل بحران انرژی

شیراز-سپیدان، پرترددترین محور جاده‌ای فارس

اجرای طرح از سبزه تا کمپوست در شیراز

انتقاد تند فارس از نحوه برخورد با متحصنین حجاب!

بار سنگین ترافیک در 4 محور خروجی شیراز/ 3 نفر جان باختند

بن سلمان احتمالا مخالفت عربستان با حمله آمریکا به ایران را به ترامپ اعلام خواهد کرد

شیوع سرخک منجر به مسمومیت خطرناک ویتامین A می‌شود

افزایش خطر مرگ در میان افراد مبتلا به آرتروز و بیماری انسداد ریوی