پیام فارس - اکو ایران /متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست کشورهای عضو ناتو در حال بررسی پاسخ قاطعتری به اقدامات تحریکآمیز ...
پیام فارس - تسنیم / طبق اعلام منابع مطلع از بازار رمزارزهای بینالمللی، نشانههایی از ریزش شدید تتر (USDT) در روزهای آینده مشاهده شده است. دادههای معاملاتی حاکی از ...
پیام فارس - شیراز-وزیر ارتباطات گفت:برخی از قطع و وصلیهای خطوط ارتباطی، ناشی از ناترازی برق بوده، با این حال، تلاش شده تا با تامین باتری برای سایتهای تلفن همراه، مشکلات در زمان قطعی برق به حداقل برسد.
پیام فارس - ایرنا / ویژهبرنامههای هفته گرامیداشت حافظ شیرازی، با گشایش نمایشگاهی از خوشنویسی سرودههای این شاعر بلندآوازه، به قلم هنرمندان شیرازی، آغاز شد. رئیس انجمن ...
پیام فارس - آخرین خبر / در این ویدئو از برنامه انارستان دکتر غفارزاده در مورد سودازا بودن پنیرهای کهنه و همچنین عدم مصرف پنیر در افرادی که سردرد میگرنی دارند صحبت می کنند.
پیام فارس - تیم ملی فوتبال ایران در یکی از جدیترین دیدارهای تدارکاتی خود در مسیر آمادهسازی جامجهانی برابر تیم ملی روسیه در شرایطی نتیجه را واگذار کرد که عملکرد بهتری نسبت به دیدارهای گذشته داشت.
پیام فارس - مهر / نوشیدن آب یخ پس از خوردن غذا، روند طبیعی هضم را مختل میکند و دستگاه گوارش دچار مشکل می شود. حسن اکبری درباره سلامت معده و تأثیر برخی عادات روزمره بر ...
پیام فارس - خبرآنلاین / به گفته یک متخصص بهداشت مواد غذایی، ارزش تعذیه ای ماهیهای ریز، درشت، ارزان، گران و ماهیهای تازه و منجمد تفاوت چندانی با یکدیگر ندارد. اما در خصوص ماهیهای منجمد نکاتی وجود دارد که مصرف کنندگان باید به آن توجه کنند. دکتر آراسب دباغ مقدم، متخصص علوم و صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه ماهی ها ی ریز یا درشت ارزان قیمت موجود در بازار نسبت به انواع آبزیان گران قیمت از نظر خواص تغذیهای با یکدیگر تفاوت چندانی ندارند، به خبرآنلاین میگوید : تنها تفاوت این ماهی ها در « کام پذیری » یا در اصطلاح عامیانه خوش خوراکی و بازار پسندی آن ها خلاصه میشود و برهمین اساس، ماهی ها را تقسیم بندی میکنند . به عنوان مثال ماهی ها ی تجاری جنوب کشور به پنج گروه تقسیم بندی میشود . انواع ممتاز شامل حلوا سفید، شوریده و راشگوست و به همین ترتیب ماهی ها یی چون شیر و قباد درجه یک، سنگسر، میش ماهی، سرخو، شانک، ها مور، حلوا سیاه، کفشک، کوتر و گیش درجه 2 ، حسون، صافی، بیاه، گواف، خارو، طلال درجه 3 و نیزه ماهی، صبور هندی و کارو در گروه ماهی ها ی درجه 4 قرار میگیرد که با توجه به این که سرانه مصرف ماهی در ایران پایین است، مصرف هر نوع ماهی برای سلامت مفید است . ماهی بیش از حد درشت نخرید البته از دیدگاه علم تغذیه و ایمنی و بهداشت مواد غذایی بهتر است در مصرف ماهی تنوع رعایت شود تا هم از مواد مختلف بدن ماهیان گوناگون بهره مند شوید و هم این که اگر به هر دلیل آلاینده ای شیمیایی در بدن یک نوع ماهی وجود دارد در بدن مصرف کننده به دلیل استمرار در مصرف انباشته نشود . ضمن این که در هنگام خرید ماهی، از تهیه ماهیانی که بیش از حد معمول درشت است اجتناب شود . زیرا هم کام پذیری آن ها کمتر است و هم احتمال وجود آلایندههای ها ی شیمیایی در آن ها افزایش می یابد .