پیام فارس

آخرين مطالب

طرح جدید نیکوکاری اسنپ‌کلاب آغاز شد / مشارکت اسنپ در توان‌افزایی تسهیلگران و سازمان‌های مردم‌نهاد محلی اقتصادي

طرح جدید نیکوکاری اسنپ‌کلاب آغاز شد / مشارکت اسنپ در توان‌افزایی تسهیلگران و سازمان‌های مردم‌نهاد محلی
  بزرگنمايي:

پیام فارس - آخرین خبر / بیستمین طرح نیکوکاری کلاب اسنپ با عنوان «توان‌افزایی تسهیلگران و سازمان‌های مردم‌نهاد محلی» آغاز شد. این طرح با همکاری «بنیاد توسعه‌ کارآفرینی زنان و جوانان» در سیستان و بلوچستان از زمستان 1403 شروع شده و تا پایان شهریور 1404 ادامه دارد. هدف از اجرای این طرح توان‌افزایی تسهیلگران و سازمان‌های مردم‌نهاد محلی در اجرای روشمند پروژه‌های توسعه‌ جامعه‌ محلی است.
به گزارش روابط عمومی اسنپ، بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوان برای توان‌افزایی تسهیلگران و سازمان‌های مردم‌نهاد محلی دوره‌ یادگیری مشارکتی برگزار می‌کند که شامل 80 ساعت آموزش حضوری و 40 ساعت آموزش مجازی است. شرکت‌کنندگان با حضور در این دوره روش‌های اجرای اصولی پروژه‌های توسعه محلی را می‌آموزند و در نهایت می‌توانند به ایجاد کسب‌وکارهای پایدار محلی کمک کنند. همچنین آن‌ها در این دوره می‌آموزند که چطور برای چالش‌های این کسب‌وکارها راه‌حل ارائه دهند.
تسهیلگران بومی به دلیل سکونت در منطقه‌ و همچنین آشنایی با نیازها و منابع می‌توانند در پیشبرد پروژه‌های اجتماعی موثر باشند. از این رو، ارتقاء مهارت تسهیلگران موجب افزایش ظرفیت‌های توسعه‌ محلی و دسترسی سایر سازمان‌های مردم‌نهاد به نیروهای کارآمد بومی می‌شود.
رویکرد بنیاد توسعه‌ کارآفرینی زنان و جوانان
بنیاد توسعه‌ کارآفرینی زنان و جوانان طرح توسعه‌ جامعه‌ محلی را از 1390 با رویکرد توسعه‌ اجتماع‌محور در مناطق حاشیه‌ای آغاز کرده است. این طرح بر توسعه‌ درون‌زا و توان‌افزایی اجتماعی و اقتصادی زنان و مشارکت جوامع محلی تاکید دارد و ایجاد نهادهای محلی با محوریت زنان از اهداف اصلی آن است. گام‌های ابتدایی این اقدام با تشکیل گروه‌های خودیار زنان و صندوق‌های پس‌انداز خُرد برداشته می‌شود. سپس، با اتکا به ظرفیت‌های بومی و توانایی زنان، اقدام به شکل‌گیری کسب‌وکار گروهی می‌شود. آموزش مهارت‌های اجتماعی و حرفه‌ای به زنان کمک می‌کند تا بتوانند مشارکت فعالانه‌تری در بهبود کیفیت زندگی و جامعه پیرامون‌شان داشته باشند. 
نحوه‌‌ مشارکت کاربران در طرح نیکوکاری کلاب
کاربران اسنپ می‌​توانند بدون پرداخت هیچ مبلغی و تنها با امتیازهای اسنپ​‌کلاب خود در این طرح نیکوکاری سهیم باشند. اسنپ به ازای هر 2 هزار امتیاز اهدا شده توسط کاربران مبلغ 2 هزار تومان به «بنیاد توسعه‌ کارآفرینی زنان و جوانان» برای پیش‌برد اهداف طرح پرداخت می‌کند. این سومین سال متوالی است که اسنپ کاربران خود را از طریق اهدای امتیازهای اسنپ‌کلاب در اجرای طرح‌های مسئولیت اجتماعی با خود همراه می‌کند. خیریه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد می‌توانند طرح‌های پیشنهادی خود را به ایمیل مسئولیت اجتماعی شرکت اسنپ به آدرس csr.pr@snapp.cab ارسال کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/937185/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله خراسان/ 1404، سال شجاعت در تصمیم گیری

از مصرف باقاله قاتوق در ماه رمضان غافل نشوید

سنگ در کالیس کلیه

معامله 16 تن شمش طلا در سال 1403

17 طرح زیبای فرش / رکوردار فروش 1403

هشدار به خریداران طلا؛ حباب آب‌شده به بیش از 10 درصد رسید

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق: 60 درصد تغییر نرخ ارز، غیراقتصادی است

زنان 3 استان مردان را از صنعت کنار زدند!

گزارش تازه حماس از میزان تلفات شروع جنگ؛ اسیر اسرائیلی کشته شد

حملات رژیم صهیونیستی به غزه موجب کشته و زخمی شدن 3 اسیر صهیونیست شد

3 اسیر صهیونیست در حملات اسرائیل کشته و زخمی شدند

قیمت گوشت قرمز امروز 28 اسفند 1403 + جدول

935 نیروگاه خورشیدی حمایتی در فارس راه اندازی شد

القاصی‌مهر: سه پرونده مهم قاچاق سوخت به دادگاه جرایم اقتصادی ارجاع شد

ما هم روزی خواهیم رفت

پیش بینی آب و هوای فارس برای فردا چهارشنبه 29 اسفند 1403

توحید ناب؛ تنها راه نجات از انحرافات اعتقادی

دستگیری سارقان طلا از منازل در فارس

پایان تلخ یک رؤیا؛ انتقال پیکر سارا پس از 40 روز خفته در برف دماوند

در سوریه چه خبر است؟

ارتباط سن اعضای بدن با خطر ابتلا به بیماری‌ها

آیا ماهی‌های ارزان قیمت، ارزش غذایی کمتری دارند؟/ ماهی بیش از حد درشت نخرید!

رئیس اتحادیه خشکبار: کمبود آجیل نداریم

حق بیمه کارفرمایی کارگران ساختمانی افزایش یافت

هشدار به خریداران طلا

ارزش معاملات صندوق های طلا از 5.7 همت عبور کرد

فهرست کشیک نوروزی بانک‌ها اعلام شد

سازمان هدفمندسازی: 5.4 همت یارانه دارو و شیرخشک پرداخت شد

بازدید از بازار روز شهر آباده در آستانه سال جدید

فعالیت 90 مرکز امدادی و عملیاتی جهت ایمنی، سلامت و رفاه مردم فارس در ایام نوروز

کشته و زخمی شدن 3 اسیر اسرائیلی در حمله اسرائیل به غزه

آخرین وضعیت سد‌های تهران؛ لار خشکید

رشد 23 درصدی ارزش سرمایه‌گذاری خارجی در بورس

حوزه علمیه فارس در سالی که گذشت

پیش بینی آب و هوای فارس فردا چهارشنبه 29 اسفند 1403

اجرای طرح امداد نوروزی گروه بهمن تا 15 فروردین

واکنش‌ صهیونیست‌ها به حمله هوایی ارتش رژیم به غزه/ برادر اسیر صهیونیست: آتش بس برهم نخورد، اسرائیل بود که آن را خراب کرد

آخرین وضعیت آب تهران/ سد کرج 6 درصد آب دارد؛ لار خشک شد

امکان اقامت همزمان 70 هزار نفر مهمان نوروزی در مدارس فارس

دستگیری سارقان طلا از منازل به ارزش 65 میلیاردریال در فارس

935 نیروگاه خورشیدی حمایتی در فارس راه‌اندازی شد

پنجاه و نهمین شماره نشریه خط زندگی منتشر شد

برج فناوری نخبگان شاهدو ایثارگر آماده بهره برداری شد

بازدید سرزده فرماندار استهبان از بازار شب عید

آیین افتتاح و بهره برداری از پایگاه اورژانس جاده ای ایگدر اقلید

قدردانی اهالی گردشگری از استاندار فارس برای انتصابی شایسته در معاونت استان

تامین اعتبار برای حفر 4 حلقه چاه آب در شهر لطیفی و روستاهای محروم درز

همزمانی ماه رمضان و نوروز فرصتی برای افزایش معنویت و نشاط اجتماعی

دستگیری سارقین 65 میلیارد ریال طلا در گراش فارس

برگزاری دوره تربیت مربی نهضت سواد رسانه‌ای ویژه فرهنگیان استان فارس