پیام فارس

آخرين مطالب

فعال کردن واحد سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در کازرون اجتماعي

فعال کردن واحد سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در کازرون
  بزرگنمايي:

پیام فارس - سید حمید هاشمی معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری کازرون در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به عملکرد شهرداری در تحقق بودجه در 3 سال گذشته، اظهار کرد: با تلاش مجموعه شهرداری، حمایت اعضای شورای اسلامی شهر و همچنین مشارکت و همکاری شهروندان در پرداخت عوارض شهرداری، بودجه ٣ سال گذشته به صورت میانگین بیش از ١١5 درصد تحقق پیدا کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او ادامه داد: شهرداری یک نهاد عمومی غیردولتی است و بودجه آن از پرداخت عوارض شهروندان تامین می‌شود، انتظار ما از شهروندان این است که با پرداخت به موقع عوارض، ما را در ساختن شهری زیبا یاری کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری کازرون افزود: دولت برای تامین بودجه شهرداری ٧ کد درآمدی مشخص کرده و فقط از این ٧ کد، مجاز به کسب درآمد هستیم.
هاشمی تصریح کرد: هزینه‌های شهرداری شامل 3 قسمت هزینه اداری، خدماتی شهری و عمرانی است، و همه اقدامات شهرداری در سطح شهر براساس همین نقشه راه بوده است.
او، انتقاد شهروندان از شهرداری را ناشی از گستردگی کار شهرداری عنوان کرد و گفت: در مجموعه شهرداری حداقل ١٢ اداره در حال خدمت رسانی به مردم هستند و طبیعی است که کم و کاستی‌هایی هم وجود دارد و همکارانمان در مجموعه شهرداری شبانه روز تلاش می‌کنند تا ضمن رفع مشکلات شهر موجبات رضایتمندی شهروندان را فراهم آورند.
معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری کازرون اضافه کرد: برای حرکت موتور شهرداری به 2 مولفه نیاز است، یکی نیروی انسانی و دیگری منابع مالی که در این رابطه، شهرداری 45 نفر را از طریق آزمون استخدامی و سهمیه‌ای براساس شایسته سالاری در این دوره به خدمت گرفته است. 
او یادآور شد: در این دوره به منظور استفاده از ظرفیت‌های موجود، واحد سرمایه گذاری را در شهرداری فعال کرده‌ایم تا بتوانیم با جذب سرمایه گذار و از ظرفیت‌های شهر، نهایت استفاده را ببریم.
سکونتگاه‌های غیررسمی شهر کازرون ساماندهی می‌شود
معاون فنی و عمرانی شهرداری کازرون گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته شده سال آینده سکونتگاه‌های غیررسمی در این شهر، ساماندهی خواهد شد. 
همچنین مجید احمدی معاون فنی و عمرانی شهرداری کازرون در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به لزوم ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی ، اظهار کرد: در ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی کازرون که شامل حد شرقی، حد غربی و حد جنوب شرقی شهر می‌شود، شرکت مشاوره مشخص شده و همه تجزیه و تحلیل‌ها صورت گرفته است و در سال آینده این سکونتگاه‌های غیر رسمی ساماندهی خواهند شد. 
او، حل مشکل حقوقی و بحث تملک تپه شادی را از اقدامات مهم دیگر شهرداری در این دوره عنوان کرد و افزود: یکی از خواسته‌های به حق شهروندان، تملک و احیای تپه شادی بود که با تلاش واحد حقوقی، مشکلات حقوقی در حال حل شدن است و پس از تملک، کار احیا و بهسازی این تپه را آغاز خواهیم کرد.
احمدی تصریح کرد: تملک حدود 4 و نیم دانگ باغ معروف موحد یکی از کار‌های بزرگ در این دوره در حال پیگیری است و در صورت به نتیجه رسیدن این مهم، اقدام بزرگی در جهت افزایش سرانه فضای سبز صورت خواهد گرفت. 
معاون فنی و عمرانی شهرداری کازرون با بیان اینکه برای احیای بافت فرسوده شهر، بسته‌های تشویقی در نظر گرفته‌ایم، گفت: حدود 4١٢ هکتار بافت فرسوده در محدوده شهر کازرون وجود دارد و در این رابطه جهت احیای این بافت‌ها 5٠ درصد تخفیف برای صدور پروانه ساختمانی در نظر گرفته شده و نظام مهندسی هم در این رابطه بسته‌های تشویقی در نظر گرفته است.
او، اجرای طرح ممیزی املاک را جزو اقدامات لازم و ضروری شهرداری عنوان کرد و ادامه داد: این طرح در حال اجراست و اطلاعات دقیق از املاک و مستغلات سطح شهر در حال جمع آوری است، اجرای این طرح ضمن درآمد پایدار برای شهرداری باعث توزیع عادلانه خدمات در سطح شهر خواهد شد.
احمدی ادامه داد: برای طرح جامع شهری شهرداری در مرحله اول، مشاور طرح جامع شهری توسط اداره راه و شهرسازی انتخاب، و نسبت به تهیه طرح جامع اقدام کرده که در خصوص مطالبات مردم کازرون در رابطه با الحاق روستا‌های اطراف به شهر، شهرداری پیشنهاد‌های خود را در خصوص الحاق برخی از روستا‌ها و اراضی اطراف شهر به محدوده قانونی شهر ارائه داده است. 
او گفت: طرح جامع شهری در شورای شهر و نیز در کارگروه امور زیربنایی و شورای توسعه و برنامه ریزی استان ارائه و تصویب شد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری کازرون تصریح کرد: در ادامه طرح جامع پس از تایید کارگروه امور زیربنایی و شورای توسعه و برنامه ریزی استان برای تایید نهایی به شورای عالی شهرسازی و معماری ایران ارسال و در جلسه این شورا بررسی شد که برای بررسی بیشتر طرح جامع، اعضای این شورا به کازرون سفر کرده و از نزدیک موارد را بررسی کردند. 
احمدی اظهار کرد: طی 2 جلسه‌ای که در تهران با حضور شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر و مشاور طرح با اعضای شورای عالی شهرسازی و معماری ایران برگزار شد با حساسیت بیشتر طرح را بررسی کردند و مقرر شد جلسه‌ای دیگر در روز‌های آتی برای بررسی و تایید نهایی برگزار شود. 
مجید احمدی یادآور شد: کارفرمای طرح جامع شهری، اداره کل راه و شهرسازی استان بوده و طی قراردادی اداره راه و شهرسازی با شرکت مشاور شهر خانه که از طریق مناقصه برنده شده بود نسبت به تهیه طرح جامع اقدام کردند ضمن اینکه معاون شهرسازی و معماری و مدیر کل دفتر فنی استانداری و مشاور طرح، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر در همه جلسات شخصا حضور داشته‌اند و دفاعیات خود را ارائه کردند که تصمیم گیری نهایی شورای عالی شهرسازی و معماری به نمایندگی از همه وزارتخانه‌ها و سازمان‌های عضو اعلام نظر می‌کنند.
معاون فنی و عمرانی شهرداری کازرون در پایان خلاصه‌ای از عملکرد شهرداری در حوزه فنی و عمرانی را ارائه داد و گفت: در این دوره حدود ٢5٨ طرح عمرانی انجام شده است که در همین رابطه هزار و 51 متر کانال سیل بر، 5 هزار و 162 جدول کشی، 5 هزار و 500 متر رفوژ وسط 10 هزار و 151 متر کانیو و 26 هزار و 360 مترمربع موزاییک فرش و بیش از 4٠٠ هزار متر مربع آسفالت معابر سطح شهر انجام شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/937074/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خیابانی در تهران که مثل حافظ‌ شیراز، شادی‌بخش است

تاخیر در تحویل مسکن مهر اهواز صدای متقاضیان را درآورد

در ازای چند میلیارد دلار ترامپ به عربستان خواهد رفت؟

چادرملو اردکان؛ امیدِ یزدی‌ها و پدیده جدید لیگ برتر فوتبال در نخستین فصل حضور

آماده‌باش 3500 نفر در شهرداری شیراز در ایام نوروز 1404/ هم‌دلی و وفاق حاکم است

فیروزآبادی: بسته‌های حمایتی خادمیاران نکا در سایه مهر رضوی توزیع شد

راهنمای بازارهای معروف شیراز ؛ از بازار وکیل شیراز تا خیابان پشت ارگ کریمخان + آدرس و مسیر دسترسی

پلمب خانه‌های مسافر بدون مجوز در فارس/آرامگاه آبش‌خاتون مرمت می‌شود

توقف فجر سپاسی در شیراز مقابل مس سونگون

مهربانی در آستانه نوروز؛ توزیع 1000 بسته معیشتی به همت خیرین و بنیاد گلستان / کمک به خانواده‌های نیازمند، تجلی همدلی در روزهای سخت اقتصادی

آزادی یک زندانی مالی در سایه همدلی رسانه های شیراز / حرکت بی نظیر خبرنگاران و عکاسان خبری استان فارس برای نخستین بار

از ریخت و پاش و پول‌پاشی‌های بیجا خودداری کنید

کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند

آقای رییس‌جمهور! ساعت رسمی کشور را 2 ساعت جلو بکشید

مردم عراق اجازه نمی‏‌دهند دولت‌‏شان علیه منافع ایران اقدام کند

سخنران تندرویی که حکم عزل پزشکیان را داده کیست؟

عکسی که ماجرای مرگ مارادونا را بار دیگر شعله‌ور ساخت

چگونه ورق به نفع پوتین برگشت؟

عوامل موثر در ایجاد گره‌های تیروئیدی

بودجه 1404 در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد

15 هزار لیتر نفت‌گاز قاچاق در فارس کشف شد

دعوت امام جمعه شیراز از مردم برای پیوستن به پویش نه به تصادف

عرضه میوه ویژه شب عید در بازارچه‌های شه راز شیراز

پلمب خانه‌های مسافر بدون مجوز در فارس / آرامگاه آبش‌خاتون مرمت می‌شود

کلاهبرداری‌های نوروزی به بهانه بلیط ارزان هواپیما

10 سریال کره ای پیشنهادی شبیه دکستر

بازی ایران و امارات را داوران کره ای قضاوت میکنند

تقسیم بسته‌های معیشتی در بین نیازمندان در روستای بلیان کازرون

فردا سه شنبه تکلیف مزایده در پتروشیمی خلیج فارس مشخص می شود/ مزایده را رد یا تأیید نمی کنیم

فعالیت 185 مرکز عرضه تنظیم بازار توزیع میوه در فارس

رشد حجم نقدینگی در سال 1403

سرپرست خبرگزاری مهر در استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد

مراسم «به طعم مقاومت» در شیراز

مدیرکل آموزش و پرورش استان: مدارس فارس آمادگی میزبانی 70 هزار نفر میهمان نورزی را دارند

نرخ رشد 12 ماهه نقدینگی اعلام شد

چرا مکران مهم است؟!

صدور حکم اعدام برای عامل قتل نیان دختر 7 ساله بوکانی

موتورسیکلت میلیاردی قاچاق در دام پلیس کازرون گرفتار شد

چطور به فلان موسسه چند برابر بودجه می‌دهند اما به ورزش نه؟

حرکت نو در بازی کهنه‌ هسته‌ای

افزایش دستمزد کارگران؛ بالاتر از تورم

ویترین روسی در دل اژدها

مشت ترامپ باز شد!

اندیشکده آمریکایی مطرح کرد: حذف ایران از عراق

سبزی ‌های مفید برای دستگاه گوارش

درباره غده تیروئید بیشتر بدانید!

سوزن سوزن شدن دست و پا می‌تواند به این دلیل باشد

نرخ نقدینگی 27.8 درصد شد؛ رشد 22 درصدی پایه پولی

کاهش 30 درصدی تاخیر پروازها در فرودگاه امام خمینی

شرایط ثبت نام متولدین 1402 در صندوق‌های قابل معامله بورس