پیام فارس

آخرين مطالب

مسئولان به ظرفیت های استان فارس توجه کنند سیاسی

مسئولان به ظرفیت های استان فارس توجه کنند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش خبرگزاری رسا در فارس ، حجت الاسلام والمسلمین لطف‌الله دژکام نماینده ولی فقیه در فارس ، در خطبه‌های نماز جمعه امروز شیراز در رابطه با مسائل اقتصادی کشور گفت: رهبر عظیم الشأن انقلاب در دیدار با مسئولان نظام در این خصوص صحبت مفصلی فرمودند و هفت راهکار برای اینکه مسائل اقتصادی ما حل شود ذکر کردند و این 7 راهکار را عموما خود ما باید انجام دهیم.
وی ادامه داد: اینکه دستگاه تبلیغاتی و رسانه بیگانه می‌خواهد بگوید دوا و نسخه شفای اقتصاد ایران را باید غربی‌ها بپیچند برای این است که خودشان می‌خواهند سود ببرند وگرنه با ایران که در افتاده‌اند اقتصاد خودشان لنگ شده است.
امام جمعه شیراز با اشاره به گزارش بانک جهانی و رشد اقتصادی اروپا، گفت: مستحضر هستید که خودشان می‌دانند اگر با ایران معامله نداشته باشند کارشان خراب است و اگر ترامپ شلوغ می‌کند و با کانادا و مکزیک در می‌افتد و خلیج پاناما را می‌خواهد، چون اقتصادشان لطمه خورده که اگر ضرر نخورده بود کارشان به اینجا نمی‌رسید.
حجت الاسلام والمسلمین دژکام بیان کرد: شما دیدید که برخی از همین کشور‌های اروپایی و آمریکایی و در رأس خود آمریکا نسبت به کشور آرژانتین تحریم‌هایی شروع کردند و کشتی ما از اینجا حرکت کرد و از کنار مرز آمریکا رد شد و مواد نفتی را به کشوری که محاصره آمریکا بود، برد. قدرت ما زیاد شده و قدرت آنها رو به افول است، ایرانی‌ها انقلاب کردند که به هیچ کسی باج ندهند، اما خودمان می‌توانیم اقتصاد خود را قوی کنیم و به نتایج خوب برسانیم.
وی با تصریح بر اینکه انسجام در رده عالی و سران قوه خوب است و مجموعه‌های دیگر تصمیم‌گیر با سران قوا همراه هستند، گفت: این انسجام در رده عالی موجود است و رهبری فرمود در رده میانی هم انسجام باید اینگونه ایجاد شود.
امام جمعه شیراز بیان کرد: امروز دشمن به جان شما افتاده است و سهم خواهی‌هایی که اعصاب مدیران را خرد می‌کند را به خاطر رضای خدا کنار بگذاریم که این اولین قدم برای پیشبرد اقتصادمان است.
حجت الاسلام والمسلمین دژکام با بیان اینکه در دومین راهکار مقام معظم رهبری فرمودند سرعت عمل داشته باشیم، گفت: بروکراسی یا دیوان‌سالاری داریم که طولانی‌ترین آن برای استان فارس است که کاری که در سایر قسمت‌ها 6 ماه طول می‌کشد در این استان یک سال زمان می‌برد و این برای ما باعث شرمندگی است و متاسفانه واقعیت است و آمار اداری استان این را نشان می‌دهد و زیادی مشکلات را در استان بزرگ کردیم و رهبری فرموده در اقدام و عمل تسریع شود و دیر تصمیم می‌گیرید و دیر اقدام می‌کنید و مردم حس نمی‌کنند که کار دارد انجام می‌شود.
وی تاکید کرد: سرعت عمل همراه با کار کارشناسی باشد ما کارشناسان قوی داریم که به کار وارد هستند و از وجودشان حسن استفاده شود و ممکن است اقتضایی پیش آید و مدیران جابه جا شوند و مدیر تاز مسلط بر عرصه کار در ابتدا نباشد، اما کارشناس می‌داند چه خبر است لذا این مسائل را رهبری فرمودند و ما امیدواریم در اطاعت از فرمان ایشان موفق شویم و در آمار سالانه حجم بروکراسی فارس کوچک‌تر شود.
نماینده ولی‌فقیه در استان فارس به سومین ظرفیت‌های بلااستفاده کشور اشاره کرد و گفت: استان فارس ظرفیت بالایی دارد و باید از آن حسن استفاده کنیم و فعال شوند و مولدسازی را که در دوره شهید آیت‌الله رئیسی مطرح بود را مدنظر قرار دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین دژکام در ادامه به بحث مبارزه با قاچاق گریزی زد و افزود: دستگاه نظارتی باید بیشتر تلاش کنند و همه بیدار باشند و جلو سوءاستفاده به جد گرفته شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/936179/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله سازندگی/ اوج تنش، نزدیک است

آمریکایی‌ها روی اصلاح‌طلبان حساب می‌کنند

اینفوگرافی/ نکاتی برای حفظ سلامت دهان و دندان در ایام روزه‌داری

سم خاموش در مغزها و خشکبار مانده / راه‌های تشخیص و پیشگیری از آلودگی آجیل‌ها

توقیف 500 حساب بانکی مظنون به پولشویی فعالان طلا و ارز

افزایش سرمایه 117 همتی بانک‌های دولتی در سال 1403

بورس صف خرید شد

آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی از امروز

دانشجویان شعله امید را در دانشگاه‌ها روشن نگه دارند

برنامه تحویل سال نو در آرامگاه حافظ با محوریت قرآن برگزار می‌شود

هندبال چهار جانبه شیراز / روسیه در مسیر قهرمانی؛ ایران تعیین‌کننده سرنوشت جام

توقیف 3 شناور در آب‌های خلیج فارس

فروش املاک مازاد بانک‌ها با پیگیری بازرسی کل استان فارس/ تعیین تکلیف 25 فقره ملک

جشن تکلیف پسران؛آغاز بندگی درآستانه میلاد کریم اهل‌بیت

اینفوگرافی/ عوارض پوشیدن کفش تنگ و باریک به بهانه روز جهانی کفش

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محوریت سوره مبارکه لقمان

خون شهدا و ایثار رزمندگان انقلاب را بیمه کرد

چرا مذاکره با آمریکا منتفی است؟!

سرمقاله دنیای اقتصاد/ آیا برای ایران رابطه متعارف با آمریکا ضرورتی دارد؟

دلایل ریزش موی جلوی سر در زنان

عصر «کارخانه‌های تاریک» در چین؛ ربات‌ها حالا 24 ساعته مشغول کارند

کاهش دما و سامانه بارشی در راه کشور

جو آرام در اغلب مناطق کشور

کارتال مربی کاملاً تهاجمی و اهل ریسک است

توقیف 3 فروند شناور حامل سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس – آفتاب نو | اخبار ورزشی

چرا به نامه ترامپ نمی توان خوشبین بود؟

سرمقاله خراسان/ پایان سرایش شاهنامه، آغاز پاسداری از زبان ملی

عدم تحویل برخی خودروهای وارداتی با گذشت 3 ماه از تکمیل وجه

خیز رشد، صعود سرمایه گذاری

چرا سیب زمینی گران شد؟

هواشناسی ایران / ورود سامانه بارشی جدید و کاهش دما از چهارشنبه

زمان قطعی برق شیراز امروز شنبه 25 اسفند 1403

توقیف 3 فروند شناور حامل سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس

مناسبت روز/ شنبه، 25 اسفندماه

هندبال چهار جانبه شیراز/ روسیه در مسیر قهرمانی؛ ایران تعیین‌کننده سرنوشت جام

سوال روز چهاردهم مسابقه «زندگی با آیه‌ها» در فارس

آغاز فروش ویژه دو محصول لاکچری بهمن موتور با قیمت قطعی (25 اسفند)

از سورن پلاس و پژو 207 تا رانا، دنا و تارا + جزئیات

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت راه عبور از گردنه‌ های سخت است/ وجود 671 نخبه در جامعه ایثارگری مازندران

مسئولان به ظرفیت های استان فارس توجه کنند

ماه رمضان فرصت خوبی برای پهن شدن سفره های مهربانی است

تهاتر بخشی از مطالبات فروش کود اوره پتروشیمی پردیس

انفجار واحد مسکونی مسکن مهر گرمسار 5 مصدوم داشت

بهترین آش سبزی شیراز را در تهران کجا بخوریم؟

برنامه‌های تحویل سال در حافظیه با محوریت قرآن خواهد بود

بذل دانایی ، دومین جشنواره مردمی «نذر کتاب» در فارس

عزم مدیریت شهری شیراز برای ساماندهی آرامستان‌ها/ تکریم خادمان

برگزاری 15 هزار محفل انس با قرآن به نیابت از 15 هزار شهید فارس

سامانه جامع نظارت الکترونیک بخش تعاون در فارس راه‌اندازی می‌شود

عوارض جدی شیرین کننده‌های مصنوعی