پیام فارس

آخرين مطالب

رشد 18 درصدی زکات استان فارس گفتگو

رشد 18 درصدی زکات استان فارس
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مدیرکل کمیته امدادامام خمینی (ره) فارس از رشد 18 درصدی زکات در سال جاری خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسیم از شیراز، مرتضی موصلی با بیان اینکه در سال جاری شاهد رشد 18 درصدی زکات بوده‌ایم، اظهار داشت: در حال حاضر از قابلیت فنی شرکت نانینو، دستگاه‌های کارتخوانی را در نانوایی‌ها مستقر شده است که شهروندان می‌توانند هنگام خرید نان، صدقه، نذورات، زکات فطریه و سایر وجوهات شرعی خود را پرداخت کنند.
وی افزود: از ظرفیت نانوایی‌ها در سال جاری مبلغ 7 میلیارد ریال نیازمندان بهره‌مند شده‌اند.
موصلی در جلسه شورای زکات گفت: براساس راهنمایی‌های ارزشمند نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شیراز با برگزاری جلساتی با مدیریت حوزه‌های علمیه استان در زمینه بهره مندی از ظرفیت فضای مجازی و تلاش در بخش تولید محتوا و پژوهش‌های علمی با هم فکری شبکه تبلیغی روحانیون و ائمه جماعت در سطح استان ظرفیت خوبی در راستای ترویج فرهنگ زکات است، فضای مجازی استان فوق العاده در امر ترویج این فریضه تاثیرگذار است، نشستی تخصصی با حوزه علمیه استان برگزار شد و برای تولید محتوا در حوزه زکات بازنشر مطالب هماهنگی و همکاری شایسته‌ای صورت پذیرفته است.
مدیرکل کمیته امدادامام خمینی (ره) استان فارس در ادامه با اشاره به اینکه گروه‌های جهادی ظرفیت بزرگی در مسئله جمع آوری زکات می‌باشند گفت: گروه‌های جهادی در قالب گروه‌های بزرگ و منسجم با استفاده از ابزار‌های تبلیغی و جذاب میان مردم و کشاورزان حضور می یابند، ضمن تبیین فرهنگ سازی زکات در بین مردم نسبت به جمع آوری زکات در فصول مختلف اقدام جهادی می‌کنند.
موصلی گفت: در حوزه عشایری شاهد دستاورد‌های ارزنده بوده‌ایم. جشن‌های متعددی در خیلی از مناطق مختلف استان برگزار کرد‌ه‌اند و از مؤدیان زکات که سهم بسزایی در این فرصیه الهی داشته‌اند تجلیل به عمل آورده و همکاری ارزشمندی با این نهاد و شورای زکات استان داشته‌اند. 
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس 3230 نفر در حال حاضر عامل افتخاری زکات داریم همچنین 820 نفر مبلغین زکات در این امر مهم با شورای زکات و کمیته امداد امام خمینی (ره) همکاری دارند.
وی عنوان کرد: یکی از برنامه‌های این نهاد در مبارک رمضان جمع آوری فطریه و توزیع آن در بین نیازمندان است.
موصلی افزود: مردم نوع دوست استان فارس می‌توانند زکات فطریه و کفاره خود را از دبیرخانه شورای زکات استان و مراکز نیکوکاری و دفاتر کمیته امداد پرداخت کنند.
وی افزود: هر جا از مردم درخواست کمک برای نیازمندان داشتیم و به سمت ایشان رفتیم شاهد سخاوت مردم شریف استان بوده‌ایم.
به گزارش تسنیم، در سال گذشته مبلغی در حدود 300 میلیارد ریال به غیر از کمک‌های سایر مردم جمع آوری شده است.
انتهای پیام/424/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/935947/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فارن پالیسی: آیا این مرد جاسوس روسیه است؟!

4 بیماری شایع در زنان که با مشکل قلبی مرتبط است

عوامل موثر در بروز زوال عقل

آب کیمیا شد!

بازار داغ خانه های لوکس در اطراف تهران؛ رقابت شهرهای حاشیه تهران با پایتخت بالا گرفت

قیمت گوشت قرمز امروز 24 اسفند 1403 مشخص شد

مسعود نیلی: تعامل با دنیا شرط اول توسعه است

رشد چشمگیر سهام چین؛ حمایت از مصرف در برنامه دولت چین خواهد بود

شب قدر مشهد کجا بریم؟ بهترین مکان‌ ها برای احیا و راز و نیاز

تلاش کنیم در سال 1404 جامعه‌ای اخلاق‌مدارتر و اهل‌بیتی‌تر داشته باشیم

هیئت حماس به قاهره رفت

سقوط پاراگلایدر تفریحی در دریاچه مهارلو شیراز؛ یک زن کشته شد

خشت استان فارس لرزید

فوری؛ زمین لرزه نسبتاً شدید در خشت استان فارس + جزییات حادثه

زور تیم ملی هندبال به بلاروس نرسید

شورای ذی‌نفعان؛ گفت‌وگویی درباره تعدد شوراهای عالی در ایران

فواید بی‌نظیر ورزش برای مغز

وضعیت بازار طلا و سکه در روزهای پایان سال

خرید جهیزیه در آستانه نوروز 1404 چقدر هزینه دارد؟

فشار فروش نهنگ‌های آدا کاردانو؛ آیا امیدی به تغییر روند نزولی هست؟

تکذیب شایعات آب نمک بالای نفت صادراتی ایران

ماشین شانس رو امتحان، یک میلیارد تومان جایزه طلا

قیمت بلیت هواپیما فروردین 1404 / بلیت یک‌طرفه مشهد، اصفهان و شیراز چند؟ + جدول

تراکنش شاپرک در بهمن‌ به 1661 همت رسید| مردم بیشتر از پارسال خرید کرده‌اند

دعوای زن و شوهری در ورزشگاه آزادی؛ زوج عجیب هوادار تیم‌های پرسپولیس و ملوان مقابل دوربین خبرورزشی +فیلم

بهترین مواد غذایی برای تقویت چشم

بحران مالی فولکس‌واگن را به سمت تولید سلاح کشاند

بازگشت داوود مهابادی به نیمکت مربیگری

سقوط یک پاراگلایدر در محدوده دریاچه مهارلوی شیراز

شهرداری شیراز پرچم دار ورزش همگانی کشور

برگزاری میز خدمت ویژه خانواده‌های شهدا و ایثارگران در نماز جمعه شهرستان رودان

سخنرانی مدیر کل بنیاد سمنان در مراسم نماز جمعه به مناسبت بزرگداشت روز شهید

لزوم حفظ و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده

«قرآن کریم» محور برنامه‌های سال نو در آرمگاه حافظ شیرازی

خشت فارس لرزید

خروج بنیاد مستضعفان از بنگاه‌‏داری؟

با این پنج خوراکی در خواب کالری بسوزانید

پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته سال 1403

سود 4 میلیونی سهام عدالت تکذیب شد

فارس| برپایی نمایشگاه «گنبدهای برافراشته» در موزه حرم مطهر

بیانیه تازه حماس از روند تبادل اسرا/ یک اسیر دیگر آزاد شد

قاتل سریالی پس از 6 قتل خودکشی کرد

ما غرق نعمت هستیم ولی خیلی اوقات حواسمان نیست؛ یکی از نعمت‌ها انقلاب اسلامی است که ما ناسپاسی می‌کنیم

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در روستای ملوند عشق آباد + عکس

هدف آمریکا از مذاکره فریب ملت ایران است

جزئیات سقوط مرگبار پاراگلایدر در مهارلو فارس؛ یک کشته و یک مصدوم

مهابادی سرمربی شهر راز شیراز شد

سقوط پاراگلایدر تفریحی زن جوان را کُشت

خشت لرزید

واکاوی کشتار علویان در بستر منطقه‌ای