پیام فارس

آخرين مطالب

حضور وزیر ورزش و جوانان در پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در شیراز سیاسی

حضور وزیر ورزش و جوانان در پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در شیراز
  بزرگنمايي:

پیام فارس - وزیر ورزش و جوانان گفت: استان فارس با یک‌هزار و 700 کشته در تصادفات رانندگی متاسفانه آمار بلایی در کشور را به خود اختصاص داده است که میطلبد مردم فهیم این استان بیش از گذشته قوانین و مقررات رانندگی را رعایت کنند تا این آمار کاهش یابد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، احمد دنیا مالی امروز_ جمعه سوم اسفند_ در پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در شیراز که به همراه استاندار فارس، فرمانده نیروی انتظامی استان، رئیس فراکسیون ورزش مجلس، شهردار شیراز و دیگر مسئولان استانی و شهری برگزار شد اظهار کرد: تحرک و افزایش فعالیت‌های بدنی باید در بطن جامعه نهادینه شود و این پیاده‌روی موجب شور و نشاط در جامعه است.
وی با بیان اینکه امسال در سطح کشور 1700 برنامه صبحگاهی و عصرگاهی با مشارکت قریب 7 میلیون نفر اجرا شده است، افزود: تلاشمان بر این است تا سطح این برنامه‌ها و حضور مردم را در برنامه‌های خانوادگی ورزش افزایش و ارتقا دهیم.
وزیر ورزش و جوانان گفت: بزرگراه آیت‌الله حائری شیرازی یکی از رینگ‌های شهری بی‌نظیر در سطح کشور است لذا نیاز است که از مسئولان طراحی و اجرای این بزرگراه قدردانی و تشکر کرد.
دنیا مالی در ادامه از اجرای پویشی با مشارکت جوانان در کشور خبر داد و افزود: در ایام نوروز پیش‌رو پویش «نه به تصادف» توسط جوانان در سطح کشور اجرا خواهد شد، زیرا در عید سال 1403 قریب یک هزار و 75 مورد تصادف منجر به فوت در سطح کشور داشتیم.
وزیر ورزش و جوانان گفت: استان فارس با یک‌هزار و 700 کشته در تصادفات رانندگی متأسفانه آمار بلایی در کشور را به خود اختصاص داده است که می‌طلبد مردم فهیم این استان بیش از گذشته قوانین و مقررات رانندگی را رعایت کنند تا این آمار کاهش یابد.
حسینعلی امیری استاندار فارس هم گفت: مطابق فرمایشات رهبر انقلاب، نشاط و شادی نیاز امروز جامعه ما است.
وی با بیان این‌که در آموزه‌های اسلامی همواره بر تفریح و نشاط به عنوان بخشی از فعالیت‌های روزمره تأکید شده است، افزود: از روزی که در خدمت مردم استان فارس هستم، در دستورات خود به دستگاه‌های ذی‌ربط همواره بر ایجاد شور و نشاط و شادی تاکید کرده‌ام.
امیری با بیان اینکه همایش پیاده‌روی روزهای گذشته در مرودشت و امروز نیز در شیراز برگزار شده است، ثبت نام بیش از 200 هزار نفر از شهروندان شیرازی را برای حضور در همایش پیاده‌روی خانوادگی، نشانه توجه و نیاز جامعه به شور و نشاط دانست.
استاندار فارس، ضمن تقدیر از حضور همه مردم شریف شیراز، از مسئولان ذی‌ربط خواست تلاش خود را برای برگزاری هرچه بیشتر برنامه‌های اینچنینی به کار گیرند.
به گزارش ایمنا، تعداد 500 دوچرخه و یک هدیه 800 میلیون تومانی، جایزه ویژه این همایش پیاده روی در کلان‌شهر شیراز بود.
کد خبر 842310

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/935557/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله دنیای اقتصاد/ قرعه فال به نام امارات

تغییر کانال میانجی‌گری

سرمقاله سازندگی/ تردید بر میانجیگری مسکو

دلایل ابتلا به زانودرد ناگهانی

پزشکیان: مدیران فقط خبر می‌دهند وای تورم اما نمی‌دانند گیر کجاست؟

چالش‌های فرا روی حوزه سرمایه گذاری خارجی در فارس

هواشناسی ایران/ تشدید بارش‌ها در نواحی شمال شرقی کشور

آیت‌الله مروی: خدمات کریمانه و منصفانه اصناف به زائران، جلوه‌ای از ارادت به حضرت رضا (ع) است

تا پایان سال، ٢٠٠ هزار مترمربع از معابر سطح شهر کازرون آسفالت می شود

توزیع رب و روغن الکترونیک و بازگشت به دهه 60

٢٠٠ هزار مترمربع از معابر سطح شهر کازرون تا پایان سال، آسفالت می شود

قتل 8 نفر به دست قمارباز شیرازی در فارس و اصفهان | قاتل به زندگی خود پایان داد

اینفوگرافی/ 6 عادت که روزتان را خراب می‌کند

نفس‌های آخر دیپلماسی هسته‌ای؟

جوزف نای: ترامپ در 8 هفته 80 سال قدرت نرم آمریکا را به باد داد

سرمقاله خراسان/ شهیدی که هنوز دل‌ها برایش می‌سوزد

آخرین وضعیت خرید مردم با کالابرگ

صدور 3.5 میلیون سند حدنگاری از شروع اجرای قانون الزام

پزشکیان خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه: خداوکیلی هیچ وزارتخانه‌ای از داده‌های شما استفاده نمی‌کند

زمان قطعی برق شیراز امروز پنجشنبه 23 اسفند (خاموشی برق)

آکادمی سحر قهرمان لیگ برتر بسکتبال زنان شد | افرا ورزش

استاندار فارس: ظرفیت تولید واحدهای صنعتی استان ارتقا یابد

افزایش 10 درصدی تولید گوشت مرغ در فارس

چالش‌های مذاکرات ایران و امریکا

آیا رژیم گوشتخواری منجر به افزایش کلسترول می‌شود؟

زمان قطعی برق شیراز امروز 23 اسفند 1403

سوال روز دوازدهم مسابقه «زندگی با آیه‌ها» در فارس

هواشناسی ایران امروز پنجشنبه 1403/12/23: تشدید بارش‌ها در نواحی شمال شرقی کشور

دیدار کارکنان بنیاد و خانواده های معظم شهدا با نماینده ولی فقیه و امام جمعه سمنان به مناسبت بزرگداشت روز شهید

تورنمنت بین‌المللی هندبال؛ تیم ملی بلاروس وارد شیراز شد | اخبار ورزشی

تراکتور حذف شد؛ سکوت علیرضا بیرانوند شکست!

عدد نجومی 2.2 میلیارد دلاری در فوتبال خلیج فارس!

دریای خون در شیراز/ خودکشی بعد از قتل عام شش نفر

افزایش دما و وزش باد در ارتفاعات/ احتمال وقوع بهمن

رسانه آمریکایی مطرح کرد: بازی هسته‌ای ایران و ترامپ

مشخصات پیکاپ کره ای جدید بازار ایران + جزئیات

آکادمی سحر قهرمان لیگ برتر بسکتبال بانوان شد

عامل قتل 8 نفر در شیراز، خمینی‌شهر و شهرضا خودکشی کرد

رئیس هیئت مدیره استقلال:باشگاه استقلالِ تهران جدید، با ثبات مدیریتی و بدون بدهی‌های پنهان

قتل 8 نفر در شیراز و اصفهان / قاتل خودکشی کرد

توزیع 8 هزار بسته غذایی بین نیازمندان شیراز

از رفیق‌دوست تا سعید قاسمی

ضربه برکناری وزیر اقتصاد به بورس

اتهام به رئیس‌جمهور

تجمّع عجیب علیه سران قوا

پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در شیراز با حضور وزیر ورزش و جوانان

مشکلات 2 ورزشگاه بزرگ شیراز از طریق مولدسازی برطرف می‌شود

حضور وزیر ورزش و جوانان در پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در شیراز

وزیر ورزش و جوانان در شیراز: از ظرفیت بخش خصوصی در تکمیل پروژه‌های ورزشی استفاده می‌کنیم

وزیر ورزش و جوانان : سالن 6هزار نفره شیراز به بخش خصوصی واگذار می شود+فیلم