پیام فارس

آخرين مطالب

توصیه‌های مرتبط با روزه‌داری و مصرف داروها علمي

توصیه‌های مرتبط با روزه‌داری و مصرف داروها
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا /رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری هاز غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: بیماران قبل از اقدام به روزه داری، در خصوص نحوه مصرف داروها، با پزشک خود مشورت کنند.
مریم یزدی زاده افزود: مصرف دارو در زمان تجویز شده یک امر ضروری است لذا بیماران قبل از اقدام به روزه‌داری، درخصوص نحوه مصرف داروها، با پزشک خود مشورت کنند.
وی با اشاره به اینکه در زمان روزه‌داری هیچگاه وعده‌های دارو را خودسرانه حذف و یا به زمان دیگری موکول نکنند، تصریح کرد: این عمل سبب اختلال در روند درمان می شود.
یزدی زاده خاطرنشان کرد: مصرف بسیاری از داروها را می‌توان پس از مشورت با پزشک به زمان سحری یا افطار منتقل کرد.
رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر دانشگاه‌ علوم پزشکی ارومیه اظهار کرد: مبتلایان به بیماری‌های مزمن مانند فشارخون، دیابت، قلبی عروقی، تنفسی و اختلالات کلیوی در این خصوص که آیا روزه داری برایشان بدون اشکال است یا خیر و همچنین در صورت بی خطری، در مورد نحوه مصرف دارو و رژیم غذایی مناسب در ماه مبارک رمضان، باید با پزشک مشورت کنند.
وی ادامه داد: اثربخشی بسیاری از داروها، ارتباط مستقیمی با مصرف به موقع آنها در زمان معین دارد لذا در ایام روزه داری، خودسرانه نوبت داروی خود را قطع نکنند چرا که قطع ناگهانی برخی از داروها به واسطه روزه داری بسیار خطرناک است.
وی با اشاره به اینکه بیماران دیابتی باید پیش از شروع ماه مبارک رمضان تحت بررسی پزشکی قرار گیرند، یادآورشد: بیماران باید از نظر سطح قندخون، فشار خون، چربی خون، انعقاد خون و بررسی های کلی وضعیت بیوشیمی خون بررسی گردند و بر این اساس رژیم غذایی و دارویی مختص هر بیمار قبل از شروع ماه مبارک تعیین شود، همچنین در مورد علائم افزایش و کاهش قند خون، اندازه گیری قند خون، تنظیم وعده‌های غذایی، فعالیت بدنی و مصرف داروها در ماه مبارک رمضان باید آموزش لازم را دریافت کنند.
یزدی زاده افزود: استفاده از داروهای ضدبارداری ترکیبی مانند LD در بانوان باید طبق دستور پزشک معالج باشد و جهت قطع خونریزی دوران قاعدگی و به منظور کامل کردن روزه در ماه رمضان، نباید مصرف شود چرا که تبعات خطرناکی مانند اختلالات انعقادی و ایجاد لخته خون در عروق اندام‌های تحتانی و حتی عروق مغزی به دنبال خواهد داشت.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/934882/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله وطن امروز/ فلسفه و تفسیر قرآنی

آیا جاه‌طلبانه‌ترین پروژه بن سلمان شکست خورده است؟

سرمقاله اطلاعات/ نبرد نابرابر دولت با ناترازی و گسست

این خوراکی‌ها را شب، قبل از خواب نخورید

رژیم فستینگ برای همه مناسب است؟

مخبر: از تولید گوشی‌های ایرانی به شرط کیفیت بالا حمایت می‌شود

نماینده کارگران: هیچ افغانی در معادن ایران کار نمی‌کند

وزیر ارتباطات: رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب مشخص نیست

جزئیات افزایش تسهیلات مسکن

سرمایه گذاری با سود پیش بینی شده 36 الی 42 درصد + وثایق بانکی، حد اعتباری، وام

تحول دیجیتال در بورس تهران محقق شد

80 درصد ظرفیت پذیرش اسکان نوروزی مدارس فارس اینترنتی است

سرمقاله شرق/ یک جای کار می‌لنگد

سرمقاله جوان/ باید پیام قدرت ارسال کنیم

آمادگی جسمانی یا کاهش وزن؛ کدام مهم‌تر است؟

تشخیص زودرس بیماری با تست آزمایش‌ غربالگری

هشدار! خطر مالیدن خمیردندان به پوست سوخته که نمی دانستید

صادرات خرما ممنوع شد

اعلام شروط سازمان بورس برای بازنگری در دامنه نوسان

سدهای تهران شرایط مناسبی ندارند

نمایی متفاوت از بزرگ‌ترین ایستگاه مترو جزیره‌ای خاورمیانه در مشهد

ورود بخش خصوصی به واردات سیب‌زمینی

مکاتبه مجلس با وزارت اقتصاد؛ حقوق ورودی کالاها تغییر نمی‌کند

راهنمای دریافت ویزای اروپا در کوتاه‌ترین زمان

زلزله 4.5 ریشتری بخش کنارتخته فارس را لرزاند

حل مشکلات کشور در گرو پیروی از راه شهداست

جام رمضان و محفل شهدایی ویژه ایثارگران در 15استان کشور برگزار می‌شود

کشف بیش از 26 هزار عدد مواد محترقه پرخطر در شیراز

لزوم فرهنگ سازی و آموزش برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی

زلزله کنارتخته فارس خسارتی نداشته است

اعزام تیم های امداد و نجات هلال‌احمر به بخش کنار تخته فارس

زلزله 4.5 ریشتری بخش کنار تخته فارس را لرزاند

سرمقاله همشهری/ برنامه جاه‌طلبانه ترامپ برای غزه؛ از ایده تا عمل

سرمقاله جام جم/ غرب روی دور بی‌نتیجه تهدید ایران

تکلیف‌مان با وای‌ فای و امواجش چیست؟

تغذیه درست ، روزه‌داری بی دردسر

خطرات پنهان خانه‌تکانی شب عید

سکه 80 میلیون تومان شد!

معاون اسبق وزیر کشاورزی: اگر همه برنامه هفتم هم اجرا شود در کشاورزی اتفاقی نمی‌افتد

رشد 2 هزار واحدی شاخص بورس

فروش بلیت هواپیما بالاتر از نرخ تعیین شده ممنوع شد

اظهارات عجیب دبیرکل انجمن صنفی صنایع پتروشیمی

خضریان: به وزیر کار گفتیم امسال برای تعیین حقوق کارگران، خط فقر هر استان را تعیین کند

یک نماینده: شرکت‌های فولادی و پتروشیمی در بازگشت ارز‌های خود تأخیر دارند

راز موفقیت صنعت خودرو در چین چیست؟

آموزش کسب درآمد از تلگرام، راهی برای درآمد بیشتر! (جامع و رایگان)

برداشت یک میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی جهت تامین اعتبار «غذای دانشجویی»

مدیرکل انتقال خون: سهم زنان فارس در اهدای خون اندک است

فصل جدید کاوش در میراث جهانی بیشاپور آغاز شد

دانشگاه آزاد فارس به کمک مدیریت پسماند شهری آمد