پیام فارس

آخرين مطالب

تشکیل 100 پرونده قضایی برای ساختمان های ناایمن شیراز فرهنگي

تشکیل 100 پرونده قضایی برای ساختمان های ناایمن شیراز
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز- رئیس سازمان آتش نشانی شیراز از تشکیل 100 پرونده قضایی برای ساختمان های ناایمن شیراز خبر داد و گفت: 20 ساختمان دارای خطرات جدی بوده و باید هرچه سریعتر ایمن سازی شوند.

به گزارش خبرنگار مهر ، هادی عیدی پور صبح یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به بیان اقدامات انجام شده در سازمان آتش نشانی شیراز برای پیشگیری از اتفاقات احتمالی در چهارشنبه آخر سال پرداخت و گفت: امسال سومین پویش چهارشنبه سوری اصیل را با همکاری استانداری و سایر یگان‌های آتش‌نشانی استان برگزار خواهیم کرد.
وی ادامه داد: در دو سه سال اخیر با انجام این پویش آرامش خوبی در شب‌های چهارشنبه سوری برقرار بود به طوری که سال گذشته نه تنها در شیراز بلکه در استان فارس هیچ‌گونه مورد فوتی نداشته و فقط 8 حادثه آتش سوزی گزارش شد.
رئیس سازمان آتش نشانی شیراز بر لزوم فرهنگ سازی و آموزش صحیح برای آگاه‌سازی مردم تاکید کرد و افزود: تجربه ثابت کرده که هرگاه کنار مردم بوده‌ایم اتفاقات خوبی رقم خورده و این بار نیز با جلسات هماهنگی مختلفی که با سازمان‌های مرتبط داشته‌ایم امیدوار هستیم که با آمادگی کامل بتوانیم شب چهارشنبه سوری امسال را نیز پشت سر بگذاریم.
عیدی پور همچنین از مردم خواست که از تجمع‌های بی‌مورد در شب چهارشنبه سوری که باعث اخلال در امدادرسانی نیروهای امدادی می‌شود جدا خودداری کنند.
رصد ایمنی مجتمع‌های تجاری و اداری شیراز توسط آتش نشانی
رئیس سازمان آتش نشانی شیراز در بخش دیگری از این نشست خبری در خصوص ساختمان‌های ناایمن شهر شیراز گفت: برای بیش از یکصد ساختمان پرونده قضائی تشکیل شده است که 20 مورد آنها دارای خطر بالاتری هستند و باید هرچه زودتر ایمن سازی شوند.
عیدی پور ادامه داد: همگی اماکن از مجتمع‌های تجاری و اداری هستند که کاملاً در رصد سازمان آتش نشانی قرار دارند اما پیگیری‌های لازم برای دفع خطر باید هرچه زودتر انجام شود.
رئیس سازمان آتش نشانی شهرداری شیراز در خصوص وضعیت ایمنی بیمارستان‌های شیراز نیز افزود: آن دسته از بیمارستان‌هایی که دارای سازه‌های قدیمی هستند بیش از 50 درصد ایمنی ندارند و دانشگاه علوم پزشکی وظیفه دارد که سالانه برای افزایش ایمنی آنها هزینه‌های لازم را انجام دهد.
عیدی پور تصریح کرد: سازمان آتش نشانی در مورد جام جان مردم با هیچ ارگانی تعارف ندارد ولی امکان پلمپ هیچ بیمارستانی به دلیل نقص در ایمنی وجود ندارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/934784/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تهران در آستانه‌ یک تصمیم تاریخی

اپوزیسیون جایگزینی برای جمهوری اسلامی ندارد

چرا دولت گام دوم فیلترینگ را بر‌نمی‌دارد؟‌

آخوندی: نامه ترامپ به رهبری، آیا پنجره‌ای به‌ سوی صلح است؟

سال 1404؛ چشم انداز سال سختی که در پیش است؟

باز هم اشتباه کردید خانم سخنگو!

ساختن «ناوگان دریایی» انگلستان با نفت «مجانی» ایران

قانون حجاب و بیم رودررویی با مردم

آیا «ترامپ» جبهه‌ اوکراین را زمین‌گیر کرد؟

اقدام جدید دولت ترامپ برای تنگ‌تر کردن حلقه تحریم ایران

بیماری قوز قرنیه چیست؟

فرق قوز قرنیه با آستیگمات چیست؟

سامانه ثبت نام خودروهای وارداتی دوباره در دسترس قرار گرفت

عارف: بازرسی‌ و کنترل بازار تا پایان عید با قوت ادامه می‌یابد

رئیس سازمان بورس: در زیرساخت‌های بازار و دامنه نوسان در سال 1404 بازنگری می‌کنیم

عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا: به اسم آزادی اقتصادی هر روز آزادی مردم محدوتر می‌شود

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اسفند 1403

بازماندن مستمری بازنشستگی از هزینه‌های زندگی

زورآزمایی حداقل دستمزد و خط فقر

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: بانک آینده باید منحل شود و قابل اصلاح نیست

فعالیت یک دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی شیراز تعلیق شد

بالاده فارس لرزید

سناریوی جدید علیه پاستور

یک حقوقدان نوشت: ماه رمضان و مساله حاکمیت قانون

«پزشکیان» به چه سمتی می‌رود؟

علائم قوز قرنیه و نحوه تشخیص آن چگونه است؟

مهم‌ترین و شایع‌ترین عوامل خطرساز برای زخم های معده چیست؟

تامین زمین برای ساخت 1.5 میلیون واحد مسکونی

پیش بینی بورس دوشنبه 20 اسفند 1403

پیش بینی قیمت دلار 20 اسفند 1403

ضربه ١5٠ میلیارد دلاری مهاجرت نخبگان از کشور

روایت اکوایران از زیان انباشته بانک‌ها

بهترین میم کوین‌ها برای خرید در مارس 2025؛ 5 توکن کم‌حجم با پتانسیل رشد بالا

گره بودجه 1404 در صحن مجلس؛ شورای نگهبان چهارشنبه تصمیم می‌گیرد

جانباز 70 درصدگیلانی به یاران شهیدش پیوست

پای ایران در میان است!

چالش‌های کلیدی فشار حداکثری ترامپ

آیا پزشکیان باید زیر میز وفاق بزند؟

جولان جانی‌ها

بحران پشت سدهای پایتخت

نیویورک تایمز: ترامپ آرزوی دیرینه روسیه را برآورده می‌کند؟

لیزر چگونه می‌تواند باعث آسیب به چشم شود؟

اوراق گواهی طلای بانک مرکزی نیاز به مجوز بورس دارد؟

سخنگوی صنعت آب: مخازن آب‌های سطحی تهران با ادامه روند فعلی خالی می‌شود

قیمت لبنیات در 6 ماهه ابتدایی دولت پزشکیان چقدر تغییر کرد؟

روند صعودی قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار وارد کانال 92 هزارتومانی شد

کبد: بمب ساعتی بدن!

شماره استعلام پیامکی چک اعلام شد

محاکمه متهمان پشتیبانی از عاملان حملات تروریستی به حرم شاهچراغ(ع) آغاز شد

محاکمه متهمان پشتیبانی از عاملان حملات تروریستی به حرم شاهچراغ(ع)