هزار میلیارد تومان برای احیای مجموعه تاریخی زندیه در شیراز اختصاص یافت
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - شهردار شیراز از تخصیص هزار میلیارد تومان برای احیای مجموعه تاریخی زندیه و بهرهبرداری از فاز نخست آن در نیمه اول سال آینده خبر داد.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمدحسن اسدی جمعه در این باره به خبرنگاران گفت: تلاش میکنیم با سازمان یونسکو ارتباط برقرار کرده و داشتههای شیراز مانند مجموعه تاریخی زندیه را ثبت جهانی کنیم.
وی با بیان اینکه شهرداری شیراز در کنار تمام فعالیتهای عمرانی به مسائل فرهنگی نیز میپردازد، تصریح کرد: شهرداری شیراز و شورای اسلامی شهر کار احیا و بازآفرینی مجموعه تاریخی زندیه را با تأمین اعتبار هزار میلیارد تومان آغاز کرده است.
اسدی، احیای میدان توپخانه و نقارهخانه را از دیگر اقدامات شهرداری شیراز در این راستا عنوان کرد و افزود: تلاش میکنیم تا در نیمه اول سال آینده فاز اول طرح زندیه افتتاح شود.
شهردار شیراز با یادآوری اینکه علامه قطبالدین شیرازی در تبریز دفن شده است، گفت: بنا داریم در صورت امکان، مناسب بودن شرایط و قبول همکاری مسئولان در تبریز، به مقبره قطبالدین شیرازی رسیدگی ویژه داشته باشیم.
-
جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹:۵۷
-
۳ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/921842/