پیام فارس

آخرين مطالب

واریز افزایش مبلغ یارانه نقدی سه دهک اول در روز 25 بهمن | واریز 2/000/000 میلیون تومانی یارانه نقدی برای خانوار 4 نفره اجتماعي

واریز افزایش مبلغ یارانه نقدی سه دهک اول در روز 25 بهمن | واریز 2/000/000 میلیون تومانی یارانه نقدی برای خانوار 4 نفره
  بزرگنمايي:

پیام فارس - طرح جدید دولت برای پرداخت یارانه به افراد بالای 60 سال | طرح کالابرگ ماه رمضان به مراحل پایانی رسید | واریز کالابرگ 800/000 تومانی برای خانوارهای دهک 1 تا 4
جبار کوچکی‌نژاد عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1404 مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گویی، درباره پرداخت کالابرگ الکترونیک در سال آینده گفت: ما در قانون بودجه 1404، 11 میلیارد یورو برای تامین کالا‌های اساسی مردم از طریق کالابرگ و یا روش‌های دیگر مشخص کردیم و به دولت یادآور شدیم که وقتی دلار 28500 تومانی را به 38000 تومان می‌رسانید، یعنی 130 الی 140 هزار میلیارد دلار از محل این مابه‌التفاوت، منابع به دست می‌آورید که می‌توانید به دهک‌های پایین جامعه کمک کنید.
چندی پیش رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه به دولت پیشنهاد کرد مبلغ یارانه نقدی با 100 هزار تومان افزایش مواجه شود.
رحیم زارع گفت: دولت در لایحه بودجه 1404، نرخ ارز ترجیحی کالاهای اساسی را از 28500 به 37500 افزایش داده است که این مسئله قطعا بهای کالاهای اساسی را تحت شعاع قرار می‌دهد. طبق محاسباتی که ما داشتیم، با اعتبارات ریالی حاصل از افزایش نرخ ارز ترجیحی کالاهای اساسی، دولت می‌تواند حداقل 100 هزار تومان به یارانه‌ نقدی فعلی اضافه کند یا اینکه این مبلغ را در قالب کالابرگ به مردم بدهد که پیشنهاد ما پرداخت کالابرگ به مردم است، چراکه از افزایش حجم نقدینگی در اقتصاد کشور جلوگیری می‌کند.
این سخنان باعث شد که شایعاتی در خصوص افزایش مبلغ یارانه نقدی از بهمن 1403 منتشر شود اما طبق بررسی‌های انجام شده، یارانه نقدی در دو ماه پایانی سال تغییر پیدا نخواهد کرد. 
مبلغ دقیق یارانه بهمن 1403
مبلغ یارانه معیشتی از سال 1401 تاکنون، 400 هزار تومان برای یارانه بگیران دهک‌های اول تا سوم و 300 هزار تومان برای یارانه بگیران دهک‌های چهارم تا نهم بوده و افراد مشمول دهک‌ درآمدی دهم نیز از دریافت یارانه محروم هستند.
بنابراین در بهمن 1403 نیز یارانه نقدی به مانند ماه‌های قبل برای یارانه بگیران دهک‌های اول تا سوم و دهک‌های چهارم تا نهم به ترتیب 400 هزار تومان و 300 هزار تومان برای هر نفر خواهد بود.
یارانه نقدی سه دهک اول در روز 25 بهمن واریز می‌شود و یارانه بگیران سایر دهک‌ها نیز یارانه خود را در روز 30 بهمن دریافت خواهند کرد.
دولت چراغ سبز نشان داد
سیدحمید پورمحمدی، درباره بررسی ایرادات شورای نگهبان به بودجه 1404 در صحن مجلس شورای اسلامی گفت: در مورد بعضی از مواردی که از دید اعضای شورای نگهبان انطباق با شرع یا قانون اساسی نداشت یا دچار ابهام در نحوه نوشتار بود؛ مانند بخشی که منابع که به صورت کافی دیده نشده بود و یا در بخشی از موارد هزینه‌هایی دیده شده بود که منبع برایش دیده نشده بود یا بعضی از جاهای با سیاست‌های کلی برنامه و یا سایر سیاست‌ها انطباق آن‌ها احراز نشده بود به مجلس برگشت. خوشبختانه این موارد در کمیسیون تلفیق بررسی شدند، در صحن هم تصویب و نهایی شد در برخی موضوعات هم مجلس اصرار کرد که به مجمع تشخیص مصلحت خواهد رفت به جز این موارد کارش تمام شده است.
وی درباره اینکه برخی از نمایندگان در خصوص کسری بودجه سال 1404 مطالبی عنوان کرده‌اند، گفت: تا زمانی که بودجه ابلاغ نشود و جداول را تنظیم نکنیم نمی‌‌شود جواب دقیقی داد. ما لایحه‌ای که تنظیم و تقدیم کردیم بر این اساس بود که کسری نداشته باشد، الان احکام باید به دست‌مان برسد و جداول را بر اساس آن احکام تنظیم کنیم بعد اظهارنظر کنیم.
پورمحمدی درباره انتقادات به بالا رفتن ارز نیمایی و تاثیر آن بر کالاهای اساسی و اینکه برخی از مجلسیان عنوان می‌کنند این افزایش نرخ ازر نیمایی بر بازار شب سال تاثیر می‌گذارد و حتی ممکن است دلار به قیمت 100 هزار تومان هم در این ایام برسد، بیان کرد: خیر، بحث کالاهای اساسی و دارو به صورت ترجیحی کماکان ادامه خواهد داشت و آن چیزی که الان به عنوان بازار توافقی است، برای سایر کالاهاست ارتباطی معیشت و سلامت مردم ندارد. 
وی در پاسخ به این که آیا ارز دارو با کمبود مواجه است، گفت: ارز دارو کم نداریم حتی منابعی هم تامین کردیم که ذخایر مورد نیاز دارو و کالاهای اساسی را فراهم کنیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره انتقاد برخی کارشناسان مبنی بر اینکه امسال بودجه در سطح خرد آنچنان مشخص نیست، گفت: آن چیزی که کارشناسان بیان کرده‌اند کاملا درست است چون بودجه امسال دو مرحله‌ا و دوسطحی است؛ سطح اول که مطالب احکام و جداول کلان است در مرحله اول به مجلس می‌دهیم که هنوز ابلاغ نشده است چراکه اول مجلس باید کلیات بودجه را ابلاغ کند بعد از آن 10 روز زمان داریم بر اساس آن جداول را تنظیم و تقدیم مجلس کنیم.
تایید احتمال افزایش 100 هزار تومانی یارانه نقدی
وی در خصوص احتمال افزایش یارانه نقدی 100 هزارتومانی از محل حذف دهک‌ های بالا به یارانه دهک‌ های پایین گفت: هنوز قانون بودجه ابلاغ نشده است،‌ به محض اینکه ابلاغ شود نظر مجلس هرچه باشد، اجرایی می‌شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره ارائه کالابرگ الکترونیکی پیرو تاکید رئیس مجلس تا ماه مبارک رمضان بیان کرد: بودجه سال آینده از یک فروردین لازم‌الاجرا می‌شود بعد از ابلاغ هر چه قانون‌گذار تصمیم گرفته باشد و تصویب کرده باشد، اجرا می‌شود اما در سال جاری ان‌شاالله برای دهه فجر یک بسته معیشتی داده می‌شود.
وی در پاسخ به این که بودجه سال آینده توان چنین اقداماتی را دارد یا خیر، گفت: هنوز ابلاغ نشده است باید بیاید ببینیم چه چیزی داخلش است بعد اظهارنظر کنیم.
چراغ سبز مجلس برای افزایش یارانه ها
جبار کوچکی‌نژاد عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1404 مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گویی، درباره پرداخت کالابرگ الکترونیک در سال آینده گفت: ما در قانون بودجه 1404، 11 میلیارد یورو برای تامین کالا‌های اساسی مردم از طریق کالابرگ و یا روش‌های دیگر مشخص کردیم و به دولت یادآور شدیم که وقتی دلار 28500 تومانی را به 38000 تومان می‌رسانید، یعنی 130 الی 140 هزار میلیارد دلار از محل این مابه‌التفاوت، منابع به دست می‌آورید که می‌توانید به دهک‌های پایین جامعه کمک کنید.
نماینده مردم رشت و خمام در مجلس درخصوص حذف 3 دهک بالای درآمدی بیان کرد: 3 دهک بالای درآمدی باید حذف شوند که از محل آن، حدود 40 هزار میلیارد تومان منابع به‌دست می‌آید که قرار شده به 5 دهک پایین جامعه برای تامین کالا‌های اساسی کمک کنند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: روش اعطای کالابرگ، روش سختی است به همین دلیل دولت‌ها اصولا راحت‌ترین راه که پرداخت نقدی است را انتخاب می‌کنند، اما ما تاکید می‎کنیم دولت این حمایت‌ها را باید در قالب کالابرگ ارائه دهد.
منبع: خبر آنلاین

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/917452/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علت توقف این نمادهای بورسی چیست؟

حال و هوای آخرین پنجشنبه سال در امامزاده بی بی سکینه خاتون (س) ماهدشت + عکس

سایه ابهام بر سر معامله 24 هزار میلیارد تومانی/ سازمان بورس نامه زد؛ شریعتمداری شفاف‌سازی می‌کند؟

هواشناسی کردستان 24 اسفند/ احتمال وقوع بهمن وجود دارد؟

حواشی دیدار هندبال روسیه و بلاروس در استان فارس

آخرین 5 شنبه سال در کنار اموات / ثواب زیارت اهل قبور در 5 شنبه آخر سال

تیم ملی هندبال روسیه برابر بلاروس پیروز شد

از قتل جوان 23 ساله تا دستگیری عامل تیراندازی در فارس

مصدومیت نوجوان 16 ساله بر اثر انفجار ترقه

کشف 170 رأس احشام فاقد مجوز در فارس

تفسیر دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان

مرگ دلخراش شهروند کرجی درپی ریزش بهمن در آسارا

بازدید مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از شرکت صبا فولاد خلیج فارس

پایان تلخ یک صعود؛ انتقال پیکر 2 کوهنورد لارستانی از قله دماوند

معاویه آل‌سعود

توپ در زمین مسکو

درس‌‏هایی از دیپلماسی فنلاندی برای ایران

با افزایش قد کودکان خطر این بیماری ها در بزرگسالی بیشتر و این بیماری ها کمتر می شود

مصرف این آجیل سبب کاهش وزن می‌شود

پزشکیان: قدم نخست در حل ناترازی‌ها مصرف منطقی است

فرار مشتریان پژو و تارا از بازار خودرو

بررسی مزدا 3 مدل 2024 ؛ بازگشت سدان محبوب بهمن موتور

آکسیوس از طرح جدید برای تمدید آتش‌بس غزه خبر داد

معروف‌ ترین افطاری شیرازی چیست؟

ریزش بهمن در کرج جان یک کوهنورد را گرفت

انجام بیش از 500 عملیات امدادی از سوی نیروهای عملیاتی هلال‌احمر

ریزش بهمن در کرج؛ یک کوهنورد جان باخت

شرایط طرح فروش نقدی محصولات بهمن موتور با قیمت قطعی در اسفند 1403 اعلام شد

یک کشته بر اثر وقوع بهمن در کرج

خلاصه بازی خیبر خرم آباد 2 – چادرملو اردکان 0

قطعه اول بزرگراه دالکی به کنارتخته زیر بار ترافیک رفت

دوئل سعید ها به سود دقیقی!/ ناکامی های چادرملو ادامه دار شد

لاریجانی: ترامپ توافق هسته‌ای را نقض کرد بعد می‌گوید من رییس جمهور صلحم!/ ایرانیها از غرش‌های دشمنان نمی‌ترسند+فیلم

حوزه‌ علمیه سنگر صیانت از دین است

پیروزی خیبر خرم آباد برابر چادرملو اردکان

کشف 170 راس احشام فاقد مجوز در فارس

ضربه چاقوی پسر 17 ساله بر گردن دوستش

پاس گل رفیق‌دوست

مذاکره با آمریکا؛ تکیه بر باد

فاتحانِ ناگهانی 1403

افزایش طلاق خاکستری در ایران؛ زنگ خطر

ردیابی جهش نرخ ارز در نیمه دوم سال

بیماری های خطرناکی که باور نمی کنید با مواد غذایی به آن دچار شده اید

200 هزار تومنی جدید با طرح چوگان استاد فرشچیان

استفاده از هواپیمای جایگزین در جهت جلوگیری از تاخیرات پروازهای نوروزی

نماینده مجلس: اگر افزایش حقوق کارگران پایین‌تر از تورم باشد، کارفرما باید با التماس دنبال کارگر باشد

رئیس بانک مرکزی : نرخ رشد اقتصادی ایران بالاتر از آمریکا و کشورهای اروپایی است!

توضیح مقام شرکت برق در مورد مبالغ جدید در قبض برق خانگی

سهامداران عدالت به گمانه‌زنی‌ها درباره مبلغ سود سهام توجه نکنند

علت نوسانات قیمت حبوبات در بازار