ماندگاری حماسه 6 بهمن آمل با ترویج فرهنگی در قالب هنر
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به اثرگذاری ویژه هنر در ماندگاری رویدادهای فاخر گفت: حماسه اسلامی 6 بهمن آمل زمانی ماندگارتر می شود که در قالب هنر پرمخاطب اشاعه داده شود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، اختتامیه نخستین جشنواره استانی شعر مقاومت با عنوان حرف ایستادگی و اختتامیه اولین جشنواره مداحی نغمه مقاومت نوجوانان ویژه حماسه اسلامی 6 بهمن سال 1360 و شهدای جنگل این شهرستان امشب با حضور خانوادههای شهدا، ایثارگران و مدیران استانی و شهری برگزار شد.
محمد محمدی در این نشست اظهار کرد: آمل دیار فرهیختگان، علما، مراجع، اندیشمندان و مفاخر است و نخستین مرکز حکومت علویان و اولین حکومت شیعه 12 امامی مرعشیان در آمل مستقر شده است.
وی افزود: حماسه مردمی و اسلامی ششم بهمن سال 60 با تقدیم 41 شهید در یک نیمروز برگ زرین و پرافتخار از رشادت و دلیرمردی مردان و زنان این شهر است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تصریح کرد: حماسه ششم بهمن رویداد بزرگ شهر آمل با این همه افتخارات ماندگار و طلایی در فرهنگ ایران دیده نشد.
محمدی با اعلام اینکه هفته حماسه اسلامی ششم بهمن آمل استانی نیست و باید برنامههای این یادگار ماندگار در همه شهرهای مازندران برگزار شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اعلام اینکه امام راحل در وصیتنامه سیاسی الهی خود بر ماندگاری 6 بهمن تاکید کرده و با نام بردن از آمل قدردانی از مردان و زنان این دیار داشتند، متذکر شد: باید هر اقدام برای ماندگاری 6 بهمن آمل و ترویج آن انجام شود.
وی با اشاره به اینکه سوره یوسف در قرآن کریم را بسیار خواندیم ولی زمانی اثرگذاری آن بیشتر و جامعتر شده که تبدیل به سریال فاخر هنری شد، بیان کرد: اثرگذاری هنر در ماندگاری هر اتفاق بسیار واضح و مشهود است پس باید حماسه مردم آمل در قالب هنر ماندگار و پرمخاطب اشاعه داده شود.
محمدی با اشاره به چاپ کتابهای متعدد و ساخت فیلم و مستند برای حماسه 6 بهمن، ادامه داد: باید پیگیریها برای ماندگاری بیشتر شود، مسؤولان برای ماندگاری این حماسه باید دست به دست هم داده و یک استان درگیر باشد.
وی با اعلام اینکه حماسه 6 بهمن باید از آمل و مازندران فراتر رود، خاطرنشان کرد: همه میبینیم که سوم خرداد سالروز آزادسازی و فتح خرمشهر هر سال در مدارس سراسر کشور گرامی داشته و زنگ مقاومت به صدا در میآید ولی برای ششم بهمن زنگ حماسه را در مدارس سراسر مدارس مازندران نداریم.
محمدی با بیان اینکه باید شورای فرهنگ عمومی استان مازندران و شهرستان آمل تمام توان به کار گرفته شود، اظهار کرد: حماسه ششم بهمن برگ زرین فرهنگی، دینی و مذهبی در تاریخ آمل است.
وی گفت: باید با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش حماسه اسلامی آمل در سال 1360 در کتاب درسی گنجانده شود و همه دانش آموزان این حماسه را الگو قرار دهند.
به گزارش ایمنا، در پایان جشنواره از برگزیدگان شعر مقاومت و نوجوانان شاعر با اهدای تندیس و هدایا تجلیل به عمل شد.
کد خبر 832071
-
سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۴:۰۴
-
۴ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/906953/