نظارت بر انتقال یک هزار و253کیلوگرم پسماند دارویی شیمیایی از مرودشت به مرکز مجاز امحاء
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - حسنی گفت: طبق ماده7قانون مدیریت پسماند،پسماندهای دارویی وشیمیایی برعهده تولیدکنندگان این پسماند بوده و این پسماندها نیاز به مدیریت اصولی دارند.
حسنی با بیان اینکه به منظور انتقال این پسماندهابه محل مجاز،ابتدا واحدهای صنعتی، خدماتی وتولیدی باید در سامانه جامع محیط زیست ثبت نام وپس از تایید محیط زیست مبدا ومقصد، با نظارت کارشناسان محیط زیست ومطابق با ضوابط ودستورالعملهای انتقال ثبت شود افزود: با تایید همه مراحل بارگیری و انتقال ،نسبت به امحای این پسماندها اقدام می شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مرودشت با بیان اینکه پسماندهای دارویی و شیمیایی یکی از چالشهای جدی زیستمحیطی هستند که میتوانند تأثیرات منفی زیادی بر اکوسیستمها و سلامت عمومی داشته باشند افزود: پسماندهای دارویی میتوانند به منابع آبهای سطحی و زیرزمینی نفوذ کنند و کیفیت آب را تحت تأثیر قرار دهند. این آلودگی میتواند به مرگ موجودات آبزی و تغییر در اکوسیستمهای آبی منجر شود.
همچنین دفع نادرست پسماندهای شیمیایی و دارویی میتواند به آلودگی خاک منجر شود. این آلودگی میتواند به زنجیره غذایی منتقل شود و سلامت گیاهان و جانوران را تهدید کند. تأثیر بر سلامت انسان نیز یکی دیگر از عواقب دفع نادرست این پسماندها است، تماس با پسماندهای دارویی و شیمیایی میتواند به بروز بیماریهای مختلف منجر شود. این پسماندها ممکن است حاوی مواد سمی، سرطانزا یا آلرژنها باشند.
شهرستان مرودشت در شمال شرقی شهرستان شیراز واقع شده ودومین شهر پرجمعیت استان فارس است.
انتهای پیام
-
شنبه ۲۲ دي ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۵:۴۵
-
۷ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/900882/