ارتباط استفاده از شیرین کنندههای مصنوعی با رژیمهای غذایی ناسالم
علمي
بزرگنمايي:
پیام فارس - مهر /تحقیقات جدید نشان میدهد افرادی که به شیرینکنندههای مصنوعی در نوشیدنیها و غذاها روی میآورند ممکن است به سمت انواع دیگر غذاهای ناسالم که کیفیت رژیم غذایی کلی آنها را پایین میآورد، بروند.
به نقل از هلث دی نیوز، این مطالعه، رژیم غذایی تقریباً 164000 نفر با میانگین سنی 53 سال را دنبال کرد که حدود چهار پنجم آنها زن بودند. همه در یک مطالعه در حال انجام انجمن سرطان آمریکا با هدف پیشگیری از سرطان ثبت نام کردند.
میزان مصرف شیرینکنندههای مصنوعی توسط مردم- در بستهها، نوشیدنیها و ماست- همراه با انبوهی از مواد غذایی دیگر ردیابی شد. کیفیت رژیم غذایی کلی افراد با استفاده از امتیاز رژیم غذایی انجمن سرطان آمریکا ارزیابی شد.
این تحقیق نشان داد که با افزایش سطح شیرین کنندههای مصنوعی، کیفیت کلی رژیم غذایی مردم کاهش مییابد.
به عنوان مثال، این مطالعه نشان داد که افزایش مصرف شیرین کنندههای مصنوعی با مصرف کمتر میوهها و سبزیجات، اما غذاهای فرآوری شده بیشتر مرتبط است.
اما چرا ممکن است اینچنین باشد؟
نویسنده اصلی، «آلیسون سیلوتسکی»، استادیار علوم ورزشی و تغذیه در دانشگاه جورج واشنگتن، در این باره میگوید: «اگرچه شیرینکنندهها برای جایگزینی شکر افزودنی استفاده میشوند، اما مطالعه ما نشان میدهد که مصرفکنندگان مواد غذایی و نوشیدنیهایی با جایگزینهای شکر در حال مصرف سایر غذاها و نوشیدنیهایی هستند که دارای مواد مغذی بالایی نیستند، مانند چربیهای اشباع، سدیم و شکر افزودهشده.»
در واقع، در بالاترین سطح مصرف شیرین کننده مصنوعی- چهار وعده یا بیشتر در روز - احتمال داشتن یک رژیم غذایی با کیفیت پایین در افراد 43 درصد بیشتر از افرادی بود که از جایگزینهای شکر استفاده نمیکردند.
نتیجه نهایی: مصرف کنندگان شیرین کنندههای غیر مغذی کیفیت رژیم غذایی کمتری داشتند.
-
چهارشنبه ۱۲ دي ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶:۵۷
-
۹ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/896586/