حافظ آموزان در خلوت انس شیراز گردهم میآیند
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - مدیر مرکز حافظشناسی در نشست این مرکز با اعلام این خبر، گفت: گردهمایی بزرگ حافظآموزان و مدرسان مرکز حافظشناسی، باهدف بازنمایی نقش مرکز حافظشناسی در تحکیم پیوند مردم با حافظ و قدردانی از حضور مشتاقانه دوستداران حافظ در کلاسهای این مرکز و همچنین ارج نهادن به جایگاه مدرسان مرکز حافظشناسی برگزار میشود.
سعید حسامپور با بیان اینکه تشکیل کلاسهای آموزش درستخوانی و شرح و توضیح غزلیات حافظ، یکی از اصلیترین و مهمترین فعالیتهای مرکز حافظشناسی از زمان تأسیس (1375) تاکنون بوده است، افزود: در طول 28سال فعالیت این مرکز، 91 دوره (ترم) و بیشاز 700 کلاس در پیوند با حافظ برگزار شده است که بیشاز 20هزار حافظآموز طی این سالها در این کلاسها شرکت کردهاند.
او، گفت: ارج نهادن به همکاری صمیمانه بیشاز 30 مدرس که در طول این 28سال غزل حافظ را از دیدگاههای گوناگون به علاقهمندان آموختهاند، از دیگر اهداف برگزاری این گردهمایی است.
مدیر مرکز حافظشناسی تصریح کرد: در گردهمایی بزرگ حافظآموزان مرکز حافظشناسی، از مجید اسکندری، به پاس 21سال تدریس در کلاسهای مرکز حافظشناسی و آشنا کردن عموم مردم با شعر حافظ تقدیر میشود و بخشی از کارنامهی مرکز حافظشناسی در این گردهمایی مرور خواهد شد.
به گفته او، گروه موسیقی گوران، بهسرپرستی جهانبخش رستمی، در این مراسم غزلهایی از حافظ را اجرا خواهد کرد و ویژهبرنامههای مختلفی برنامهریزی شده است.
رکز حافظشناسی نهادی مستقل (غیردولتی)، فرهنگی و علمی است که بهمنظور تقویت و گسترش فعالیتهای مربوط به حافظ و توسعه پژوهشهای تخصصی در پیوند با زندگی، اندیشه و شعر حافظ، در سال 1375 در شیراز تأسیس شد و با استقرار در محل حافظیه آغاز به کار کرد.
در این مرکز، با نظر به اهداف و برنامههای پژوهشی، مجموعهای ارزشمند از اسناد، نسخههای چاپی دیوان، ترجمهها و شروح معتبر شعر حافظ، کتابهای تحقیقی، مقالهها، سخنرانیها، گزارشها و نرمافزارهای رایانهای فراهم آمده است.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه شیراز، از مهمترین فعالیتهای مرکز حافظشناسی در طی سالهای فعالیت میتوان به برگزاری مراسم سالانه بینالمللی یادروز حافظ (بیست مهرماه)، اهدای نشان درجه یک علمی حافظشناسی به حافظپژوهان برجسته ملی و بینالمللی، انتخاب کتاب سال حافظ، ایجاد کرسی پژوهشی حافظ، اعطای پژوهانههای علمی و جذب پژوهشگران، تقدیر از حافظپژوهان ملی و بینالمللی، برگزاری پیوسته نشستهای علمی در پیوند با حافظ، چاپ و انتشار بیش از 50 عنوان کتاب در پیوند با حافظ، انتشار مجله علمیتخصصی حافظپژوهی، انتشار نشریه عمومی آینهدار جمال، انعقاد تفاهمنامههای مختلف و برگزاری کلاسهای آزاد حافظخوانی به شکل پیوسته اشاره کرد.
-
دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۳:۰۸
-
۶ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/882476/