با هدف تعامل و ارتباط دوسویه برگزار شد؛
نشست سرپرست معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران
بنیاد شهید و امور ایثارگران
بزرگنمايي:
پیام فارس - نشست معاون تعاون و امور اجتماعی و مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران با رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران، صبح روز شنبه، 19 آبان ماه در دفتر این معاونت برگزار شد.
به گزارش «ایثار»، دکتر بهروز بزرگی، مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران ، در ابتدای این نشست از اهتمام رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران به مسائل و مشکلات جامعه ایثارگری، تشکر کرد.
در ادامه دکتر موسوی چلک، مسائلی در خصوص تدوین نظامنامه مددکاری مطرح کرد و گفت: هر سازمانی متناسب با نیازهای آن جهت ارائه خدمات مددکاری اجتماعی و حمایت از ایثارگران باید یک نظام نامه داشته باشد که مهمترین ویژگیهای آن این است که علمی و متناسب با زیست و بافت آن سازمان باشد.
وی ادامه داد: برای ارائه بهینه خدمات به جامعه هدف و اثربخشی آن فرآیند نظام نامه میتواند موثر واقع شود. این فرآیند باعث میشود که زمان دسترسی به خدمات کوتاهتر، سادهتر، شفافتر و غیر قابل تفسیر باشد.
رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران با اشاره به اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران حدود 4 دهه است که خدمات مددکاری ارائه میدهد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه به تغییر هرم سنی ایثارگران و مشکلات و آسیبهای اقتصادی و اجتماعی، در حوزه خدمات مددکاری اجتماعی، نیاز به بازنگری وجود دارد.
فریده اولاد قباد، سرپرست معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز ضمن تقدیر از دکتر بزرگی و توجه وی به تنظیم سند نظام نامه مددکاری، اظهار کرد: یکی از مهمترین راههای کمک به ایثارگران در راستای حل مشکلات معیشتی، اجتماعی و خانوادگی آنان استفاده از خدمات تخصصی و حرفهای مددکاران است.
وی افزود: مددکاران باید از صلاحیتهای عمومی، حرفهای و تخصصی برخوردار باشند. همچنین در این راستا میتوان از ظرفیت دانشگاههای کشور به خصوص دانشگاه شاهد جهت تربیت مددکار حرفهای بهره گرفت.
وی ضمن تاکید بر این که مهمترین ماموریت اداره مددکاری و مشاوره، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و ارتقاء سطح سلامت اجتماعی ایثارگران است، خاطرنشان کرد: این معاونت، با بهرهگیری از ظرفیتهای درون و برون سازمانی در نظر دارد که نظام نامه مددکاری را تدوین و در راستای اجرای این نظام نامه، نشستهای تخصصی کارشناسی با مدیران و مددکاران سراسر کشور برگزار کند. همچنین استانها باید نقاط قوت و ضعف، وضعیت موجود و پیشنهادهای آموزشی و پژوهشی خود را مکتوب و به اداره کل مددکاری و مشاوره ارسال کنند.
اولاد قباد در پایان ضمن تشکر از دکتر موسوی چلک، رییس انجمن مددکاری اجتماعی ایران ابراز امیدواری کرد که ارتباط تخصصی و حرفهای بنیاد شهید و امور ایثارگران با انجمن مددکاری و تعامل و ارتباط دوسویه با آن ادامه یابد.
انتهای پیام/
-
شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۱:۲۴
-
۳۳ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/875757/