پیام فارس

آخرين مطالب

افزایش سرعت تولید خودرو در مهر‌‌‌ اجتماعي

افزایش سرعت تولید خودرو در مهر‌‌‌
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش اختاز نیوز به نقل از دنیای اقتصاد، با توجه به تولید نیم میلیون خودرو توسط خودروسازان و با در نظر گرفتن برنامه تولید یک میلیون دستگاه خودرو در سال جاری (برنامه وزارت امنیت برای تولید خودروهای سواری در بخش دولتی)، سه خودروساز بزرگ کشور تا پایان مهرماه 50 درصد خواهند داشت. آنها این برنامه را محقق کرده اند.
بنابراین اگر قرار است طرح تولید یک میلیون دستگاه طبق برنامه وزارت حراست محقق شود، خودروسازان باید در پنج ماه باقی مانده از سال 500 هزار دستگاه دیگر تولید کنند. برای رسیدن به این تیراژ، خودروسازان باید در ماه‌های باقی‌مانده سال به طور متوسط ​​100000 خودرو در ماه تولید کنند. اتفاقی که با توجه به شرایط صنعت خودروی کشور به ویژه کمبود نقدینگی و محدودیت ارزی، وقوع آن مشکوک است، هرچند غیرممکن نیست.
بهبود تولید ماهانه بررسی آمار تولید خودروسازان در مهرماه امسال و مقایسه آن با ماه قبل – شهریور – نشان می دهد که تولید ماهانه آنها رشد داشته است.
بر اساس آمار، خودروسازان در شهریور ماه امسال حدود 72 هزار دستگاه خودرو تولید کردند اما در مهرماه تیراژ آنها به 84 هزار و 246 دستگاه رسید. بنابراین تولید ماهانه خودروسازان بزرگ وابسته به دولت حدود 17 درصد افزایش یافته است.
ایران خودرو به طور جداگانه در مهرماه امسال 48 هزار و 200 دستگاه تولید کرد که در مقایسه با تیراژ 43 هزار و 582 دستگاهی در شهریور، بیش از 10 درصد افزایش را نشان می دهد.
سایپا همچنین در اولین ماه پاییز 25 هزار و 113 دستگاه تولید کرد که نسبت به تیراژ 20 هزار و 299 دستگاهی در شهریور حدود 24 درصد افزایش داشته است.
همچنین پارس خودرو با تولید 11113 دستگاهی در مهرماه در مقایسه با تیراژ 821 دستگاهی در شهریور حدود 1000 دستگاه رشد را تجربه کرده است.
مجموع تولید سه خودروساز بزرگ کشور در مهرماه امسال نسبت به مردادماه 39 درصد افزایش داشته است.
جزئیات رکورد 7 ماهه تولید خودرو
بر اساس آمار منتشر شده در سایت کدال، ایران خودرو در هفت ماه امسال توانسته حدود 290 هزار دستگاه خودروی سواری تولید کند. این شرکت در هفت ماهه سال گذشته حدود 299 هزار دستگاه تولید کرده است.
بنابراین تیراژ این شرکت در مقایسه با هفت ماهه مشابه سال گذشته حدود 9 هزار دستگاه معادل سه درصد افت را تجربه کرده است.
ایران خودرو در هفت ماهه امسال بیشترین تولید خود را به مدل های پژو اختصاص داده است. این در حالی است که ایران خودرو در حال حاضر تنها پژو 207 از این خانواده تولید می کند.
این شرکت در بازه زمانی مورد بررسی حدود 103000 دستگاه خودرو پژو تولید کرده است. با توجه به تولید 162 هزار و 713 دستگاهی خانواده پژو در هفت ماهه مشابه سال گذشته، خودروهای ایرانی حدود 37 درصد افت تولید اعضای این خانواده داشته اند.
در میان سایر محصولات ایران خودرو، گروه سورن در هفت ماهه امسال 62 هزار و 505 دستگاه فروخته است. با توجه به تیراژ حدود 30 هزار دستگاه از این گروه خودرویی در هفت ماهه سال گذشته، خودروهای ایران توانسته اند تولید این گروه را به بیش از دو برابر افزایش دهند.
بر اساس آمار منتشر شده در سایت کدال، دنا نیز در هفت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته تیراژ بیشتری داشته است. ایران خودرو اعلام کرد در هفت ماهه امسال 49 هزار و 548 دستگاه دانا تولید کرده است. بنابراین گزارش، با توجه به تیراژ 47 هزار و 224 دستگاهی این خودرو در هفت ماهه سال گذشته، تولید دانا نزدیک به پنج درصد افزایش داشته است.
اما دیگر محصول ایران خودرو با نام رانا هفت نیز امسال را با افت پشت سر گذاشت. بر اساس اطلاعات منتشر شده در کدال، تا پایان مهر امسال 9 هزار و 822 دستگاه رانا در این شرکت تولید شده است. بنابراین با احتساب تیراژ حدود 12 هزار دستگاه در مدت مشابه سال گذشته، تولید رانا بیش از 18 درصد کاهش داشته است.
ایران خودرو در هفت ماهه امسال نیز 8 هزار و 839 دستگاه هایما را مونتاژ کرده است، در حالی که در مدت مشابه سال گذشته تیراژ این مجموعه چینی بیش از 11 هزار و 800 دستگاه بوده است. بنابراین مجمع هایما در هفت ماه سال جاری حدود 25 درصد کاهش داشته است.
بر اساس آمار منتشر شده در کدال، ایران خودرو در هفت ماه امسال بیش از 39 هزار دستگاه خودرو تارا تولید کرده است. این خودروساز در هفت ماه سال گذشته 25 هزار دستگاه از این محصول را تولید کرده بود. بنابراین گزارش، تولید تارا در هفت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 14 هزار دستگاه معادل بیش از 67 درصد افزایش را به ثبت رسانده است.
در آمار تولید ایران خودرو کالایی به نام خودروهای تولیدی غیرتجاری سایت ها وجود دارد که تعداد درج شده در مقابل آن 4484 دستگاه است. این خودروها احتمالاً به دلیل کمبود قطعات و به عنوان یک محصول ناقص ذخیره می شوند. بنابراین با این فرض تا زمانی که کسری قطعات خود تامین نشود، قادر به تجاری سازی نخواهند بود.
از ایران خودرو بگذریم و به گروه سایپا برویم; دومین خودروساز بزرگ کشور که بیشترین حجم سبد محصولات خود را در هفت ماهه امسال دارد نیز به خانواده X200 (کویک و ساینا) اختصاص دارد. سایپا به کدال اعلام کرد که تولید محصولات سواری این شرکت در هفت ماهه امسال حدود 161 هزار و 200 دستگاه بوده است.
با توجه به تیراژ 170 هزار و 461 دستگاهی در هفت ماهه سال گذشته، تولید دومین خودروساز بزرگ ایران بیش از 9 هزار دستگاه معادل حدود 5.5 درصد کاهش داشته است.
طبق آمار منتشر شده در کدال، سایپا در هفت ماهه امسال بیش از 120 هزار دستگاه در تولید خانواده X200 تولید کرده است. با توجه به تولید بیش از 141 هزار دستگاه از این گروه خودرویی در هفت ماهه سال گذشته، تیراژ خانواده X200 حدود 15 درصد افت را نشان می دهد.
سایپا در دوره مورد بررسی نیز توانسته 30 هزار و 699 دستگاه شاهین معمولی و اتوماتیک تولید کند. این در حالی است که تیراژ شاهین طی هفت ماهه پایانی سال گذشته حدود 28 هزار دستگاه بوده است. با این حساب تولید شاهین نسبت به هفت ماهه مشابه پارسال حدود 2700 دستگاه معادل 10 درصد افزایش داشته است.
دومین خودروساز ایران اما در دوره مورد بررسی حتی یک دستگاه آریا اتوماتیک تولید نکرده است. البته در همان هفت ماه سال گذشته تنها 12 دستگاه آریا اتوماتیک در این شرکت تولید شد.
سایپا نیز در آمار تولید خود گزینه ای به نام «سایر» دارد که مشخص نیست شامل چه خودروهایی می شود. تیراژ این بخش 10 هزار و 487 دستگاه اعلام شده است در حالی که در هفت ماهه مشابه سال گذشته تولید این خودروها تنها 1110 دستگاه بوده است. از این رو در هفت ماه امسال، خودروهای «سایر» سایپا حدود 9.5 برابر رشد کرده اند.
از سایپا به سمت پارس خودرو برویم. سومین خودروساز بزرگ کشور که در هفت ماهه امسال 59 هزار و 502 دستگاه خودرو تولید کرده است. در مقایسه با تیراژ 65 هزار و 171 دستگاه در هفت ماهه مشابه سال گذشته، تولید این شرکت حدود 9 درصد افت نشان می دهد.
پارس خودرو در هفت ماه سال جاری، کوییک دنده معمولی، ساینا اس، سهند و گروه Q200 را تولید کرده است. بر اساس گزارش ارسالی به بورس، گروه Q200 پارس خودرو در هفت ماهه امسال 39 هزار و 233 دستگاه تیراژ داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل با تیراژ 43 هزار و 673 دستگاه، بیش از 10 درصد کاهش را نشان می دهد. واحدها
در عین حال پارس خودرو در هفت ماهه امسال یک هزار و 234 دستگاه دنده معمولی تولید کرده که در مدت مشابه سال گذشته 21 هزار و 477 دستگاه از این خودرو را تولید کرده بود. این محصول در مهرماه امسال تولید نشد و به نظر می رسد پارس خودرو آن را از سبد محصولات خود حذف کرده است.
سومین خودروساز ایران نیز در هفت ماهه امسال بیش از هشت هزار دستگاه سهند تولید کرده است. سهند محصول جدید پارس خودرو است که در مدت 7 ماه سال گذشته تنها 21 دستگاه تولید کرد.
پارس خودرو همچنین 1133 دستگاه ساینا اس در مدت زمان مورد بررسی تولید کرده است. این خودرو در همان هفت ماه پارسال در پارس خودرو تولید نشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/871632/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اقتصاد دانش بنیان، ظرفیت ها و چالش ها

درمان روماتیسم

کاندید مناسب برای جراحی زیبایی بینی

بهبود سلامت چشم‌ها در 6 هفته

تأثیر مکمل‌های کلاژن بر چاقی صورت

بهترین مکمل برای افزایش وزن افراد لاغر

افزایش 4 هزار واحدی شاخص کل بورس

طرح عدالت توزیع در یارانه‌های نقدی باعث تغییری در دهک بندی‌ها می‌شود؟

موافقت مجلس با افزایش سرمایه ایران در صندوق بین المللی پول

برنامه افزایش سرمایه بانک‌های دولتی ابلاغ شد

عارف: باید جلوی سوءاستفاده دشمنان در عرصه اقتصادی را بگیریم

سازمان تأمین اجتماعی عزل مدیران شرکت‌های شستا را لغو کرد

سخنگوی سازمان تعزیرات: به تخلفات گران‌فروشی نانوایی‌ها رسیدگی می‌شود

خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران؛ حذف یارانه این گروه قطعی شد

منصور بیجار اولین استاندار بلوچ و اهل سنت سیستان و بلوچستان شد

بزرگراه یادگار امام (ره)، کارکردی مشابه بزرگراه امام علی (ع) پیدا می‌کند

زنگ استکبارستیزی در مداس استان فارس نواخته می شود

تشریح برگزاری برنامه‌های کنگره 15 هزار شهید استان فارس

مسئول امور بانوان بنیاد دِعبِل خُزاعی لرستان معارفه شد

موسیقی به پژوهش‌های خلاقانه نیاز دارد

مردم‌داری، تقوا و اخلاص از ویژگی های امام جمعه شهید کازرون بود

برد تیم چلیچه از اردکان در لیگ دسته یک فوتبال ساحلی کشور

نت‌های جوانان در فرهنگسرای بهمن به صدا در می‌آید

نمایندگان دولت در ساختارهای قانونی فعالیت کنند / به اتباع مجاز خدمات ارائه شود

منصور بیجار استاندار اهل سنت سیستان و بلوچستان کیست + سوابق

تامین ٢5 هزار تن کود برای کشت پاییزه محصولات کشاورزی فارس

حضور دانشجویان دانشگاه شیراز در نشست علمی دانشگاه‌های کشورهای عضو بریکس

معاون اهل سنت معاون پزشکیان کیست؟عبدالکریم حسین زاده کیست؟

تأمین 25 هزار تن کود برای کشت پاییزه در فارس

مرمت ستون سنگی رامگرد در شیراز

استاندار کردستان اهل تسنن و کرد هستند+فیلم

شهید علی اصغر غواصیه؛ جهادگر مجاهدی در راه انقلاب

یکی از فرهنگیان بلوچ اهل سنت در دولت پست گرفت

اولین استاندار بلوچ اهل تسنن سیستان و بلوچستان منصوب شد؛ منصور بیجار کیست؟

دخالت علم در حوزه‌های نظامی و انتظامی فعالیت‌ها را سامان‌یافته‌تر می‌کند

طرز تهیه فرنی کدو حلوایی مجلسی با طعم کره ای و زعفرانی

پیام رهبر انقلاب در پی‌شهادت امام جمعه کازرون

انتصاب یک استاندار بلوچ و اهل سنت

منصور بیجار کیست؟/ استاندار جدید و اهل سنت سیستان و بلوچستان را بشناسید

تلاش 1400 ساله اهل بیت(ع) بستگی به حرکت امروز ما دارد

اشتغال زایی برای 1161 نفر در منطقه اقتصادی خلیج فارس طی 7 ماهه امسال

فوری/ سرقت مسلحانه از بانک ملی/ چند نفر مجروح شدند+ جزئیات

اجرای برنامه محفل در بوموسی

قهرمانی ورزشکار فارس در مسابقات کشتی پهلوانی جام جمهوریت ترکیه

بانک‌ها از برخورد سلیقه‌ای در بررسی طرح‌های متقاضی تسهیلات پرهیز کنند

ثبات قیمت مرغ در بازار را باور کنیم؟

یک بالگرد آموزشی سپاه دچار سانحه شد

سقوط بالگرد سپاه در شیراز+ جزئیات | سپاه فجر بیانیه داد

تلاش بیشتری برای افزایش منزلت اجتماعی ایثارگران صورت گیرد

سقوط بالگرد سپاه در اطراف شیراز