پیام فارس

آخرين مطالب

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد: 24 ساعته شدن مرکز تماس بیمه دی/ شماره مرکز تماس بیمه دی 1671 است بیمه دی

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد: 24 ساعته شدن مرکز تماس بیمه دی/ شماره مرکز تماس بیمه دی 1671 است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بازدید سرزده و بدون اطلاع‌ از بیمه دی از 24 ساعته شدن مرکز تماس بیمه دی خبر داد و گفت: شماره مرکز تماس بیمه دی 1671 است که از هفته آینده این مرکز 24 ساعته در خدمت جامعه معزز ایثارگری خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی، مهندس سعید اوحدی در حاشیه این بازدید گفت: این بازدید جهت بررسی میزان عملیاتی شدن تصمیماتی است که در دوره جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران گرفته شده است، ما وعده داده بودیم که تعداد مراکز درمانی را به 10 هزار مرکز و تا پایان سال به 11 هزار مرکز برسانیم. همچنین تاکید کرده بودیم که اگر ایثارگران هزینه درمانی را به صورت مستقیم در مراکز درمانی پرداخت کنند، ظرف 48 ساعت کار تسویه حساب آن انجام شود. کار ویژه‌ای توسط سرپرست بیمه دی انجام شد که با عنوان «پزشک تخصصی بیمه مراقبتی از راه دور» است. امروز آمده‌ایم که بدانیم این امور به چه مرحله‌ای رسیده است؟
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه یک میلیون و 600 هزار عزیز جامعه هدف ما تحت پوشش خدمات بیمه دی هستند، اظهار داشت: روزانه 65 هزار نفر به بیمه دی مراجعه می‌کنند که عدد بزرگی در بین بیمه‌های کشور است‌ که باید ظرف 48 ساعت کار تسویه حساب هزینه‌های درمانی آنها انجام شود. توصیه ما به جامعه معزز ایثارگری این است که به مراکز طرف قرارداد مراجعه کنند چراکه آنجا نیاز نیست هیچ وجهی پرداخت کنند زیرا مراکز درمانی با بیمه دی قرارداد دارند.
مهندس اوحدی در ادامه افزود: یک خبر خوب هم بدهم، قراردادهای با مراکز درمانی بیمه دی حداکثر ظرف دو ماه تسویه می‌شود. اعتمادسازی را در مراکز درمانی ایجاد می‌کنیم چرا که اگر آنها هم مشاهده کنند بیمه دی خدماتش را به روز کرده است، خدمات مطلوب‌تری را به مراجعه‌کنندگان می‌دهند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: امروز پزشک مراقبت از راه دور ایجاد شده است. پزشکان متخصصی در بیمه دی مستقر شدند. این پزشکان مراحل درمانی را بررسی می‌کنند و با نظر این عزیزان مراحل ارجاع بعدی بیمار طی درمان صورت می‌گیرد. یک اتفاق دیگر رخ داد یک مرکز تماس ملی در بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایجاد کردیم که به صورت شبانه‌روز از 5 بعدازظهر تا 8 صبح پاسخگوی ایثارگران معزز هستند. تعداد زیادی از همکاران ما صبح تا 12 شب، بعد از آن 12 شب به بعد برنامه شیفت شب را دارند تا با مرکز تماس ملی با ظرفیت بیشتری در خدمت جامعه هدف باشیم.
مهندس اوحدی ضمن تشکر و قدردانی از همکاران بیمه دی، خاطرنشان‌کرد: این سه موضوع را که خدمت جامعه هدف وعده داده بودیم به لطف خدا محقق شد و امیدواریم مجموعه همکاران بیمه دی با ایجاد یک نظام پیشنهادات بتوانند در حوزه فناوری و تسهیل خدمات به جامعه هدف موفق باشند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از 24 ساعته شدن مرکز تماس بیمه دی خبر داد و گفت: مرکز تماس بیمه دی 24 ساعته می‌شود. ممکن است که عزیزی مشکلی برای او پیش بیاید و خانواده بیمار سوالی و دغدغه‌ای داشته باشند حتما مرکز تماس بیمه دی به صورت شبانه روزی برای پیشنهادات فعال خواهد شد. شماره مرکز تماس بیمه دی 1671 است که از هفته آینده این مرکز 24 ساعته در خدمت جامعه معزز ایثارگری خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/868083/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقشه آلمان برای خاورمیانه

ترامپ حریص برای دوره سوم؛ تیر خلاص به قانون اساسی یا خیال‌پردازی؟

ساندویچ کالباس، بهترین غذای بین راهی در سفرها!/ به این باکس‌ها می‌توان اعتماد کرد؟

مصرف بنزین 16 درصد رشد یافت

تعلیق مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش توسط سازمان هواپیمایی

ناترازی گاز در سال جدید تشدید می‌شود؛ اصلاح تدریجی قیمت‌ها کلید حل بحران انرژی

شیراز-سپیدان، پرترددترین محور جاده‌ای فارس

اجرای طرح از سبزه تا کمپوست در شیراز

انتقاد تند فارس از نحوه برخورد با متحصنین حجاب!

بار سنگین ترافیک در 4 محور خروجی شیراز/ 3 نفر جان باختند

بن سلمان احتمالا مخالفت عربستان با حمله آمریکا به ایران را به ترامپ اعلام خواهد کرد

شیوع سرخک منجر به مسمومیت خطرناک ویتامین A می‌شود

افزایش خطر مرگ در میان افراد مبتلا به آرتروز و بیماری انسداد ریوی

یک انتخاب خوشمزه برای موقعی که رژیم هستید

تأمین برق عشایر با نیروگاه‌های خورشیدی

نسخه ویژه یک اقتصاددان برای سرمایه‌گذاری مولد

یک کشته و 8 مصدوم در تصادف زنجیره‌ای جاده نورآباد

خلیج فارس در سواحل استان بوشهر متلاطم می‌شود

ویتامینی که مصرف زیاد آن سبب خونریزی می‌شود

قطار گردشگری امسال به کدام شهرها می رسد؟

سهم 300 میلیون دلاری ایران از گردش مالی زعفران

بزرگترین صادرکنندگان چای به ایران را بشناسید

دورکاری ادارات و دستگاه‌های فارس در روز 15 فروردین‌ماه

یک جانباخته و 8 مصدوم در تصادف زنجیره‌ای جاده نورآباد

2 عملیات پروازی در یک روز برای نجات بیماران تصادفی در فارس

خنج گرم ترین و صفاشهر سردترین شهر استان فارس

رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه

جنگ تجاری ترامپ قیمت بیت‌کوین را تثبیت کرد

تعداد میلیاردهای جهان رکورد جدیدی ثبت کرد

از صدور کیفرخواست سارقین مسلح تا دستگیری قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران

خلیج فارس متلاطم می‌شود

کدام محورهای فارس در شبانه‌روز گذشته پرتردد بودند؟

بهترین مکمل‌های غذایی چیست؟

بانک های کشور فردا 14 فروردین باز هستند

نفت برنت نزدیک 75 دلار ایستاد

نظر بن سلمان درخصوص حمله نظامی آمریکا علیه ایران

توقف وانت بارهای دارای سرنشین در محورهای کهگیلویه و بویراحمد

پویش مردم جزیره هرمز برای حفاظت از خاک‌های رنگی جزیره

اگر ما نتوانیم نفت را از خلیج فارس صادر کنیم هیچ کشوری هم نمیتواند صادر کند

مرگ تلخ 2 کودک در جاده‌های ناایمن خرم‌بید

تصادف زنجیره‌ای 6 خودرو سواری در جاده بابامیدان-گچساران

تمامی محورهای استان فارس باز است

مصرف مواد مخدر قند و چربی خون را کاهش می‌دهد؟

پیش‌بینی جدید کارشناسان از قیمت مسکن بعد از عید

کاهش تولید نفت اوپک در آستانه برنامه افزایش عرضه

حال و هوای بهاریِ طبیعت روستای گلستان در کازرون + فیلم و تصاویر

نجات فرد گمشده در ارتفاعات جنوبی استهبان

بهترین زمان شروع پاکسازی بهاره کبد

فرزین: 200 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای بخش گردشگری در نظر گرفته شد

دومین آیین فرهنگی «پویش بنی‌آدم» در شیراز برگزار شد