پیام فارس

آخرين مطالب

چه زمانی بایدن تصمیم به کناره‌گیری گرفت؟ مقالات

چه زمانی بایدن تصمیم به کناره‌گیری گرفت؟
  بزرگنمايي:

پیام فارس - دنیای اقتصاد /متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشر آن در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
بایدن در اواخر بعدازظهر شنبه گفت: «من به تو و مایک در خانه نیاز دارم.» بایدن از محل تعطیلات خود در «رهوبوث» (Rehoboth)، دلور، با «استیو ریچتی»، مشاور رئیس‌جمهور و یکی از نزدیک‌ترین مشاورانش تلفنی در تماس بود. او در این تماس همچنین به «مایک دونیلون» استراتژیست ارشد و سخنرانی‌نویس قدیمی‌اش اشاره کرد. خیلی زود هر دو نفر در «رهوبوث» حضور یافتند؛ هرچند از نظر اجتماعی از رئیس‌جمهور که در حال بهبودی از کووید بود، فاصله خود را حفظ کرده بودند.

«کیتی راجرز»، «پیتر بیکر» و دیگران در گزارش 21ژوئیه در نیویورک‌تایمز نوشتند، از آن بعدازظهر تا اواخر شب، این سه نفر روی یکی از مهم‌ترین و تاریخی‌ترین نامه‌های دوران ریاست‌جمهوری بایدن کار کردند: اعلام تصمیم وی برای کناره‌گیری از کارزار مجدد انتخاباتی پس از آنکه دموکرات‌های ارشد، کمک‌کنندگان مالی، متحدان نزدیک و دوستان او را بی‌امان تحت فشار قرار داده بود تا از دور رقابت‌ها کنار برود.
او تا یک دقیقه قبل از اعلام تاریخی در روز یکشنبه در رسانه‌های اجتماعی به بسیاری از کارکنان خود چیزی نگفت. بایدن با کامالا هریس (معاون رئیس‌جمهور که بایدن از او حمایت و اوایل صبح روز یکشنبه با وی صحبت کرد)، جف زینتز (رئیس دفترش) و جن اومالی دیلون، رئیس ستاد انتخاباتی‌اش صحبت کرد؛ اما حرفی از کناره‌گیری نزد. تعداد معدودی از مشاوران ارشد کاخ سفید در «تماس زوم» مستقیما از رئیس‌جمهور این مساله را شنیدند. دیگران در «وست وینگ» وقتی آن را در رسانه‌های اجتماعی مشاهده کردند، متوجه ماجرا شدند. بایدن نوشت: «من معتقدم که به نفع حزب و کشورم است که کناره‌گیری کنم و تنها بر انجام وظایف خود به‌عنوان رئیس‌جمهور برای باقی‌مانده دوره خود تمرکز کنم.» این مساله‌ای خیره‌کننده بود و با رویکرد مداوم انکارهای خشمگینانه بایدن در چند روز گذشته ناسازگار بود. این نشان می‌دهد که چگونه رئیس‌جمهور اطلاعات را در میان حلقه کوچکی از دوستان، مشاوران قدیمی و اعضای خانواده به‌شدت کنترل می‌کند؛ امری که در طول دوره ریاست‌جمهوری او مصداق داشته و به‌ویژه در جریان مناظره بحرانی ماه گذشته او را در خود فرو برد.
تقریبا هیچ‌کس خارج از خانه نمی‌دانست که بایدن به چه فکر می‌کند تا زمانی که او روز یکشنبه بیانیه خود را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد. تا آن لحظه، متحدان بایدن چاره‌ای جز این نداشتند که فرض کنند او همه‌چیز است، تا زمانی که به وضوح اعلام کند که خارج می‌شود. خانم «اومالی دیلون» زمانی که در برنامه «مورنینگ جو»ی MSNBC برای دفاع از بایدن ظاهر شد، نتوانست این را واضح‌تر بگوید. او صبح جمعه با رگه‌هایی حاکی از ناامیدی در صدایش گفت: «مطمئنا، رئیس‌جمهور در این رقابت حضور دارد.» او اضافه کرد: «او کاملا در جریان است. او باید نشان دهد که برای مردم آمریکا می‌جنگد. او از زمان مناظره هر روز این کار را انجام داده است.» اومالی دیلون نیز مانند سایر افراد معتمد مصمم بود که این باور را در انظار عمومی حفظ کند.
در مبارزات انتخاباتی و در کاخ سفید، این دستیاران بودند که خبرنگاران را به سوی اظهارات دیلون راهنمایی کردند؛ زیرا آنها اصرار داشتند که رئیس‌جمهور تزلزل به خود راه نداده است. اما نادیده گرفتن اهداکنندگان وحشت‌زده و دموکرات‌های منتخب که در ملأ عام به او حمله می‌کردند، سخت‌تر می‌شد. در تمام روز جمعه، حدود دوازده قانون‌گذار دیگر خواستار کناره‌گیری رئیس‌جمهور و اجازه دادن به شخص دیگری برای حضور شدند. نقل قول‌ها می‌رفت که تندتر و گستاخانه‌تر شود. «ست مولتون» نماینده دموکرات ماساچوست، گفت که بایدن به‌عنوان «یک مربی و دوست» که به او [مولتون] در انتخاب شدن در سال2014 کمک کرده بود، وقتی ماه گذشته در مراسم بزرگداشت سالگرد «روز دی» در فرانسه ملاقات کردند، «به نظر می‌رسید که مرا نمی‌شناسد.» در تمام طول روز، هیچ سخنی از بایدن (که با همسرش، جیل، سرگردان بود)، ریچتی؛ آنی توماسینی (معاون رئیس دفترش) و آنتونی برنال (مشاور ارشد بانوی اول) منتشر نشد.
افراد نزدیک به رئیس‌جمهور گفتند که می‌توانند احساس کنند که جدیت آن لحظه خاص بر او سنگینی می‌کند؛ اما کناره‌گیری او بر اطرافیانش هم معلوم نبود. تا عصر، برخی از افراد بسیار نزدیک به رئیس‌جمهور می‌توانستند احساس کنند که اتفاقی در راه و چیزی در شرف وقوع است و به دیگران می‌گفتند که پایان کارزار بایدن اجتناب‌ناپذیر به نظر می‌رسد. اما دیگران پیامی متفاوت از شخص رئیس‌جمهور می‌شنیدند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/832462/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مسئله بچه‌های مسئولین

حمله «جوان» به «فراستی»: مسعود جان! سفره امریکا چرب‌تر بود؟!

آدم‌کشی با اسلحه

گزارش «سازندگی» درباره حضور مهاجران افغانستانی‌ در تهران

تفنگ‌های حقیقی و خواهرهای دلتنگ

کمترین درد با پیوند کلیه به روش نوین

رابطه مستقیم غذا با انواع بیماری ها

جهان بر چهار پایه استوار است

قیمت خرید تضمینی دانه‌های روغنی مشخص شد

قهرمانان ورزشی استان در گود مهر و معرفت

تراکتور‌های کشاورزی به جی پی اس مجهز می‌شوند

نیاز مبرم به تمامی گروه‌های خونی در استان فارس

برگزاری المپیاد ورزشی فرزندان، کارکنان و سربازان زندان‌های فارس

جزئیات طرح پلیس راهور تهران برای اول مهر

مهم‌ترین تفاوت بین آلرژی و عفونت

درمان افسردگی با طلای سرخ

بیماری‌های شایع در فصل پاییز

خطرات دود سیگار و قلیان برای کودکان

چند خوراکی مفید برای تقویت ریه‌ها

نکاتی درباره سرطان‌های دستگاه گوارش

آرتروز و موضوع مهم نماز ‌

چطور در سریعترین حالت وزن کم کنیم؟

راهکارهای موثر برای تقویت ریه‌ها

درمان افسردگی با غذاهای ایرانی

ادعایی درباره یک فرد جدید در ماجرای وام‌های نجومی

انتقاد وزیر اقتصاد از بدقولی روسیه برای سرمایه‌گذاری در ایران

فروش فوق العاده کامیون فورس محصولات بهمن دیزل ویژه نمایشگاه خودروی مشهد +جدول قیمت

بخشودگی جرائم مالیاتی در صورت پرداخت بدهی تا 29 شهریور تمدید شد

هفته وحدت نقطه عطف برای همه مسلمانان جهان

8 پروژه عمرانی و خدماتی در فشافویه به بهره‌برداری رسید

3 انتصاب جدید در هیئت فوتبال استان فارس

انتقاد روزنامه اصولگرا از انتصابات دولت پزشکیان

نگران برای وفاق

شرط وفاق باور به «حق برابر شهروندان» است

روش‌های درمان لنف ادم

آلرژی غذایی و ارتباط آن با سیستم ایمنی بدن

مصرف مداوم دمنوش‌های گیاهی ممنوع!

استفاده از آستین کشی بعد از جراحی لنف

نکاتی مهم در مورد مصرف مکمل‌ها در کودکان

آخرین فرصت خرید اینترنت تابستانی ارزان با تعرفه ویژه

نظرات جدید کارشناسان درباره قیمت اتریوم

رییس اتاق تهران: همه کشورهای دنیا غیر از جیبوتی که جمعه تعطیل است، شنبه و یکشنبه تعطیل هستند

مشترکات امت اسلامی عامل همگرایی است

حاشیه‌های دیدار امروز جمعی از علما و بزرگان اهل سنت کشور با رهبر انقلاب |‌ تصاویر

مدرسه تاریخی22 بهمن ارومیه میزبان شاعران و دوستداران شعر و ادب

بزرگترین مراسم مولودی‌خوانی کشور در دیار وحدت شیعه و سنی

ماجرای بمب کشف شده در روستای امیرایوب استان فارس چه بود؟

آنچه بر روغن‌نباتی نرگس شیراز گذشت

بازگشت ایران به راهبرد صبر استراتژیک

تخم لق زنگزور؛ پهلوی‌ها با واگذاری آرارات ضربه تاریخی به ایران زدند