پیام فارس

آخرين مطالب

معاون اول رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از بازنشستگان و مستمری‌بگیران نمونه سراسر کشور:

بازنشستگان ارزشمندترین و مهم‌ترین سرمایه کشور هستند/ دولت پیگیر متناسب سازی حقوق و حل مشکلات درمانی بازنشستگان تأمین اجتماعی است/ حداقل حقوق ماهیانه بازنشستگان را به 10 میلیون تومان نزدیک می‌کنیم وزارت رفاه

بازنشستگان ارزشمندترین و مهم‌ترین سرمایه کشور هستند/ دولت پیگیر متناسب سازی حقوق و حل مشکلات درمانی بازنشستگان تأمین اجتماعی است/ حداقل حقوق ماهیانه بازنشستگان را به 10 میلیون تومان نزدیک می‌کنیم
  بزرگنمايي:

پیام فارس - معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در راستای ارتقای وضعیت معیشتی بازنشستگان گفت: با تصمیمات اتخاذ شده در دولت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با سایر بازنشستگان و مستمری‌بگیران و همچنین حل مشکلات درمانی ایشان در حال پیگیری و اجرایی‌شدن است.

محمد مخبر، صبح امروز دوشنبه در آیین تجلیل از بازنشستگان و مستمری‌بگیران نمونه سراسر کشور سازمان تأمین اجتماعی که در مجموعه فرهنگی‌ورزشی تلاش برگزار شد، با تأکید بر اینکه دولت با جدیت پیگیر متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است و تا پایان دولت این موضوع حل خواهد شد، گفت: حداقل کف حقوق ماهیانه 6 میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی از نظر دولت قابل قبول نیست و باید مساله حداقل حقوق دریافتی و افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی هر چه سریعتر حل شود و به زودی به حداقل حقوق ماهیانه آنها را به 10 میلیون تومان نزدیک می‌کنیم که تاکنون نیز در این دولت ارزشمندترین بنگاه های اقتصادی برای پرداخت بدهی‌های تأمین اجتماعی به سازمان تأمین اجتماعی واگذار شده است و اکنون تأمین اجتماعی از یک سازمان بدهکار در ابتدای دولت به یک دستگاه طلبکار تبدیل شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم به‌ویژه در حوزه شیوع بیماری کرونا و مشکلات اقتصادی کشور تصریح کرد: بازنشستگان ارزشمندترین و مهمترین سرمایه کشور هستند و با وجود تمام این سختی‌ها، حل مشکلات بازنشستگان و پرداخت حقوق آنان از مهمترین دغدغه‌های اصلی دولت بود که توانستیم این مشکلات را با آموزه‌های مکتب امام خمینی(ره) و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری پشت سر بگذاریم.
وی خاطرنشان کرد: با تلاش‌های دولت سیزدهم توانستیم با افزایش فروش نفت و آزادسازی دارایی های مسدود شده کشور وضعیت درآمدی را سامان دهیم.
وی با بیان اینکه باید در تعریف بازنشستگی و ازکارافتادگی تجدیدنظر صورت پذیرد، ادامه داد: مفهوم بازنشستگی و خانه نشینی در فرهنگ دینی و تاریخی کشور موضوعیتی ندارد.
وی ادامه داد: دستاوردهای کنونی کشور و پیشرفت های بدست آمده طی سالیان گذشته در تمامی این حوزه ها حاصل تلاش‌ها و زحمات نسل بازنشسته امروز است و بزرگترین اشتباه این است که با بازنشستگی، کار و فعالیت یک نیروی با تجربه پایان یافته تلقی شود.
وی با تأکید بر اینکه باید راهبرد انتقال اقتصاد از بخش دولتی به بخش خصوصی در دولت، وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی با کمک جوانان باانگیزه در کنار نسل مجرب و با تجربه ی بازنشسته پیگیری شود تصریح کرد: باید عرصه اقتصادی نیز همانند سیاست و امنیت در دست مردم باشد تا مسائل حل شود و قرار گرفتن حوزه های تعاون، تأمین اجتماعی و اشتغال زایی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به معنای آن است که همه اسباب نهضت انتقال اقتصاد از دولت به مردم در این وزارتخانه و توسط بازنشستگان به عنوان توانمندترین بخش جامعه شدنی است که دولت باید بسترهای حضور آنان را در عرصه اقتصادی فراهم نماید.
مخبر در ابتدای سخنان خود با تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر ادامه داد: ایام دهه فجر با نام امام خمینی (ره) گره خورده است و ایشان شخصیتی فقیه، فیلسوف، عارف، انسان شناس، جریان شناس و مدبر بودند که مکتب خدامحور و مردم باور ایشان کماکان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه مکتب و آموزش امام خمینی(ره) در مبارزه با نظام سلطه و ظالمان در جهان سابقه نداشته است افزود: این فرهنگ سازی امام در تمام دنیا گسترش یافته است و آمریکا و رژیم صهیونیستی که نماد قدرتی بودند که هر چه تصمیم بگیرند، عملیاتی می‌شود، امروز به مرحله‌ای رسیده‌اند که با بروزترین تسلیحات و تجهیزات پیشرفته در یک باریکه چند کیلومتری در غزه با چند هزار رزمنده فلسطینی اینچنین گرفتار شدند و هیچ چاره و راه فراری برای خود نمی‌بینند.
لازم به ذکر است در این مراسم دکتر مخبر در ارتباطی ویدیو کنفرانسی با مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره ورزشی صندوق بازنشستگی کشوری که در مشهد در حال برگزاری بود، در جریان درخواست‌ها و مطالبات آنان قرار گرفت.
«سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز با اشاره به آمار 2/3 میلیون نفری بیمه‌شده جدید در سازمان تأمین اجتماعی و همچنین تحت پوشش بیمه قرارگرفتن هشتصد هزار نفر از عشایر توسط صندوق کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: در این دولت بالغ بر یک میلیون فرصت شغلی ایجاد شده است و در حال حاضر تمامی اقدامات درمانی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در مراکز این سازمان رایگان است و با تمهیدات جدید دولت افراد بیش از 65 سال سن در بیمارستان های دانشگاهی به صورت رایگان بستری می‌شوند و با اراده دولت سیزدهم، تاکیدات رئیس‌جمهور محترم و پیگری های معاون اول رئیس‌جمهور به زودی مشکلات بازنشستگی حل می شود.
همچنین «میرهاشم موسوی» مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به بدهی 106 هزار میلیارد تومانی سازمان تأمین اجتماعی در ابتدای دولت سیزدهم ادامه داد: در دو سال گذشته 240 هزار میلیارد تومان بدهی تأدیه‌شده و یا در حال انجام است که چنین دستاوردی در سازمان تأمین اجتماعی تاکنون رقم نخورده بود و امروز پرداخت حقوق و مستمری بازنشستگان کشور بدون یک ریال استقرار از بانک مرکزی در حال انجام است.
در ادامه نیز با حضور معاون اول رئیس‌جمهور از سیزده برگزیده کشوری به نمایندگی از بازنشستگان و مستمری بگیران نمونه با اهدای لوح و تندیس تقدیر شد.
در حاشیه این مراسم نیز از 46 دستگاه آمبولانس مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی در 15 استان با سرمایه‌گذاری بالغ بر 250 میلیارد تومانی رونمایی شد.
16 بهمن 1402 17:11
کد خبر : 334,614
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/789323/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترامپ می‌خواهد با ایران معامله کند؟

این میوه وسبزیجات بهاری سرشار از ویتامین C و A هستند

تامین‌کنندگان اصلی مرغ کشور؛ امارات اول شد

ضرورت فرهنگ سازی برای جوانی جمعیت و تسهیل ازدواج

شنا کردن «فرح دیبا» همسر محمدرضا پهلوی در خلیج فارس + عکس

ملتی که بترسد شکست خواهد خورد

بازدید طلاب و روحانیون جنوب فارس از مجتمع آلومینیوم لامرد

ابراز همدردی و دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران با دو خانواده شهید در آمل و فریدونکنار

زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند

سامانه املاک و اسکان چشم انتظار اتصال دستگاه‌ها

سهم اجزای هزینه‌ای از کیک اقتصاد با تحریم و بدون تحریم

پیش بینی هواشناسی فارس 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا فارس فردا پنجشنبه 14 فروردین ماه 1404 | آب و هوای شیراز + هواشناسی شیراز

رفیق نامرد به دختر مورد علاقه دوستش تعرض کرد/ حکم آمد

ترافیک سنگین در 4 محور اصلی شیراز؛ 3 کشته در حوادث رانندگی

آیین اختتامیه مسابقات فوتسال مداحان و ذاکرین اهل بیت «جام رمضان» کاشان برگزار شد

دوازدهم فروردین ماه؛ یادآور تجلی اراده ملت

سیراف؛ بندری که تمدن آن زیر آب ناپدید شد اما نامش در تاریخ جاودان‌ ماند

تشرف رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به حرم مطهر شاهچراغ + تصاویر

نقش امنیت در رشد اقتصادی و تحقق شعار سال

برگزاری نشست طلاب و روحانیون جنوب فارس به میزبانی مدرسه علمیه رضویه لامرد + عکس

فرار به سمت حجاب به جای پاسخ درباره قطب جنوب!

آرامش پیش از طوفان؛ آیا خط قرمزهای در حال ذوب شدن هستند؟

ویتامینی که کمبود آن سبب ریزش مو می‌شود

بیش از نیمی از آمریکایی‌ها: سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ به اقتصاد آسیب می‌زند

درخشش بانکی‌ها و سکوت حقیقی‌ها در صنعت شیمیایی

تصاویر مزرعه بزرگ خشخاش در کازرون!

شناخت ظرفیت ادبی شیراز با مفهوم گردشگری به کودکان و نوجوانان

اطلاعیه تعطیلی ادارات کرمانشاه فردا پنجشنبه 14 فروردین 1404

پیشنهاد پوتین که اروپایی‌ها را عصبانی کرد

ویتامین‌هایی که کمبود آن‌ها سبب درد مفاصل می‌شود

پوسیدگی دندان‌ به‌دلیل کمبود این ویتامین‌ها

بانکداری با هدف خاص؛ 3 بانک مهم برای ایران

دورخیز دولت چهاردهم برای اجرای مهم‌ترین طرح صنعت نفت

افزایش حدود 3 میلیون لیتری تولید بنزین در کشور

تشکیل 287 پرونده به ارزش 880 میلیارد تومان برای مجرمان اقتصادی

بار ترافیکی سنگین در جاده‌های فارس/ 3 کشته در حوادث رانندگی

ادارات فارس فردا پنجشنبه تعطیل، بانک‌ها فعال

جشنواره موسیقی نوروزخوانی اقوام در شیراز ، فرصتی مناسب برای وفاق وهمدلی بین اقوام ایرانی و پاسداشت زبان فارسی

آمار اورژانس فارس از تصادفات روز گذشته/ یک فوتی و 180 مصدوم

نوروز، تهدید یا فرصت ، مدیریت بحران، حلقه گمشده گردشگری در فارس

پیش بینی آب و هوای استان فارس و شیراز فردا پنج شنبه 14 فروردین 1404

آیا اقتصاد ایران کمبود نقدینگی دارد؟

حسابرسی بودجه دولت تغییر کرد

صادرات ایران روی موج دلار؛ رکوردشکنی پس از دو دهه

جریمه 500 میلیون دلاری اتحادیه اروپا برای 15خودروساز

نقشه آلمان برای خاورمیانه

ترامپ حریص برای دوره سوم؛ تیر خلاص به قانون اساسی یا خیال‌پردازی؟

ساندویچ کالباس، بهترین غذای بین راهی در سفرها!/ به این باکس‌ها می‌توان اعتماد کرد؟

مصرف بنزین 16 درصد رشد یافت

تعلیق مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش توسط سازمان هواپیمایی