پیام فارس

آخرين مطالب

خبر پیدا شدن تمساح در دریاچه چیتگر را فعلا تایید نمی‌کنیم سازمان حفاظت محیط زیست

خبر پیدا شدن تمساح در دریاچه چیتگر را فعلا تایید نمی‌کنیم
  بزرگنمايي:

پیام فارس - رییس اداره محیط زیست شهرستان تهران با اشاره به ماجرای دیده شدن تمساح در دریاچه چیتگر، گفت: اینکه گفته می‌شود آنجا تمساح وجود دارد، کسی هنوز به صورت قطعی نمی‌تواند موضوع را تایید کند و ما هم دقیقا نمی‌دانیم دلیل این نوع پیچیدن خبر و اطلاعات از کجا بوده است.

«فاطمه برنا» رییس اداره محیط زیست شهرستان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به ماجرای پیدا شدن یک تمساح سه و نیم متری در دریاچه‌ی چیتگر بیان کرد: قاعدتاً شرایط آنجا اجازه زندگی یک تمساح را نمی‌دهد و این گزارشی بود که به ما هم رسیده و تا الان دو بار کارشناسان ما آنجا رفتند و بازدید انجام دادند ولی نتیجه‌ای نگرفتند و حتی اداره کل استان هم آنجا رفته و باز هم بررسی‌ها به نتیجه نرسیده است.
وی ادامه داد: اینکه گفته می‌شود آنجا تمساح وجود دارد، کسی هنوز به صورت قطعی نمی‌تواند موضوع را تایید کند و ما هم دقیقا نمی‌دانیم دلیل این نوع پیچیدن خبر و اطلاعات از کجا بوده، احتمالاتی دادند که هنوز به قطعیت نرسیده و ما هم پیگیر موضوع هستیم.
برنا در مورد رها کردن آبزیان در دریاچه توسط مردم افزود: این موضوع کار بسیار اشتباهی است و اصلاً این موضوع را قبول نداریم، چون بعضی ماهیان آبزی، مثل ماهی قرمز می‌تواند برای سایر ماهی‌ها یک گونه‌ی مهاجم باشد و اینکه این ماهی را در هر جایی رهاسازی کنند کار بسیار اشتباهی است.حتی در دریاچه‌ی چیتگر هم نباید این کار را انجام دهند.
برنا بیان کرد: گونه‌ای مثل تمساح یا کروکودیل‌ قضیه شان با بقیه آبزیان فرق دارد و اصلاً ممنوعیت نگهداری در خانه را دارد و اگر کسی هم آن را در خانه نگه دارد در واقع طبق قانون مرتکب جرم شده است.
وی ادامه داد: اگر هم افراد توانایی نگهداری آن گونه‌ها را ندارند یا از پس آن بر نمی‌آیند باید آن را تحویل محیط زیست بدهند، چون اگر آن را هر جایی رهاسازی کنند کار بسیار اشتباهی است، ضمن اینکه برای خود آنگونه هم باعث ایجاد خطر می‌شود.
برنا افزود: چون هرجایی محیط زندگی و زیستگاه این گونه‌ها نخواهد بود و خواهش من از مردم این است که حتماً اگر مواردی این چنینی را می‌بینند مستقیم با خود محیط زیست تماس بگیرند و اجازه دهند کارشناسان محیط زیستی در این حوزه ورود کنند.
وی در پایان گفت: اگر افراد گونه‌ایی دارند که امکان نگهداری از آن را ندارند، آن را تحویل محیط زیست بدهند و اجازه دهند محیط‌زیست آن را به زیستگاهش برگرداند و خودشان در انتخاب زیستگاه جاندار نقش نداشته باشند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/165146/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقشه آلمان برای خاورمیانه

ترامپ حریص برای دوره سوم؛ تیر خلاص به قانون اساسی یا خیال‌پردازی؟

ساندویچ کالباس، بهترین غذای بین راهی در سفرها!/ به این باکس‌ها می‌توان اعتماد کرد؟

مصرف بنزین 16 درصد رشد یافت

تعلیق مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش توسط سازمان هواپیمایی

ناترازی گاز در سال جدید تشدید می‌شود؛ اصلاح تدریجی قیمت‌ها کلید حل بحران انرژی

شیراز-سپیدان، پرترددترین محور جاده‌ای فارس

اجرای طرح از سبزه تا کمپوست در شیراز

انتقاد تند فارس از نحوه برخورد با متحصنین حجاب!

بار سنگین ترافیک در 4 محور خروجی شیراز/ 3 نفر جان باختند

بن سلمان احتمالا مخالفت عربستان با حمله آمریکا به ایران را به ترامپ اعلام خواهد کرد

شیوع سرخک منجر به مسمومیت خطرناک ویتامین A می‌شود

افزایش خطر مرگ در میان افراد مبتلا به آرتروز و بیماری انسداد ریوی

یک انتخاب خوشمزه برای موقعی که رژیم هستید

تأمین برق عشایر با نیروگاه‌های خورشیدی

نسخه ویژه یک اقتصاددان برای سرمایه‌گذاری مولد

یک کشته و 8 مصدوم در تصادف زنجیره‌ای جاده نورآباد

خلیج فارس در سواحل استان بوشهر متلاطم می‌شود

ویتامینی که مصرف زیاد آن سبب خونریزی می‌شود

قطار گردشگری امسال به کدام شهرها می رسد؟

سهم 300 میلیون دلاری ایران از گردش مالی زعفران

بزرگترین صادرکنندگان چای به ایران را بشناسید

دورکاری ادارات و دستگاه‌های فارس در روز 15 فروردین‌ماه

یک جانباخته و 8 مصدوم در تصادف زنجیره‌ای جاده نورآباد

2 عملیات پروازی در یک روز برای نجات بیماران تصادفی در فارس

خنج گرم ترین و صفاشهر سردترین شهر استان فارس

رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه

جنگ تجاری ترامپ قیمت بیت‌کوین را تثبیت کرد

تعداد میلیاردهای جهان رکورد جدیدی ثبت کرد

از صدور کیفرخواست سارقین مسلح تا دستگیری قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران

خلیج فارس متلاطم می‌شود

کدام محورهای فارس در شبانه‌روز گذشته پرتردد بودند؟

بهترین مکمل‌های غذایی چیست؟

بانک های کشور فردا 14 فروردین باز هستند

نفت برنت نزدیک 75 دلار ایستاد

نظر بن سلمان درخصوص حمله نظامی آمریکا علیه ایران

توقف وانت بارهای دارای سرنشین در محورهای کهگیلویه و بویراحمد

پویش مردم جزیره هرمز برای حفاظت از خاک‌های رنگی جزیره

اگر ما نتوانیم نفت را از خلیج فارس صادر کنیم هیچ کشوری هم نمیتواند صادر کند

مرگ تلخ 2 کودک در جاده‌های ناایمن خرم‌بید

تصادف زنجیره‌ای 6 خودرو سواری در جاده بابامیدان-گچساران

تمامی محورهای استان فارس باز است

مصرف مواد مخدر قند و چربی خون را کاهش می‌دهد؟

پیش‌بینی جدید کارشناسان از قیمت مسکن بعد از عید

کاهش تولید نفت اوپک در آستانه برنامه افزایش عرضه

حال و هوای بهاریِ طبیعت روستای گلستان در کازرون + فیلم و تصاویر

نجات فرد گمشده در ارتفاعات جنوبی استهبان

بهترین زمان شروع پاکسازی بهاره کبد

فرزین: 200 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای بخش گردشگری در نظر گرفته شد

دومین آیین فرهنگی «پویش بنی‌آدم» در شیراز برگزار شد