پیام فارس

آخرين مطالب

محیط‌بان همدانی آزاد می‌شود سازمان حفاظت محیط زیست

محیط‌بان همدانی آزاد می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام فارس - فرمانده یگان حفاظت محیط‌ زیست گفت: «سعید مومیوند» محیط‌بان همدان که به علت درگیری با چند فرد مسلح در زندان بود، با قرار وثیقه تا دو روز آینده آزاد می‌شود.

سرهنگ جمشید محبت خانی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار محیط زیست ایرنا افزود: در مهرماه امسال حکم اعدام این محیط بان نقض شده بود و پرونده برای رسیدگی مجدد به همدان ارجاع داده شد که اکنون بعد از بررسی مجدد قرار شد تا محیط بان با قرار وثیقه پنج میلیارد تومانی آزاد شد.
وی اظهار داشت: خانواده این محیط بان توانستند مبلغ زیادی از این وثیقه پنج میلیارد تومانی را تهیه کردند و در تماسی که روز گذشته(دوشنبه) با یگان حفاظت محیط زیست داشتند موضوع کمبود وثیقه را مطرح کردند که موضوع را با رییس سازمان در میان گذاشتم و موافقت شد تا مبلغ 260 میلیون تومان از کمبود وثیقه از صندوق ملی محیط زیست تامین شود.
محبت خانی ادامه داد: اگر کارهای مربوط به برداشت پول از صندوق ملی محیط زیست امروز تمام و پول به حساب دادگستری همدان واریز شود دیگر پنج میلیارد تومان وثیقه تامین می شود و محیط بان یک تا دو روز دیگر آزاد خواهد شد.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گفت: محیط بان همدانی با قرار وثیقه از زندان بیرون می آید تا به پرونده اش رسیدگی شود، خوشبختانه رای اعدام که نقض شده بود بنابراین یا در دادگاه عمومی یا دادسرای نظامی به این پرونده رسیدگی می شود که البته با توجه به تصویب قانون حفاظت از محیط بانان، جرایم مسلحانه محیط بانان باید در دادسرای نظامی رسیدگی شود.
وی افزود: البته اکنون در این زمینه اختلاف وجود دارد و پرونده دوباره به دیوان عالی کشور فرستاده می شود تا تصمیم گیری شود اما مهم این است که حکم اعدام نقض شده و قتل عمد تشخیص داده نشده، بنابراین باید بر رده های پایین یعنی خطا یا غیر عمد بودن تمرکز کنند که اینها نیز شامل دیه می شود که سازمان محیط زیست برای دیه ردیف دارد و پرداخت خواهد کرد.
در سال 95 محیط بان سعید مومیوند به اتفاق سایر همکاران در حین گشت و کنترل منطقه حفاظت شده «نشر» شاهد حضور افراد مسلح در این منطقه می شوند که پس از متوقف کردن خودرو آنها، یکی از سه سرنشین با اسلحه اقدام به فرار می کند.
محیط بان سعید مومیوند پس از اخطار فراوان به قصد شلیک هوایی اقدام به تیراندازی می کند اما با توجه به ناهموار بودن زمین و شرایط منطقه، تیر ناخواسته به فرد اصابت می کند که بلافاصله فرد مجروح را به بیمارستان بعثت همدان منتقل می کنند، فرد مصدوم پس از گذراندن 17 روز در کما ، جان خود را از دست داد که پس از کش و قوس های زیاد پس از دو سال رای قصاص برای محیط بان صادر و در سال 97 به اعدام محکوم شد.
اما بعد از تلاش های صورت گرفته این حکم از سوی سازمان محیط زیست مورد اعتراض قرار گرفت و پس از دو بار رفت و برگشت پرونده، برای بار سوم اعتراض به دیوان عالی کشور ارسال شد و این دیوان نسبت به رأی صادره واکنش و حکم اعدام را نقض کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/162591/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شیوع سرخک منجر به مسمومیت خطرناک ویتامین A می‌شود

افزایش خطر مرگ در میان افراد مبتلا به آرتروز و بیماری انسداد ریوی

یک انتخاب خوشمزه برای موقعی که رژیم هستید

تأمین برق عشایر با نیروگاه‌های خورشیدی

نسخه ویژه یک اقتصاددان برای سرمایه‌گذاری مولد

یک کشته و 8 مصدوم در تصادف زنجیره‌ای جاده نورآباد

خلیج فارس در سواحل استان بوشهر متلاطم می‌شود

ویتامینی که مصرف زیاد آن سبب خونریزی می‌شود

قطار گردشگری امسال به کدام شهرها می رسد؟

سهم 300 میلیون دلاری ایران از گردش مالی زعفران

بزرگترین صادرکنندگان چای به ایران را بشناسید

دورکاری ادارات و دستگاه‌های فارس در روز 15 فروردین‌ماه

یک جانباخته و 8 مصدوم در تصادف زنجیره‌ای جاده نورآباد

2 عملیات پروازی در یک روز برای نجات بیماران تصادفی در فارس

خنج گرم ترین و صفاشهر سردترین شهر استان فارس

رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه

جنگ تجاری ترامپ قیمت بیت‌کوین را تثبیت کرد

تعداد میلیاردهای جهان رکورد جدیدی ثبت کرد

از صدور کیفرخواست سارقین مسلح تا دستگیری قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران

خلیج فارس متلاطم می‌شود

کدام محورهای فارس در شبانه‌روز گذشته پرتردد بودند؟

بهترین مکمل‌های غذایی چیست؟

بانک های کشور فردا 14 فروردین باز هستند

نفت برنت نزدیک 75 دلار ایستاد

نظر بن سلمان درخصوص حمله نظامی آمریکا علیه ایران

توقف وانت بارهای دارای سرنشین در محورهای کهگیلویه و بویراحمد

پویش مردم جزیره هرمز برای حفاظت از خاک‌های رنگی جزیره

اگر ما نتوانیم نفت را از خلیج فارس صادر کنیم هیچ کشوری هم نمیتواند صادر کند

مرگ تلخ 2 کودک در جاده‌های ناایمن خرم‌بید

تصادف زنجیره‌ای 6 خودرو سواری در جاده بابامیدان-گچساران

تمامی محورهای استان فارس باز است

مصرف مواد مخدر قند و چربی خون را کاهش می‌دهد؟

پیش‌بینی جدید کارشناسان از قیمت مسکن بعد از عید

کاهش تولید نفت اوپک در آستانه برنامه افزایش عرضه

حال و هوای بهاریِ طبیعت روستای گلستان در کازرون + فیلم و تصاویر

نجات فرد گمشده در ارتفاعات جنوبی استهبان

بهترین زمان شروع پاکسازی بهاره کبد

فرزین: 200 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای بخش گردشگری در نظر گرفته شد

دومین آیین فرهنگی «پویش بنی‌آدم» در شیراز برگزار شد

سفر یک‌روزه اطراف تهران‌ کجا برویم؟ + عکس

سینِ آخر نوروز با طبیعت‌گردی در کرانه‌های خلیج‌فارس، از لیردف تا پارسیان

اسیر اسرائیلی پس از بازگشت از غزه مورد تجاوز قرار گرفت!

نیروهای مسلح ضامن امنیت و اقتدار ملی فارس هستند

2 کشته و 5 مصدوم در تصادف جاده رستم به گچساران

قیمت طلای جهانی بالا رفت

نگاهی به اقدامات حمایتی از سهامداران خرد در سال گذشته

سفر یک روزه اطراف تهران کجا برویم؟دست لار، بهشت گمشده البرز؛مقصدی بکر برای طبیعت گردی و عکاسی

زن اسیر اسرائیلی پس از بازگشت از غزه، مورد تجاوز قرار گرفت

طول عمر بیشتر به سبک زندگی وابسته است یا ژنتیک؟

باغ‌های تاریخی خاوران، آینه اصالت و زیبایی + فیلم