پیام فارس
فرهنگ ایثار و شهادت؛ حیات دوباره پس از انقلاب
چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404 - 10:02:53
پیام فارس - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، سرهنگ «فرهنگ دهقان» فرمانده تیپ 55 هوابرد ارتش صبح امروز با اشاره به برنامه‌های متنوع دهه ارتش در تیپ 55 هوابرد اظهار داشت: افتخار بزرگی برای تیپ 55 هوابرد است که یکی از برنامه‌های مهم آن تجلیل از خانواده معظم شهدا است و امروز این امر مهم با همکاری بنیاد شهید ناحیه 2 شیراز با تجلیل از 100 خانواده شهید ارتش در شهر شیراز انجام خواهد شد.
فرمانده تیپ 55 هوابرد با بیان اینکه به برکت وقوع انقلاب اسلامی ایران، فرهنگ ایثار و شهادت، حیات و جان تازه‌ای گرفت، گفت: آغاز فرهنگ ایثار شهادت حرکت عظیم و تاریخ ساز امام حسین (ع) و قیام کربلاست و در کشور ما شهادت یک سعادت الهی است به همین خاطر شاهد بودیم در دوران دفاع مقدس، مردم به جبهه نبرد حق علیه باطل رفتند، زیرا آرزویشان شهادت بود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه خانواده شهدا الگوی صبر و استقامت در جامعه هستند گفت: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری می‌فرمایند: «زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست.» نشان می‌دهد که ترویج فرهنگ شهادت یک رسالت عمومی محسوب می‌شود.
محمد حسین خوش خلق رئیس بنیاد شهید ناحیه 2 شیراز هم ضمن قدردانی از همکاری تیپ 55 هوابرد در برگزاری این رزمایش تصریح کرد: مسئولیت ما در قبال شهدا بسیار سنگین است و باید با ادامه دادن راه آنان از حرمت خون پاکشان پاسداری کنیم؛ چرا که خانواده شهدا فرزندان برومند خود را زمانی که کشور به آنان نیاز داشت در راه اسلام و انقلاب تقدیم کردند و این امر اجری بی پایان در نزد خداوند متعال خواهد داشت. 
همزمان با دهه ارتش و حماسه آفرینی‌های نیروی زمینی ارتش با همکاری تیپ 55 هوابرد و بنیاد شهید ناحیه 2 شیراز رزمایش دیدار وتجلیل از 100 خانواده معظم شهید ارتش در شهر شیراز برگزار شد.
گفتنی است در این رزمایش 20 گروه متشکل از کارکنان پایور تیپ 55 هوابرد، نمایندگان بنیاد شهید ناحیه 2 شیراز و معتمدین خانواده شهدا، با حضور در منزل 100 شهید والا مقام ارتش در شهر شیراز، از سال‌ها صبر و استقامت خانواده آنان تجلیل کردند.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط محدودیت‌های ترافیکی مراسم رژه 29 فروردین روز ارتش اعلام برنامه‌های روز ارتش در استان فارس حاج محمد نظری به فرزند شهیدش پیوست

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/948193/فرهنگ-ایثار-و-شهادت؛-حیات-دوباره-پس-از-انقلاب
بستن   چاپ