پیام فارس
هرمزگان با حذف مدارس کانکسی و سنگی به استقبال مهر می‌رود
سه شنبه 2 ارديبهشت 1404 - 00:03:27
پیام فارس - به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان
، مهدی باوقار زعیمی مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان با بیان اینکه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در استان هرمزگان با شتاب در حال پیگیری است، اظهار داشت: با حمایت‌های دکتر خان محمدی و استاندار هرمزگان در حال برنامه ریزی هستیم که این نهضت را با کمک گروههای مردمی و خیرین پیش ببریم.
به گفته وی، دولت چهاردهم و رییس جمهور بر مردمی سازی ساخت فضاهای آموزشی تاکید وافر داشته و بر این اساس نیز در استان هرمزگان با پای کار آمدن گروههای مردمی در این نهضت انشالله شاهد جهش مدرسه سازی خواهیم بود.
مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان بیان داشت: در حال حاضرسرانه فضاهای آموزشی استان 5/25 بوده که انشالله با برنامه ریزی جامع به سرانه متوسط کشوری می رسیم.
باوقار با اشاره به اینکه سه شهرستان بندرعباس، قشم و میناب از سرانه متوسط کشوری و استانی پایین تر می باشد، خاطرنشان کرد: سازمان نوسازی مدارس 6 نظام مسئله را در حوزه فضاهای آموزشی پیگیری می کند که بزودی شاهد نتایج مثبت آن خواهیم بود.
وی ابراز داشت: با حمایتهای استاندار هرمزگان مدارس کانکسی تا مهرماه سال آینده جمع آوری می شود.، مدارس سنگی هم شناسایی شده و طی یک برنامه یکساله جمع آوری می شود.
این مسئول افزود: مدارس تخریبی و فرسوده و مدارس با تراکم بالای 35 نفر نیز از اولولیتهای بعدی ما می باشد.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/947663/هرمزگان-با-حذف-مدارس-کانکسی-و-سنگی-به-استقبال-مهر-می‌رود
بستن   چاپ