پیام فارس
منتظری: فرار مالیاتی 7800 میلیارد ریالی از یک فعال فروش فرآورده‌های گوشتی در فارس شناسایی شد
شنبه 30 فروردين 1404 - 16:23:01
پیام فارس - مدیرکل امور مالیاتی فارس از شناسایی فرار مالیاتی یک شخص حقوقی در زمینه فروش انواع فرآورده‌های گوشتی در استان فارس خبر داد و گفت: با بازرسی از محل فعالیت مؤدی و بررسی اسناد و مدارک، در مجموع مبلغ 7800 میلیارد ریال فروش انواع فرآورده‌های گوشتی در سال های 1401 تا 1403 شناسایی شد.
، حمیدرضا منتظری اظهارداشت: پس از اجرای عملیات بازرسی مالیاتی موضوع ماده (181) قانون مالیات‏‌های مستقیم از محل فعالیت مودی که در زمینه فروش انواع فرآورده‌های گوشتی فعالیت دارد و حسب بررسی مستندات بدست آمده از عملیات بازرسی شامل دفتر اداری و انبار و بررسی اسناد و مدارک و تلخیص این اطلاعات، بالغ بر 7800 میلیارد ریال کتمان درآمد فروش در سال‏های 1401 تا 1403 شناسایی شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: طبق بررسی سامانه‌های مالیاتی، فروش ابرازی مؤدی بابت سال‌های فوق‌الذکر حدود 300 میلیارد ریال یعنی کمتر از 4 درصد فروش واقعی ایشان بوده است.
مدیرکل امور مالیاتی فارس در خصوص میزان مالیات و جرایم متعلقه این واحد افزود: مستندات و ترازهای مالی مؤدی در دست رسیدگی است که پیش‌بینی می‌شود مالیات قابل مطالبه آن از محل مالیات عملکرد، ارزش افزوده و جریمه کتمان بالغ بر 970 میلیارد ریال شود.
منتظری بیان کرد: اقدامات لازم در راستای وصول مالیات متعلقه با رعایت موازین قانونی، از طریق اداره‌کل امور مالیاتی استان فارس در حال انجام و پیگیری است.
وی در پایان گفت: عموم مردم می‌توانند گزارش تخلفات مالیاتی را از طریق مرکز ارتباط مردمی این اداره‌کل با شماره تماس 1526 اعلام و یا تخلف مذکور را از طریق سامانه سوت‌زنی در درگاه سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی www.intamedia.ir ثبت کنند.
انتهای پیام 

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/946599/منتظری--فرار-مالیاتی-7800-میلیارد-ریالی-از-یک-فعال-فروش-فرآورده‌های-گوشتی-در-فارس-شناسایی-شد
بستن   چاپ