پیام فارس
استاندار فارس در افتتاح مرکز آموزشی و درمانی مطرح کرد:
در شیراز پزشکان متخصصی داریم که مایه فخر کشور هستند
شنبه 30 فروردين 1404 - 09:31:54
پیام فارس - استاندار فارس در افتتاح مرکز آموزش و در مانی استان گفت: شیراز قطب پزشکی کشور محسوب می‌شود با این حال در برخی شاخص‌های بهداشت و درمان جزء مناطق محروم کشور است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، در آیین افتتاح و بهره‌برداری از مرکز آموزشی درمانی بو ستان در شهر صدرا، که با حضور حسینعلی امیری استاند ار فارس، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و سایر مسئولان و مدیران اجرایی استان فارس برگزار شد، حسینعلی امیری، ظرفیت‌های فارس را در زمینه علم پزشکی فراوان خواند و با این حال اظهار کرد: زیرساخت‌های استان متناسب با این ظرفیت‌ها نیست.
امیری با بیان این که مطالعه شاخص‌ها فارس را پایین‌تر از سطح مورد انتظار نشان می‌داد، گفت: بعد از بیمارستان نمازی، هیچ بیمارستان بزرگی در شیراز ساخته نشده است و خدمات‌رسانی به بیماران و عدم مواجه با بحران‌ در زمینه درمان را مدیون بیمارستان‌های خصوصی هستیم.
استاندار فارس افزود: پزشکان حاذق و دانشمندی چون دکتر ملک‌حسینی و دیگر پزشکان متخصص، در این استان به بیماران داخلی و حتی خارجی خدمات پزشکی ارائه می دهند و مراکز درمانی در شیراز وجود دارد که مایه فخر جمهوری اسلامی است.
امیری گفت: شیراز هنوز از لحاظ تخت بیمارستانی با مشکل مواجه است و برخی بیمارستان‌های بزرگ شیراز برای ارائه خدمات مطلوب به بیماران فرسوده‌ است و امکانات لازم را ندارد.
نماینده عالی دولت در استان فارس گفت: با همکاری دانشگاه‌ علوم پزشکی شیراز و سایر مدیران اجرایی و مسئولانی ذی‌ربط در یک سال گذشته فعالیت‌های ارزشمندی در زمینه توسعه و تجهیز مراکز درمانی در فارس صورت گرفته‌است.
امیری تصریح کرد: یکی از محورهای توسعه استان فارس گردشگری به ویژه توریست درمانی است و در این زمینه بایستی تمام توان خود را برای حفظ مرکزیت درمانی شیراز در منطقه به کار ببریم.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/946444/در-شیراز-پزشکان-متخصصی-داریم-که-مایه-فخر-کشور-هستند
بستن   چاپ