پیام فارس
شیراز میزبان رویداد بین المللی اسکواش
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 17:11:52
پیام فارس - شیراز-رئیس هیأت اسکواش استان فارس کفت: رقابت‌های بین‌المللی «شیراز جونیور» با حضور بیش از 250 ورزشکار از سراسر کشور و چند کشور خارجی، از اول تا پنجم اردیبهشت‌ماه در شیراز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، امین مولایی عصر پنج‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: رقابت‌های بین‌المللی «شیراز جونیور» با حضور بیش از 250 ورزشکار از سراسر کشور و چند کشور خارجی، از اول تا پنجم اردیبهشت‌ماه در شیراز برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: این مسابقات با مشارکت ورزشکارانی از 31 استان کشور و شش کشور خارجی برگزار خواهد شد و در تقویم رسمی فدراسیون آسیایی اسکواش نیز به ثبت رسیده است.
رئیس هیأت اسکواش استان فارس افزود: 65 نفر از شرکت‌کنندگان از استان فارس هستند و 18 داور قضاوت مسابقات را بر عهده خواهند داشت.
مولایی گفت: این مسابقات در پنج کورت استاندارد شیراز برگزار می‌شود و تلاش ما این است که رویداد «شیراز جونیور» به‌عنوان یکی از معتبرترین مسابقات رده پایه در سطح منطقه شناخته شود.
در ادامه رحیم خداجو مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس نیز در این نشست خبری با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان در حوزه ورزش گفت: طی سال گذشته، 17 اردوی ملی در استان فارس برگزار شده که همه آن‌ها در شیراز و شهرستان‌های مختلف استان بوده‌اند.
وی ادامه داد: فارس معدن استعدادهای ورزشی است و می‌توان با برگزاری رویدادهایی از این دست، ضمن شناسایی استعدادهای نوظهور، زیرساخت‌های ورزشی استان را نیز تقویت کرد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس همچنین درباره وضعیت سالن‌های ورزشی شیراز تصریح کرد: سالن چندمنظوره محمودیه به مزایده گذاشته شده است و متقاضی بهره‌برداری از آن به دلیل کمبود تجهیزات هنوز اقدامی برای تجهیز کامل سالن انجام نداده است.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/946058/شیراز-میزبان-رویداد-بین-المللی-اسکواش
بستن   چاپ