پیام فارس
آرسن ونگر: اگر گل به خودی دورتموند نبود، بارسلونا اسیر شگفتی می‌شد
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 15:11:08
پیام فارس - دست‌ِ کم گرفتن دورتموند، کاری کرد ضربان قلب بازیکنان بارسلونا در زیگنال ایدونا پارک مثل هواداران این تیم بالا برود. 
| آرسن ونگر بازی دورتموند و بارسلونا را از نگاه خودش تحلیل کرده است. 
بارسلونا در دیدار برگشت مرحله یک‌چهارم نهایی برابر دورتموند، با نتیجه 3-1 شکست خورد؛ نتیجه‌ای که اگرچه باعث حذف کاتالان‌ها نشد، اما زنگ خطر جدی برای ادامه مسیر آن‌ها در این رقابت‌ها به صدا درآورد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
آرسن ونگر، سرمربی سابق آرسنال و کارشناس شبکه بین اسپورت، پس از پایان این دیدار انتقادات صریحی نسبت به عملکرد بارسلونا و تصمیمات هانسی فلیک مطرح کرد. بارسلونا، دورتموند را دست کم گرفت بارسلونا امشب دورتموند را دست‌کم گرفت. از همان دقیقه اول، بازیکنان بارسلونا طوری بازی می‌کردند که انگار بازی را از پیش برده‌اند، اما نفهمیدند که در فوتبال اعتمادبه‌نفس خالی کافی نیست. یک هفته پیش از بازی برگشت، همه در بارسلونا درباره این صحبت می‌کردند که: « در نیمه‌نهایی ترجیح می‌دهیم با کدام تیم روبه‌رو شویم؟ »، « به کدام بازیکنان کلیدی استراحت بدهیم؟ » و « دورتموند حتی اگر مقابل تیم دوم ما هم قرار بگیرد، چهار گل نمی‌زند! »
 اشتباه فلیک اما تاکتیک‌ و ذهنیتِ گرگ‌مانند دورتموند درسی به آن‌ها داد که هرگز فراموش نخواهند کرد. آن‌ها تا آخرین دقیقه با اعتماد به نفس کامل بازی کردند. بارسلونا کاملاً سردرگم بود. چیزی که امشب از فلیک نپسندیدم، تکیه‌اش بر بازیکنان کم‌تجربه‌ای مثل جرارد مارتین، پائو کوبارسی و فرمین لوپز بود. این‌ها بازیکنان آینده‌داری هستند، اما در چنین بازی‌هایی نمی‌توان به آن‌ها اتکا کرد.
بارسلونا با یک گل به خودی نجات پیدا کرد فلیک اشتباهات نیمه اول را تغییر نداد. چیزی که واقعاً بارسلونا را امشب نجات داد، گل به خودی بن سبعینی بود؛ وگرنه با یک شگفتی بزرگ روبه‌رو می‌شدیم . بارسلونا بازی‌های حساسی پیش رو دارد تا اشتباهات خود را پیش از نیمه‌نهایی اصلاح کند، اما به آن‌ها بابت صعود تبریک می‌گویم.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/945592/آرسن-ونگر--اگر-گل-به-خودی-دورتموند-نبود،-بارسلونا-اسیر-شگفتی-می‌شد
بستن   چاپ