پیام فارس
شناسایی مزاحم سمج آتش‌نشانی
چهارشنبه 20 فروردين 1404 - 12:58:16
پیام فارس -

پیام فارس

به گزارش از ایرنا، محمد قدیمی افزود: این مزاحم پرتماس از یکی از روستا‌های توابع لامرد شناسایی شده و اکنون اقدامات قانونی برای پیگیری و برخورد با این فرد در جریان است.
او اضافه کرد: در حالی که مسئولان در حال تهیه گزارش از این موضوع بودند، این شخص مجدد با شماره 125 تماس گرفته و مزاحمت خود را ادامه داد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
قدیمی با بیان اینکه در 6 ماه گذشته بیش از سه هزار و 500 مورد مزاحمت تلفنی برای آتش نشانی لامرد ثبت شده است، اظهارکرد: این تماس‌های بی‌مورد نه تنها وقت و منابع نیرو‌های امدادی را هدر می‌دهد، بلکه باعث تاخیر در رسیدن به حوادث بحرانی و ایجاد اختلال در خدمات‌رسانی به شهروندان واقعی می‌شود که پیامد‌های خطرناکی دارد.
رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری لامرد ادامه داد: برخی افراد به‌صورت عمدی یا غیرعمدی با شماره اضطراری 125 تماس می‌گیرند و این تماس‌های بی‌مورد تنها موجب هدر رفتن زمان ارزشمند آتش نشانان در شرایط بحرانی می‌شود و می‌تواند آسیب‌های جدی در پی داشته باشد و حتی باعث جان باختن افراد حادثه دیده شود.
او با بیان اینکه شماره‌های اضطراری تنها برای کمک به انسان‌ها و نجات جان‌ها طراحی شده‌اند، یادآور شد: براساس قانون، مزاحمان تلفنی آتش‌نشانی با پیگرد قانونی روبرو می‌شوند و این مسئله به هیچ عنوان قابل چشم‌پوشی نیست.
لامرد در فاصله 371 کیلومتری جنوب فارس قرار دارد.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/942541/شناسایی-مزاحم-سمج-آتش‌نشانی
بستن   چاپ