پیام فارس
رهاسازی حق‌آبه کشاورزی از سد درودزن
سه شنبه 19 فروردين 1404 - 16:30:00
پیام فارس - مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس گفت: رهاسازی آب از سد درودزن برای کشاورزان گندمکار سه شهرستان این استان آغاز شده است و تا حدود 24 روز آینده ادامه دارد.
سیاوش بدری با اشاره به موضوع رهاسازی آب کشاورزی از سد درودزن، اظهارکرد: بنا به درخواست کشاورزان شهرستان‌های مرودشت، زرقان و خرامه و با تصمیم کارگروه آب و کشاورزی استان، رهاسازی حجم مشخصی آب از سد درودزن در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: آب تنها در یک نوبت و به میزان 115 میلیون مترمکعب رهاسازی می‌شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس تاکید کرد: حجم آب رهاسازی شده در این مرحله 63 میلیون مترمکعب خواهد بود و در هر شبانه‌روز 30 میلیون مترمکعب آب در مسیر رودخانه رهاسازی شده و تا رسیدن به مقصد، مدیریت خواهد شد.
بدری اضافه کرد: رهاسازی آب برای کشاورزان گندمکار شهرستان مرودشت نیز در زمان مقتضی و از طریق کانال به میزان مشخص، انجام می‌شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس گفت: مدیریت آب رهاسازی شده با محوریت شرکت آب منطقه‌ای و با همراهی و حمایت دستگاه قضا، نیروی انتظامی، فرمانداری‌ها و جهادکشاورزی انجام می‌شود.
بدری افزود: میانگین کل بارندگی این استان از ابتدای سال آب جاری تاکنون 165 میلی‌متر است و این میزان بارندگی در مقایسه با میانگین بلندمدت 56 ساله افزون بر 36 درصد کاهش را نشان می‌دهد.
وی با بیان اینکه فارس همچنان با شرایط خشکسالی مواجه است، اظهارکرد: میانگین بارندگی در شهرستان‌های شمالی، جنوبی و شرقی استان بسیار اندک بوده است، اما در نقاط مرکزی، غربی و شمال غربی شاهد بارش‌های نسبتا خوبی بوده‌ایم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس تاکید کرد: با توجه به وضعیت بارندگی و ذخایر آبی استان، مدیریت مصرف آب از سوی عموم مشترکان در بخش‌های مختلف کشاورزی، شرب و صنعت، یک ضرورت و الزام است.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/942313/رهاسازی-حق‌آبه-کشاورزی-از-سد-درودزن
بستن   چاپ