پیام فارس
150 میلیارد تومان خسارت به راهها و ابنیه فنی نورآباد در پی سیلاب
شنبه 16 فروردين 1404 - 20:05:06
پیام فارس - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ،سعید فلاحی با اعلام این خبر گفت : در پی سیلاب‌ها و بارندگی‌های دو روز گذشته در شهرستان دلفان ، تا این لحظه به راههای آسفالته روستایی، آبروها ، پلها و ابنیه فنی راههای حوزه استحفاظی این شهرستان بیش از 150 میلیارد خسارت وارد شده است.
وی به خسارات وارده شده اشاره کرد و افزود: تخریب کامل یک دستگاه پل در محور کاکاوندغربی، آبشستگی ده دهنه آبرولوله ای، آبشستگی و پرشدن قنوها و شانه 70کیلومترراه روستایی کاکاوندغربی ، 35کیلومترمیربگ جنوبی و ده کیلومتربخش اتیوند، تخلیه پشت پلهاو آبروها و آسیب جدی به شانه راههای آسفالته روستایی ، آسیب به بستر و جسم آسفالته راه ازجمله خسارات وارده می‌ باشند.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان دلفان در پایان تاکید کرد : با وجود شدت بارندگی و حجم بالای سیلاب در حال حاضر تمامی محورهای اصلی ، فرعی و روستایی این شهرستان باز و تردد به صورت عادی و روان برقرار است.
کد خبر 2045633

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/941677/150-میلیارد-تومان-خسارت-به-راهها-و-ابنیه-فنی-نورآباد-در-پی-سیلاب
بستن   چاپ