پیام فارس
دروازه سن‌سیروس مهر و موم شد!
دوشنبه 11 فروردين 1404 - 06:22:43
پیام فارس - به گزارش ورزش سه، حبیب فرعباسی بعد از پشت سرگذاشتن یک جلسه محرومیت به دلیل چهار کارته شدن مقابل پرسپولیس در بازی با مس رفسنجان به ترکیب بازگشت و بازهم توانست دروازه خود را بسته نگه‌ دارد.
ملوان در نیم فصل دوم لیگ برتر ده بازی انجام داده که یک مسابقه در جام حذفی و هفت بازی در لیگ برتر بوده و در این مسابقات پنج بار موفق شدند دروازه‌شان را بسته نگه دارند، در چهار مسابقه فقط یک گل دریافت کردند و فقط در بازی با پرسپولیس دو بار دروازه این تیم باز شد.
فرعباسی روز سختی مقابل مس رفسنجان نداشت اما با خروج‌های مطمئن و رهبری خط دفاع جوان ملوان محوطه جریمه امنی برای تیم خود ایجاد کرده بود و روی موقعیت‌های نصفه و نیمه هم واکنش‌های خوبی نشان داد تا در پیروزی سه بر صفر او هم با کلین‌شیت روز خوبی را تجربه کند.

پیام فارس

ملوان در پنج بازی گذشته که فرعباسی درون دروازه قرار داشت فقط مقابل استقلال خوزستان یک گل دریافت کرد و در دیگر مسابقات دروازه‌اش بسته ماند.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/940445/دروازه-سن‌سیروس-مهر-و-موم-شد!
بستن   چاپ